Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Tényleg nincs mit takargatnom,merem vállalni a vasam!
Nem!
Volt ilyen próbálkozás,de mivel az XX-orrnehéz,beszitál tőle a kormány!
Nem ajánlom!
nem tudom mi az az "ennyiért".De az ára ott van a hirdetésben!
Várjuk.
Természetesen hálás vagyok minden jótanácsért, és köszönöm hogy megosztjátok velem a tapasztalataitokat. Ha már letisztul a kép meg fogom írni.
Az biztos, hogy Milka penge ebben! De ezzel nem szeretnék SENKIT leminősíteni! Itt szerintem egy picit mindenki ért hozzá. Ha nem megkérdezi Milkát!
Az biztos, hogy az ember szívéhez nő.

Ha elvan hanyagolva akkor bizony észre vehető. Én 2 embert is vittem magammal, hogy biztosan ne legyen meglepetés. De a srác elmondott mindent az előéletéről és valós is volt.
Ez az én személyes véleményem, de ha szép a futása, egyenletes, finom a váltás és nincsenek zavaró zörejek, akkor annyira nem lehet rossz állapotban.

De hozzá teszem annyira nem értek hozzá mint pl.: milka.
Ha kinéztél magadnak egy szépet, és ha nem veszed tolakodásnak , akkor egy lelkes amatőr XX tulajdonosként felajánlom a segítségemet. Ha nem dolgozom (folyamatos 3 műszak, közötte kicsi pihenővel), akkor szívesen segítek! Több szem többet lát alapon!
A motor nem egy haszongépjármű. Biztos nehéz tőle megválni. A választásnál nincs segitségem. Ami el van hanyagolva azért az valamennyire kivűről is látszik, remélem nem nyulok nagyon mellé.
Szeva.

Én is egy kékbe estem bele és azért küszködtem, hogy meg is szerezzem. Szerencsére sikerült egy feketét venni. Nekem is anyagi határok voltak. Mikor kifizettem a tulaj sírva fakadt és évente jön a családdal megnézni, hogy mi van vele. Ez komoly! Tényleg szól, hogy mikor érek rá és jön a feleséggel, gyerekkel és egy fél órán át nézik, beszélgetnek.
Enyém is törött volt. Lekopogom (kopp,kopp,kopp) semmi baja nem volt eddig. Legalábbis ami amúgy nem lett volna.
Ha veszprémi vagy akkor biztosan fogunk találkozni.

Ha módod van rá akkor vigyél magaddal egy hozzá értőt, mert több szem többet lát.

Sok sikert a vásárláshoz.
A kóbor kutyát nem érdekli a színe! Kényelmes legyen, és nagyon tudjon védeni baj esetén!
Főleg piros mintás sisakkal. Na de nem is akarok divatot teremteni.
Jól fog az mutatni a fekete motoron is!
Kék csizmám, és kesztyűm lenne is hozzá. Sajna a keret - 1m ft.
Milkáé is qrva jól néz ki! És kék is! És nem utolsó sorban az a motor itt egy "nyitott könyv". Nála biztos nincs sundám-bundám!
Belezúgtam egy kék xx be. A tulaj bevallása szerint burkolathegesztve, festve, műszerfalcserélve volt. Kilóméter ellenőrizhetetlen, gumi kopott. Hirtelen felindulásból mégis megvettem volna, mert volt rajt 2 akra puffogó. Szerencsém volt, hogy valaki gyorsabb volt nálam.
Bár mondjuk, ha belegondolok, akkor én minden járművet így vettem: neten körülnéz, kettőt telefonál, egyet megnéz, de azt el is hoz...
Én rossz tanácsadó lennék nyugodság ügyben, mert az első motort, amit megnéztem, meg is vettem. De a család megnyugtatására, hogy Te mindent megtettél, és nem csak úgy kidobod a zsét nem is baj, hogy túlpörögted Magad.
Itt a tavasz, és úgy hiszem egy kicsit túlpörögtem motor ügyben. Pedig a türelmetlenség nem jó tanácsadó.
Én amondó vagyok, ha eddig "kibírtad", akkor már tényleg nincs is olyan messze.
Bár már csak ott tartanák.
Az nincs is olyan messze. Főleg XX-el!
Na én konkrétan veszprémi vagyok. Akkor csak környékbeliek.
Csak feltéve, hogy Te sem Veszprémben laksz!
Üdv djtoci! Most nézem, hogy falubeliek vagyunk!