NEm-e tudntok véletlenül valakinek eladó XX ülést? Szeretném egy kicsit testreszabni a gerincsérvemhez az enyémet, viszont az eredeti is jólenne, ha megmaradna.
www.tommot.hu
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy az irridium gyertyák meddig bírják a vasban? Ugyanis azon szerencsések közé tartozom, akiknek 2004-es vasuk van,21 000 km-rel és pontosan ebbe az évjáratban csak irridium gyertyát hoz a szakkönyv.
Az meg zsebbenyúlós téma. Darabja 7-8000 MAgyar dollár.
Vagy van valami okos 5letetek?
Hali! Igazad van többet kéne XX-esekkel motorozni
meg a saját motorommal többet foglalkozni mert csak ráülök azt megyek.Most cserélek légszűrőt meg olajat végre, elég koszos volt már a légszűrő.
Sziasztok!Új vagyok itt a fórumon de xx-em már 8 éve van.Gondoltam regisztrálok ide mert egyre kevesebb xx-est látok az utakon,de lehet hogy csak többet kéne motoroznom
NEm-e tudntok véletlenül valakinek eladó XX ülést? Szeretném egy kicsit testreszabni a gerincsérvemhez az enyémet, viszont az eredeti is jólenne, ha megmaradna.
www.tommot.hu
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy az irridium gyertyák meddig bírják a vasban? Ugyanis azon szerencsések közé tartozom, akiknek 2004-es vasuk van,21 000 km-rel és pontosan ebbe az évjáratban csak irridium gyertyát hoz a szakkönyv.
Az meg zsebbenyúlós téma. Darabja 7-8000 MAgyar dollár.
Vagy van valami okos 5letetek?
Isten hozott köreinkben.
Vagy motorral jöttél?
meg a saját motorommal többet foglalkozni mert csak ráülök azt megyek.Most cserélek légszűrőt meg olajat végre, elég koszos volt már a légszűrő.
Beszéltünk telefonon,és kiderült régröl ismerjük már egymást!
Köszi!Nem tudja vissza adni azt a monumentalitást, mint élőben!
Én azt gondolom többet kéne motoroznod!
José! Qrva jók a képek!
Hercivel egyetértek!
Csöle az Csöle...
Misixx-et üdvözlöm, és sajna igaza van a zXX-ek darabszámát illetően!
Egyébként a múltkoriban láttam egy fehéret, gyári fehér dobozokkal. Állatul nézett ki!
de nem erre gondoltam!
isten hozott körünkbe!
Ezt is vagy ehhez hasonlót is lehet csinálni!Talán jövőre!
Ausztria, Murau és a vízzáró gát.
EGY SZÍÍP TÚRA!
http://youtu.be/VPb-q1Hwccw