Ha elvan hanyagolva akkor bizony észre vehető. Én 2 embert is vittem magammal, hogy biztosan ne legyen meglepetés. De a srác elmondott mindent az előéletéről és valós is volt.
Ez az én személyes véleményem, de ha szép a futása, egyenletes, finom a váltás és nincsenek zavaró zörejek, akkor annyira nem lehet rossz állapotban.
De hozzá teszem annyira nem értek hozzá mint pl.: milka.
Ha kinéztél magadnak egy szépet, és ha nem veszed tolakodásnak , akkor egy lelkes amatőr XX tulajdonosként felajánlom a segítségemet. Ha nem dolgozom (folyamatos 3 műszak, közötte kicsi pihenővel), akkor szívesen segítek! Több szem többet lát alapon!
A motor nem egy haszongépjármű. Biztos nehéz tőle megválni. A választásnál nincs segitségem. Ami el van hanyagolva azért az valamennyire kivűről is látszik, remélem nem nyulok nagyon mellé.
Én is egy kékbe estem bele és azért küszködtem, hogy meg is szerezzem. Szerencsére sikerült egy feketét venni. Nekem is anyagi határok voltak. Mikor kifizettem a tulaj sírva fakadt és évente jön a családdal megnézni, hogy mi van vele. Ez komoly! Tényleg szól, hogy mikor érek rá és jön a feleséggel, gyerekkel és egy fél órán át nézik, beszélgetnek.
Enyém is törött volt. Lekopogom (kopp,kopp,kopp) semmi baja nem volt eddig. Legalábbis ami amúgy nem lett volna.
Ha veszprémi vagy akkor biztosan fogunk találkozni.
Ha módod van rá akkor vigyél magaddal egy hozzá értőt, mert több szem többet lát.
Belezúgtam egy kék xx be. A tulaj bevallása szerint burkolathegesztve, festve, műszerfalcserélve volt. Kilóméter ellenőrizhetetlen, gumi kopott. Hirtelen felindulásból mégis megvettem volna, mert volt rajt 2 akra puffogó. Szerencsém volt, hogy valaki gyorsabb volt nálam.
Én rossz tanácsadó lennék nyugodság ügyben, mert az első motort, amit megnéztem, meg is vettem. De a család megnyugtatására, hogy Te mindent megtettél, és nem csak úgy kidobod a zsét nem is baj, hogy túlpörögted Magad.
Tényleg nincs mit takargatnom,merem vállalni a vasam!