Nyilván nem egy az izlésünk, de én még nem csalódtam bennük. A Varga-bélesük nagyon finom.
Nem vagyok netközelben, nem tudom megnézni mikor nyit, de van honlapjuk, meg tudod nézni.
Házgyári úton az Ízlelő (önkiszolgáló, de nagyon jó a kaja!); Óváros téren a Cafe piazza; Chianti étterem a Viktor Hugó utca végén. Én az Ízlelőben ennék: finom a kaja, nem nagyon drága, és nagy az adag.
Csak hogy legyen hozzászólás:
Gyűjtögetjük az élményeket a friss szerzeménnyel, túra a Zemplénben és hasonlók.
Még mindig magázódunk, de kezdek hozzá edződni és szeretem. Csak ne melegedne szegény annyira a városban! (Persze nem is oda való.)
Tegnap éjszaka csajokat motoroztattam és imádták. :D (Én is.)
De ne ezt olvasgassátok, hanem uzsgyi motorozni! :)
(Ja, az olajjal kapcsolatban igazatok volt, másik kellett volna bele, attól hangos a váltó a szerelő szerint.)
Így van!
Minden úgy nevezett sorváltós járműnek mozognia kell hogy visszatudjad pakolni a sebességeket!Ez a sorváltó egyik hátránya!
Sőt!Egy jó tanács!Vissza váltásoknál pici gázfröccs(200-300-fordulattal),és vaj finoman fogja vissza venni a sebességeket!
Azt tapasztaltam, hogy mikor 2-3 fokozatot akarok visszaváltani, akkor beragad a váltó. Nem vált vissza. Kuplungal játszok, akkor nagy nehezen vissza tudok kapcsolgatni. Felvilágosítottak, hogy nem akkor kell visszakapcsolgatni a kereszteződésben mikor már ott vagyok, hanem előtt szépen, mikor fordulaton van a motor. Nemtom ti hogy tudjátok. A lényeg, hogy posztoltam egyet
Más!
Ha valakit érdekel lenne eladó Panasonic digitális fényképezőgépem,és videokamerám!
Fényképező:12.000Ft
Videokamera:15.000Ft
Mind kettő nagyon szép állapotú,és még a dobozuk is megvan!
Hátha valakinek jól jönne,mert mi nem használjuk,csak megvettük!
Tel:06-30-9446636
Voltunk már ott!
Majd valahol útközben megoldjuk a dolgot!
De azért köszönöm!
Augusztus 28 vasárnap ZÁRVA!
Ez van!
Varga-béles nálam kizárva!
de egy jó husit salátával ennék!
Nem vagyok netközelben, nem tudom megnézni mikor nyit, de van honlapjuk, meg tudod nézni.
Ez az "ízlelő"hogy van nyitva?11.00-kor lehet már ott enni?
Hallgatunk rád,és oda megyünk!De oszt jó legyen ám....!
Holnap megyünk Pápa felé kanyarogni!
A múltkor ajánlottad hogy Veszprémbe tudsz jó éttermeket!
Melyikek lennének,és merre?
Gyűjtögetjük az élményeket a friss szerzeménnyel, túra a Zemplénben és hasonlók.
Még mindig magázódunk, de kezdek hozzá edződni és szeretem. Csak ne melegedne szegény annyira a városban! (Persze nem is oda való.)
Tegnap éjszaka csajokat motoroztattam és imádták. :D (Én is.)
De ne ezt olvasgassátok, hanem uzsgyi motorozni! :)
(Ja, az olajjal kapcsolatban igazatok volt, másik kellett volna bele, attól hangos a váltó a szerelő szerint.)
Minden úgy nevezett sorváltós járműnek mozognia kell hogy visszatudjad pakolni a sebességeket!Ez a sorváltó egyik hátránya!
Sőt!Egy jó tanács!Vissza váltásoknál pici gázfröccs(200-300-fordulattal),és vaj finoman fogja vissza venni a sebességeket!
Csakhogy ma is legyen egy post...
Ha valakit érdekel lenne eladó Panasonic digitális fényképezőgépem,és videokamerám!
Fényképező:12.000Ft
Videokamera:15.000Ft
Mind kettő nagyon szép állapotú,és még a dobozuk is megvan!
Hátha valakinek jól jönne,mert mi nem használjuk,csak megvettük!
Tel:06-30-9446636