Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Urak!
Ma kicseréltem az olajat, stb... a haver 1000-es 2004 ciberéjébe kb 10.000 km volt a régibe.
Én már régóta mondogattam neki, hogy csere érett már az olaj, de mindig elodázta. Hát pontosan 1,9 liter jött ki, szűrőstől mindenestől.
3,5L ment bele, a baj csak annyi, hogy az idomok leszedése alatt sem folyt össze annyi olaj, hogy látszódjon a kémlelő ablakon.
A moci egyenesen állt bakon. A 3,5L frankón látszott a lukon.
Pedig nem gyilkolja a gépet, pályázni sem jár.
Olaj folyásnak nyoma sem volt, és a füstön sem látszik az olaj.
Mondjuk, ha gyorsan megyünk nem azt figyelem.
Esetleg hasonló tapasztalat, ötlet.

Üdv
Hello!
2010-ben ad ki a HONDA Repsol 1000 RR-t?
Na már csak azért kérdem,mert 2005,2007,2009-est már láttam,de 06,08-ast valahogy nem.
Sziasztok, olyan gondom van hogy a motorom nagyon gyorsan felmelgszik 100fok körülire ha megállok. Ez ugye még nem nagy probléma, de ha bekapcsol a ventillátor az sem hűti vissza (106-108 fok körüli hőfokról) egy fokot sem. Amúgy menet közben teljesen normálisan viselkedik, még ilyen dög melegben sem megy fel 85 fölé, és ha jobban haladok lemegy akár 77ig is......
A vizet már meglesem első körön, hátha nincs benne elég. Esetleg a termosztát nem nyithat ki rendesen?

Valaki találkozott már hasonló jelenséggel?
Sziasztok, 2004 1000RR-re keresek vmi jófajta sportdobot 50e körüli áron.....
van egy moci, amire felrakom, csak hát éppen főtengely, dugó meg iylenek cserén van. (garanciális javítás)

Ha az bejáratódott, akkor felrakom arra valszeg.

R6 jó lenne, mert ember már 2* hívott azóta...
Felrakod valakinek?

Apropó....az R6 témára este válaszolok neked... ago-s e-mail cimre..
AlexCBR,

A Dynojet mégis küldött IRC cuccost az 1000RR-hez, már ott van egy hónapja a boltban, csak baxtak szólni...
[O32
Sziasztok elado 1 CBR 1000RR 2008 fekete pupus plexi!
ára 12000 Ft!
érdeklödni nálam emailben(csili85@freemail.hu) vagy telon:20/46-99-534
Halihó! Ha valaki lenne akár full sérült fejidom de a felső "nyuszifülrész" egészséges az kérném jelezze! Tel:03606217608
Előre is köszönöm!
Halihó,

Képet tudsz feltenni a dobról?
3,6 l
Szevasz!
Nekem is ilyen motorom van.3 litert ír a szervízkönyv.
Hali!
Haveromnak van egy cbr1000rr 2004-es gépe. Mennyi olaj kell bele?

Köszi
kössz,közben már rájöttem
45e
Olajnyomás jelző...
Hy mit kérsz a dobért?
Sziasztok!

Ha valakit érdekel és aktuális: új gyári alkatrészeket talál az alábbi linken.link
THX
Haller!

Csak tipp: olajhőfok vagy üresjelző
Szerintem Honda kereskedésben biztos kapsz

Üdv:
Miko
itt
Tudja valaki milyen érzékelő ez?Sajnos széttört amikor a szalagkorlátnak csapódtam esetleg tudja valaki hol szerezhető be?
....te merre vagy helyileg?....esetleg odamegyek és segítek......
tényleg nincs benne a beállítása a futóműnek......a szelepet meg egyszerű....ha gondolod
Eladó keveset használt, karcmentes, bemért TwoBrothers karbon dob+ összekőtő cső (O2Senzor hellyel) CBR1000RR-hez (2008-2009)

80.000HUF
Szia!

persze hogy magyar nyelvű, de ilyenekre nem emléxem benne.

Üdv:

Miko