az "oothon vagy páyán is" már a multé!
Idén tán ha háromszor voltam a H-ringen,és akkor se alkottam maradandot!A Pannonia ringre még régebben 90-es években jártunk!
Már szinte nem is emlékszem rá!
Guminyomást én elöl 2,5-re engedem le,hátul 2,6-ra!De nekem utcai guma van fent!Azt mondják a pályagumit(slick),majd kettö alá kell le engedni!
Az "ezer okosságrol"annyit,hogy a
tanácsok(guminyomás,beálítások,stb),csak általános informáciok,ha jol,és jot akarsz menni,azt neked kell kitapasztalnod!Minden moci(még az egyforma tipusuak is),más,és más!Mindenkinek m ás a vezetési stilusa,stb.
Nézeggettem múltkor a képeid. Láttam, otthon vagy pályán is... Én csak idén merészkedtem fel 1x a Hringre, 1x a Pancsira. Most mennék megint a pancsira szombaton (ha engedi az időjárás). Milyen nyomásokat javasolsz a gumákba a pályán? Pilot Sportok vannak fent, ~100 kg vagyok. Már hallottam 1000 okosságot, de mind anorexiás sportmotor vékony gazdája mondták. Köszke!
Hát köztük...
Először próbálkoztam a sötét rostéllyal, de azzal még annyit sem láttam.
Aztán nyitott plexivel hazabotorkáltam. Nem sok volt, pár km, a város határában kaptam el ezeket.
De meglepődtem az biztos, mikor "lehúzták a függönyt".. Volt fékezés rendesen.
Ez most a dolomitos túra vagy a Rhinoéktól böngésztél valamit?
Múltkor hétvégén sok volt a rendőr, meg is büntettek, de hétköznap nincsenek!Jaa Ausztriában volt ez!
Jó utat, vigyázzatok magatokra!
És képeket ezerrel,ha megjöttetek!
De mért remegett a hangja?Félt töletek?