Köszönöm!
De egyenlőre tárgytalan!Legalábbis amit ma megnéztem!
Szokás szerint megpróbáltak hülyének nézni!
Ő szinte semmit se engedne a varaderobol(kereskedő persze),én meg szinte adjam ingyen(800.00-ért) az enyémet azzal a felszereltséggel ami van rajta!
No gyorsan ki is jöttem!
Szia Milka ! Az egyik ismerősömnek Varaderója van , kb 70 ezer lehet benne nagyon jó hosszú távú túrázó , szinte nulla hibával.
Beszéltem olyannal aki GS - ről váltott a Varára , meg van elégedve vele , csak a Bömös 1000 km után is kényelmes maradt.
De a plekoba is el akad!
Lehet meg bánom,de egyenlőre az XX-et így használni nem tudom igazán!Tehát így,vagy úgy de lépnem kell!
Írni nagyon jóket írnak a Varaderoról!Oszt mi igaz belőle,mi túlzás,azt nem tudom!De 90% ha megtudunk egyezni elhozom!
Szerintem nekem a gyári csövek vannak rajt, nemtudsz olyant szerezni ami kevesebbet emel? Az 5-6 cm még nincs útba a plexinek? Nem igazán ismerem a varaderot, de szerintem nagyon megbánnád a cserét.
Sokkal több!
Olyan 5-6 centi lenne!
De most estére belefáradtam!Megy a háztól sajnos!így használni(a csuklóm miatt) nem tudom,de ez van!Nagyon meg fogom siratni az biztos!
Van most CBF-1000,illetve XL-Varadero!Megnézem mind kettőt,oszt meglátom!
a Varaderó jobban tetszik,de semmi többet nem tudok róla,még ismeretségi körbe sincs senkinek!2005-ös 52.000Km -el!
Én inkább milyen alacsony vagyok, mint milyen magas . Egyébbként 175 cm, és "vaskos" alkat. Nagyon hosszú túrákon még nem voltam. Kényelmesen aránylag egyenes derékkal tudok utazni.
Egyébként szombaton ott jártunk Veszprémbe!
Elindultunk csak úgy reggel,oszt hol jobbra,hol balra fordultam.csak úgy kötetlenűl4
Szép kis kör lett a vége!BP-Veszprém-Nagyvázsony-Tapolca-Sümeg(itt ebéd egy fergetegesen szar helyen senkinek se ajánlom)-Devecser-Veszprém(itt eltöltöttünk pár órát,Vár megnézése,Állatkert,stb)-BP
Szóval jó kis kör lett a végére!Ha péntekig megjön a kormány,akkor szombaton fel fabrikálom,oszt vasárnap megint megyünk arra felé!
A túrakormányról csak jót tudok mondani . Hosszú távra is kényelmes. Ha a markolat szöge passzolna hozzám, sosem cserélném le. Szitálást 260 ig nem tapasztaltam, ( gyorsbban még nem mentem). Stabil a gép. Lehet hogy egy kopott kormánycsapággyal más lenne a helyzet. Mindenkinek bátran merem ajánlani, aki szeretne kényelmesebben XX-ezni .
De egyenlőre tárgytalan!Legalábbis amit ma megnéztem!
Szokás szerint megpróbáltak hülyének nézni!
Ő szinte semmit se engedne a varaderobol(kereskedő persze),én meg szinte adjam ingyen(800.00-ért) az enyémet azzal a felszereltséggel ami van rajta!
No gyorsan ki is jöttem!