Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondom hogy ezt "tanítják" velük!
Sajnos sokan elhiszik...
Mily fura!?
Velem is a Media Marktban történt!
Sziasztok!
Mi a téma?
Ez valóban így van.

De a legrosszabb, hogy biztos vagyok benne, van aki ért is hozzá és tényleg csak segíteni akarna, de annyiszor hallottuk már és nem hiszünk neki......vagyis hiszek......de néha hiszek és akkor általában sajnos hiszek.
Milka!

Ezt ezer éve tanítják nekik,mert (szerintük) bizalmat kelt!

Egyébként én is ezen szoktam röhögni,amikor bemegyek pölö a Media Markt-ba és leszólítanak,mind ezzel a dumával jön!
Aha!
Kár, hogy akkoriban nem mondta nekem senki. De a legaggasztóbb, hogy a márkaszervizben sem tudtak segíteni, mert tök hülye volt ilyesmihez mindegyik. Viszont biztosra veszem, hogy a legelső osztrák falusi motorszervizben választ tudtak volna adni a problémára.
Persze!
Mindent el kell adni valahogy!
Imádom mikor vásárolni szeretnék valamit(műszaki cikk,bármi),és az eladó azzal jön,hogy neki is ilyen van otthon,és hibátlanul müxik már 60-éve!
Én is néztem mikor ezt mondta........hááátttt......öööööö......!
"minden sportmotoros"?

Hát én nem! Sose használtam,és sose fogom!
Sziasztok.

Nekem is jelentkezett ez a probléma. De kiderült, hogy az új gumi felrakásánál raktak bele defekttelenítőt és valamiért nem úgy viselkedett ahogy állítólag kellett volna. Elmentem egy gumishoz, hogy mi lehet, mondták, hogy centírozás hiba. De nem bírták kicentírozni. Levették a gumit és megláttuk a zöld anyagot. Azt kitörölték és máris jó lett. Szerencsém volt.

Azóta nézem, hogy mit csinálnak mindig és én centírozom magamnak.

Asszem Slimfast vagy mi a neve annak a defektelenítőnak, mikor vissza mentem mondani, hogy vigyázzanak a cuccal, mert ezt csinálta nekem akkor nem megköszönték, hanem annyit mondtak, hogy lehetetlen, mert minden sportmotoros ezt használja. Nekem mégsem vált be, sőt...........
Jó reggelt!
Látom lehetetlen a csapágyra gyanakodni:)
Akkor most leírom még egyszer
Hátsógumit cserélek 5000-6000km-erenként
Elsőt minden második hátsóguminál.Minden gumicsere után ugyan úgy becitált,jött egy ötlet cseréljünk a telóba olajat,az is megvolt.
Megnézettem mindent amit kell.Végül atix mondta a tutit,hogy cseréljem ki erősített csapágyra a kormánycsapágyat.Érdekes,hogy eddig citált az eleje a motornak,most viszont bátran el engedtem a kormányt olyan úton amin nem szívesen ajánlom kezdőknek.
Tehát 13700.-ft + szerelés ennyi az egész és mükszik:)
Kösz az infot Krisz megnézem
Szép estét!
Örülök, hogy "megjavult" a paripa!
Nekem is szokta csinálni,akkor tudom itt az ideje a gumicserének,minta mélységétől függetlenül!Egyébként ha túl nagy súly kerül hátulra(utas,csomagok,stb.)akkor is csinálhatja!
Egyébként marha egyszerűen,olcsón lehet orvosolni!
Lehet,nem emlékszem!
De nálam ez természetes!Két-három hónap után már nem nagyon ugranak be dolgok4És ez csak rosszabb lesz ahogy öregszem!
Érdekes.
Pedig nekem is, és jópár cimbinek szintén szitált. Mikor panaszoltam a szevízben a dolgot, azt felelték, hogy fogni kell a kormányt és kész. Egyébként 80 felett bárhol elengedhettem, még 200 környékén is megpróbáltam, nem szitált. Szerintem egy rossz kormánycsapágynál ott is jelentkezett volna.
Vélemény?
Szia Milka!

Én hívtalak a kipuffal kapcsolatban ma, így már lehet, hogy emlékszel rám, bár már régen volt,ikor találkoztunk, még 2007-ben egy balatoni túrán.

Üdv.
Gyárilag nem állítható!"Sima" talpcsapágy!Ha kicseréled kúpgörgősre akkor állítható lesz!
Egyébként nekem 55.000 van benne és semmi baja!
Remélem szerencséd lesz vele!

Azért furcsa, hogy minden XX-nek rossz a kormánycsapágya eredetileg? Vagy nincs jól beállítva? Végül is számomra ez már csak történelem, de azért érdekelne az igazság!
Én már eladtam a sajátomat, egyébként itt vettem:http://www.x-bike.hu/hirek.php
ez is megvolt sziasztok léptem
felhívom beszélek vele
Na megyek dobok egy hátast