Sziasztok!
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
Eladó egy teljesen új Undertail 09/08 as cbr 1000rr hez ! Piros ! Nekem sajnos nem jó mert az ABS es modelhez nem passzol ! Gyári piros színnek megeggyezik. új ára több mint 60.000 FT + szálítási költség Amerikából! Én szeretném 39.000 FT ért értékesíteni !
Érdeklődni: carr.sales@gmail.com
Tudjuk blade.08 Te lenyoms itt mindenkit a sportmotorrol....
Ha akarsz egyet 100-al gurulni,akkor add meg a mailcímed,és 1 hét múlva otthon vagyok...Megbeszélhetünk egy helyet ahol tudunk talizni
ÜDV PEACE
azt hiszem alternativ modjat valasztom a tavaly palyazasra hasznalt 2004-05 RR eladasanak:
az alabbi cuccok eladok:
- palyaidom (minosegi, nemet) fenyezve, matricazva, csavarokkal 60e Ft (felso idom, hasidom, ulesidom, tankidom, sarvedo)
- fix labtarto 25e ft
- fej/muszerfaltarto konzol (palyara) 10e ft
- bukogomba 1 par 10e Ft
illetve a motor minden maradek alkatresze elado (pl blokk, futomu, kerekek, kulcs+ecu, stb...) ! (de nem minden aron, ertelmetlen ajanlatokkal kimeljetek... )
Nekem az 1000RR 10l eszik nem tudom te mit csinálsz vele sétamotorozol vagy gumipókkal lefogatod a gázkart? ez nem arra való hogy 100 al gurulásszak arra ott a 100ccm robogó
Svájcban motoroztam...És 50km-rel történö sebesség túllépés 850ezer FT...és külföldi ként helyszínen 1 összegben kell fizetned...ha nem tudsz hagyd ott a motort!Szval a hegyekben normális tempóban...max 180 röviden amúgy 130-150...és persze kanyarokk vissza 2 és kigyorsít vissza 6 -ig...5,1l...Otthon 6,5-körül kajál,de ott már többször és hosszabb ideig van 200felett!
szivesen...De az tényleg hülyeség hogy a Sportmotorok használják a legtöbbet...Minden a jobb kezeden múlik!De ugyanolyan közúti sebességnél pl a CB-1000R 6,5-7l az 1000RR 5,1-5,4.200 felett kell neki 7-8l.Ahhoz hogy nagyon sokat egyen,vagy pálya kell ahol végig 1es-2-es szabályzás,vagy valaki nem tudja hogy 2-es is van a gépben...(meg 6-os is)
A tartalék elérését majd minden motor jelzi. Aztán akadnak olyan emberek akik tudják, hogy a sárga lámpa felvillanásánál még 5 liter benzin van a motorba ergo még 70km mehetek vele biztonságosan. Nem rémlik, hogy valaha is belenéztem volna bármelyik motorom tankjába.
Köszi az infót. Ez tényleg szuper ezek szerint csak a Honda jött rá arra, hogy a motorok közül a sportgépeket használják a legtöbbet az úton nincs még egy 600-as és 1000-es ahol lenne üzemanyag kijelző. És szerintem ez igen csak egy hasznos műszer, hogy egy 2,5 vagy 3 millás motornál nem kell nézegetned a tankot mint a simsonoknál.
Szeva Rossi...A 08-as Bladen van üzemanyag szint jelzö!Mutatja a pillanatnyi fogyasztást,az átlag fogyasztást,és az utólsó tankolástól számított elégetett üzemanyag mennyiségét!Amikor tartalékra ér,akkor elkezd villogni a sárga lámpa,és a napi számláló is ugrál,majd pedig nem a megtett kilómétert mutatja,hanem azt hogy mennyi benya van még a gépben!Szerintem nagyon jól megcsinálta a nagy H
És a villanófényt 13ezerig lehet állítani,és ha nem tévedek akkor 4000-töl!
"...Az általánosan használt visszajelzők mellett a műszerfal panel tartalmaz egy váltólámpát is, amit az 5000 és 11 500 közötti fordulatszám-tartományban bárhová be lehet állítani..."
4000 ford.-tól
Köszi. Akkor nem tudom miért írták a totalbike teszten ezt. A hatszögletű, lapos műszerfal közepére került a mutatós fordulatszámmérő. Alatta az LCD kijelző jól olvasható. Itt jeleníti meg az aktuális sebességet, a napi és összesen megtett kilométert, a hűtőfolyadék hőmérsékletét, a rendelkezésre álló üzemanyag mennyiségét és az időt. Az általánosan használt visszajelzők mellett a műszerfal panel tartalmaz egy váltólámpát is, amit az 5000 és 11 500 közötti fordulatszám-tartományban bárhová be lehet állítani.
Szevasztok most olvastam egy tesztet a 2004-es cbr 1000-es bicikliről és ott azt írják, hogy van rajta üzemanyag szint kijelző. Azt tudom, hogy a 600-on van de, hogy az ezresen is ezt nem tudtam és még nem is vagyok benne biztos. De még a 2008-as új cbr-en sem láttam. Aki tudja légyszi mondja meg.
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
20/346 58 97 Utánvéttel is küldöm természetesen