Amint valaki le előlegezi,motor hat lakattal lezár!
eddig is igy csináltam!Ha valaki letette a foglalot,kilométerora állást felirtuk,oszt vas félre állit!
Amugy se hat meg mostanában a motorozás,ahogy már irtam!
Az is lehet a Pan-Europant se veszem meg!Még nem tudom!egyenlöre az ideji nyár az motoros szempontbol csapnivaló volt!Legalbbis nekem!Ha lett volna idöm,akkor rossz volt az idö,ha meg jo volt akkor ...!Ráadásul másba is belefogtam a fuvarozáson kivül.és viszi az idömet egyenlöre!Meg most más a fontossági sorrend,stb.
Szoval lehet ha elviszik a Hondát,egy két év kimarad!Majd meglátjuk!
Nem,nem!
Nem nekem kell,hanem egy ismerösömnek!Én ki se hoztam már jo egy honapja!Nem igazán hiányzik a motorozás!Meg alkudoznak rá rendesen,és probálom az állagát megörizni!Hátha jol megveszik!
Értem!
Nagyon sajnálom!Tényleg finom a pisztráng!
De alapbol jol föznek szerintem!Elmondhatom sok felé,sok mindent ettem,és ezsek nap mint nap,de Laciéknál tényleg jo a szakács!
Meg nem is fogom! UTÁLOM a halat! A benzintyúkomnak viszont a lazacpástétom (vagy valami hasonló ) nagyon ízlett! Legközelebb rábeszélem a pisztrángra! Mert lesz legközelebb!
Ami a vízben él, meg ugrik azt alapból nem eszem meg!
Viszont a forró erdei gyümölcsmártás az valami fenomenális volt!
Én is itt vagyok! mégha nem is szólok bele főként azért mert egyikőtöket sem ismerem személyesen, csak Atix-al beszéltem telefonon, de szinte minden nap benézek. Ja igen és remélem ez segít.. minden aklalommal amikor csak problémám volt a géppel kapcs. ide fordultam és nem volt olyan alkalom hogy valaki ne segitsen valamelyikőtök, mégha csak pár biztató szóval is... szóval köszönöm ...:D
Illetve kicsi az esély rá,hogy ismerd!
Szük baráti kör!Már erössen vigyázok az ilyenre!