Természetesen előtte nap hívlak!
Egyébként nem a 10%-ért megyünk! Hanem mert meg fogunk éhezni! Meg jó olyan emberekkel találkozni, akinek még XX-e van. Meg olyannal is, akinek nem XX-e van!
Gyári rács nem létezik az XX-hez!
Utolag szoktuk belefabrikálni!De most szolok,nincs jo hatással a teljesitményre,mert légörvényeket kelt,amik nem jo irányba viszik el a levegö áramlását! Meg ugye minnél szabadabban,akadálytalanul jut be a levegö,annál jobb! De sokan beáldozzák ezt a szépségért!Mert jol néz ki a rács!
Már megint a profik segítségére szorulnék:
A lámpa alatti két légbeömlőbe szeretnék tenni gyári rácsot. Van valami ötletetek, hogy hol lehet olyat beszerezni?
Köszi
Hali!A gyertyához csak hozzátenném hogy 99-től lett irridium gyertya az xx-ben és 48e-ként kell cserélni.A karbisba mint az enyim abba van platina gyertya azt 24e-ként kell cserélni.
Nekem az idei év sovány lesz,mert lehet a 10 ezer km-t sem futom meg! (Áááá.... csak megfutom)
12 ezernél szoktam légszűrőt cserélni, nekem nem sport van benne.
Akkor ugy látom mindkét részröl nagy az öröm!
Menni fogunk,ahogy igértem,de most a gyerek iskoláztatása van elötérben!Terveim szerint Szeptember vége jöhet számittásba,de idejében jelezni fogom!Számod elmentem!
A szerelőm megnézett valami könyvet, és mit ad isten, csak a 2004-es évjáratban, kizárólag az irridiumot hozta, a többibe mind a három félét. CSak ne kérdezd meg, hogy melyik volt az a másik kettő. Az biztos, hogy minkettő olcsóbb kategória. Hát így jártam. DE Milka megnyugtatott. NEm kell a közeljövöbe cserélnem.
Igazán nincs mit. Az ember ritkán találkozik ebben a felgyorsult világban ilyen rendes, kedves emberekkel. Megtiszteltetés számomra a barátságod.
A telszámom régen rossz lenne, ha nem nálam csörögne! Biztos, hogy jól tárcsáztál?
Felteszem az adatlapomra, kuksizd le onnan.
A vendéglátást nem kell viszonozni, hisz semmiség volt az egész, de ha felétek járunk, mindenféleképpen meglátogatunk.
DE ha jól emlékszem, valami olyat is mondtál, hogy majd eljöttök több időre is! Igaz, jól emlékszem!?
Az ajtó mindig nyitva áll előttetek!
Köszönöm segítséged előre is, de a jövő héten annak a szivargyujtótöltőnek a helyén kell lennie. NEkiállok én, csak nemtaláltam a helyét. DE Te ebben is megmutattad a megoldást.
Köszönöm.
Kezd kicsit uncsi lenni,hogy minden topicba,szinte mindenki ezt csinálja! Ráadásul ismeretlenül!