Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
De egyenlőre tárgytalan!Legalábbis amit ma megnéztem!
Szokás szerint megpróbáltak hülyének nézni!
Ő szinte semmit se engedne a varaderobol(kereskedő persze),én meg szinte adjam ingyen(800.00-ért) az enyémet azzal a felszereltséggel ami van rajta!
No gyorsan ki is jöttem!
helló evribodri.
Szia Milka ! Az egyik ismerősömnek Varaderója van , kb 70 ezer lehet benne nagyon jó hosszú távú túrázó , szinte nulla hibával.
Beszéltem olyannal aki GS - ről váltott a Varára , meg van elégedve vele , csak a Bömös 1000 km után is kényelmes maradt.
Remélem meg lesz!
Úgy néz ki holnap kitudok egyet próbálni!
Hát akkor sok sikert a válltáshoz !
De a plekoba is el akad!
Lehet meg bánom,de egyenlőre az XX-et így használni nem tudom igazán!Tehát így,vagy úgy de lépnem kell!
Írni nagyon jóket írnak a Varaderoról!Oszt mi igaz belőle,mi túlzás,azt nem tudom!De 90% ha megtudunk egyezni elhozom!
Szerintem nekem a gyári csövek vannak rajt, nemtudsz olyant szerezni ami kevesebbet emel? Az 5-6 cm még nincs útba a plexinek? Nem igazán ismerem a varaderot, de szerintem nagyon megbánnád a cserét.
Sokkal több!
Olyan 5-6 centi lenne!
De most estére belefáradtam!Megy a háztól sajnos!így használni(a csuklóm miatt) nem tudom,de ez van!Nagyon meg fogom siratni az biztos!
Van most CBF-1000,illetve XL-Varadero!Megnézem mind kettőt,oszt meglátom!
a Varaderó jobban tetszik,de semmi többet nem tudok róla,még ismeretségi körbe sincs senkinek!2005-ös 52.000Km -el!
Neked mennyivel magasabb a túra a gyárinál. Úgy néztem nálam 2-3 cm különbség ha lehet. Persze pontosan nem tudom. Így azért már bonyolultabb a móka.
Még dolgozom a túra kormánnyal!
Se hogy se jön össze!
Minden rövid(gázbovden,vezetékek,stb.)szóval minden!
Egyenlőre vissza rakom a régi kormányt!
Sziasztok

nincsen valakinek eladó sport dobja xx-re? nekem x11-em van, de ugyan az a felfogadási pontja. előre is köszi

rambo
motoros társaságban mindig jól érzem magam , legyen 11 óra?
Ezek a képek ott készültek!
Oké!
Ha arra felé járunk,ígérem jelentkezem!
Valszeg Vasárnap arra fog vinni az utum,csak most "fentről" támadok!
Értem!
Én 187-cm vagyok hosszú kezekkel,lábakkal.Tehát elméletileg akkor még inkább jó kell legyen a dolog!
Ígérem úgy teszek!
Ezek szerint jól érezted magad!
Veszprémben van pár jó étterem , ha erre jársz tudok pár helyet ajánlani! Kiváncsi leszek hogy fog tetszeni a "csopper" kormány .
Én inkább milyen alacsony vagyok, mint milyen magas . Egyébbként 175 cm, és "vaskos" alkat. Nagyon hosszú túrákon még nem voltam. Kényelmesen aránylag egyenes derékkal tudok utazni.
Szólj, ha Veszprémben jársz, megismételhetjük a Mauro-s talit
Egyébként szombaton ott jártunk Veszprémbe!
Elindultunk csak úgy reggel,oszt hol jobbra,hol balra fordultam.csak úgy kötetlenűl4
Szép kis kör lett a vége!BP-Veszprém-Nagyvázsony-Tapolca-Sümeg(itt ebéd egy fergetegesen szar helyen senkinek se ajánlom)-Devecser-Veszprém(itt eltöltöttünk pár órát,Vár megnézése,Állatkert,stb)-BP
Szóval jó kis kör lett a végére!Ha péntekig megjön a kormány,akkor szombaton fel fabrikálom,oszt vasárnap megint megyünk arra felé!
Nagyon szépen köszönöm!
Ez tényleg ott van!
Remélem nekem is valami ilyet küldenek!
Milyen magas vagy?Egyenes háttal tudsz ülni a vason?
Ezeket találtam. Remélem tudod használni.
Akkor beszerzek egyet!
Tudnál feldobni egy képet a tiedről?Ha lehet valami jól látható közelit!
Köszönöm!
Értem és köszönöm!
A túrakormányról csak jót tudok mondani . Hosszú távra is kényelmes. Ha a markolat szöge passzolna hozzám, sosem cserélném le. Szitálást 260 ig nem tapasztaltam, ( gyorsbban még nem mentem). Stabil a gép. Lehet hogy egy kopott kormánycsapággyal más lenne a helyzet. Mindenkinek bátran merem ajánlani, aki szeretne kényelmesebben XX-ezni .