Bocsi, hogy ilyen későn szólok a témához, de egy darabig nem voltam net közelben....
Szóval! Nekem ugyan olyan Repsol-om van, mint amilyet kinéztél. Ha még nem vetted meg akkor gyorsan tedd meg, mert JÓ AZ ÁRA (feltéve, ha jó állapotú, mert láttam már csodákat). Ettől sokkal többért mennek. 2 hónapja ezek a gépek nem voltak 2 millió alatt. Tökéletes motor, használat függő, hogy eszi-e az olajat. Ha ésszel jársz nem lesz vele gond. Ha meg nyelezed állandóan az olajfogyasztás lesz a legkisebb problémád.....
A lényeg, hogy egy 2007-es, jó állapotú Repsol, 2 millió alatt ajándék (2005-öst adtak el 1.65 M-ért). Hülye a tulaj, ha oda adja kevesebbért. Ha igen akkor pedig vagy nagyon kell a pénz vagy valamiért szabadulni akar tőle.
Mondjuk én az enyémet 2 M-ért sem adtam oda tavasszal. Igaz nem is akarok tőle megválni. Remélem segítettem.
Volt Honda szerelő mondta nekem, hogy nagyképű a Honda vezetősége és vannak cifra dolgok a Hondánál.
Volt olyan eset, hogy hónapokig várni kellett diagnosztikai adatok elemzésére a Honda Hungary műszaki vezetőjétől. Végül nem Ők találták meg a valós hibaforrását, Ők mindent rendben találtak.
A Yamahánál sokkal szorosabb-közvetlenebb a kapcsolat az importőr és a motortulajdonos között. Mesélte az egyik Yamahás ismerősöm, hogy évente kétszer küldenek kérdőívet (szerviztevékenység, ügyfélkezelés, saját tapasztalatok stb.) kapcsolatosan.
2008-2009-es évjáratokra meghosszabbították a garanciát 5 évre! Aki panaszkodik annak megcsinálják! Visszahívás nincs! Haver lecsúszott 2 hónappal! Tiszta ideg mert zajos benne a fogaskerék ami a másik tipushiba plusz eszi az olajat! Az importőr a kitolt garanciára hivatkozva (amit nem tudtunk) elutasította a méltányossági javítást!
mar nem a gixxer van, hanem egy vtr sp-m. rr farigcsalom az idomokat, marmint a cbr 2008ast. csak felek a lampanal nem megy el a telo ha beforditom a kormanyt, de a kiszerkesztett kep alapjan, jonak kellene legyen :) az eleje ugymond kesz, maj jon a segedvaz stb.
Ha jól tudom a 2008-as modellnél volt, méghozzá henger hónolás gyártástechnológiai probléma. Érdekes .....hivatalosan nem volt visszahívás de aki panaszkodott, annak garanciálisan kicserélték. Szerintem jó pár kint is maradt!
Hello! Nekem 2007-es model van, engem is paraztattak az olajfogyasztassal, ugyhogy rendszeresen nezem is, de semmi!
Palyazasnal minden motor csipeget, ott tuti ez tipus is, de en csak közuton hasznalom, ott meg semmi baja!
2008-as modellrol köztudott hogy picit bajos ilyen teren!
Ahan értem.,, sokszor volt már téma sztem hogy a 2007-es modell milyen mértékbe eszi az olajat vagy sem mert egyesek szerint tipus hiba igaz e vagy sem?
Köszi a választ én is néztem már egy párszor a hirdetést és nagyon jó álapotba tünik élöbe is ilyen lehet sztem ,, a km menyire lehet valos egy 7 éves motornál szerintetek a 18 pár ezer ?
az ára szerintem sok, még akkor is ha ilyen patent állapotban van, mint a képen, (amióta feltette figyelemmel kísérem én is, már egy 100ast ledobott az eredeti árból) bár a legjobbnak tűnik a kínálatból. Szerintem ha vársz még megy lejjebb is + alku. Úgy reálisnak tűnhet.
udv mindenkinek. segitsegeteket kernem par meret megadasaban.
a segedvaznal, azon a ponton erdekelne a meret, ahova firkantottam a nyilat, a kulso meret erdekelne. a tobbi egyertelmubb. elore is koszonom a segitseget.
CBR1000RR 04-05-be való Power Commander eladó, ha valaki ilyet keresne.
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
121-410