A féknyerget le kell csavarozni a helyéről? A dugattyúkat letakaritom féktisztitóval, amig bent vanak a régi betétek, majd picit le akarom fújni WD40-el. Vagy felejtős a dolog? Nagyobb takaritást nem nagyon tudnék csinálni.
Én is úgy csinálok, mint a motorossrác21 az üzenőfalon: nagyjából semmihez nem értek, de sokmindent szeretnék megcsinálni magamnak.
Nagyon egyszerű és gyors!
Élősszőr is valamivel(csavarhúzó,stb.) told vissza alaphelyzetbe a fékmunkaheger dugattyúit,míg bent vannak a régi fékbetétek!
Ha ez megvan,akkor van két stift ami tartja a fékbetéteket! Rajtuk van egy-egy biztosító "drót"(ne vesszenek el) kihúzod a két stiftet ami tartja a fékbetéteket,majd kiemeled a fékbetéteket!Az új betéteket ugyan így teszed be,csak visszafelé a sorrend!
Én mondjuk a dugattyúkat elszoktam takarítani(hogy később ne szoruljanak,és ne tegyék tönkre a fékdugattyú gumigyűrűt)de ez kényes művelet!Neked így nem ajánlom,hogy megcsináld!
Száp napot Uraim!
Volna egy szakmai kárdásem! Ki kell cserélnem a hátsó fékbetétemet. Adhatnátok tanácsot hogyan álljak neki. Az új betét már megvan.
Előre is köszönöm a segitségeket!
Nekem anno azt mondták,hogy fejforma számít!
Például vannak akiknek a "csoda csendesnek"kikiáltott SCHUBERT hangos!Például Fistván is ezért adta el az övét úgy tudom!
Előtte is Cabergem volt,és az tényleg hangos volt!Élméméletileg ez már szélcsatornába lett tervezve,illetve a "rossz nyelvek"szerint,a SCHUBERT- ről koppintották!Ami igaz az igaz,ha a kettőt egymás mellé teszi az ember,nem csak az alakja,de sok minden ugyan ottvan,ugyan olyan,egyezik!
Nézd meg ezt!
Nekünk az asszonnyal ilyen van már két éve!nagyon megvagyunk elégedve vele 150-160-ig nem mondja meg senki hogy a sisakon keresztül beszélek,és felette is tiszta érthető minden!Hibátlanul müxik benne minden!Egyszerre 5-Bluetooth tud lekezelni plusz a sisakban lévő gyári rádió(ami szintén első osztályú minőség) .Szóval én csak jókat tudok mondani róla!Ja igen felettébb halk(szélcsatornát is látott elméletileg).
No figyi, az alagút végén én ott vagyok
Ha gondolod szólsz mikor mész és ha kell motorral is elviszlek, hisz Te lehet az új motoroddal jössz haza, vagy ha nem mersz felülni mögém akkor akár kocsival is, hisz kell ki hazahozza
Én is úgy csinálok, mint a motorossrác21 az üzenőfalon: nagyjából semmihez nem értek, de sokmindent szeretnék megcsinálni magamnak.