Érdeklődni szeretnék, hogy 2006-2007-es 1000RR-be gyárilag milyen színű lengővilla volt?
Neten van aluminium színű is fekete is... Esetleg a szín fügvényébe változott a lengővilla színe?
Állítólag a 06-07-es rr lengővillája rövidebb mint a 04-05 ezredesé...
Már csak az a kérdés mi alaplyán tudja az ember beazonosítani, hogy ne 1 összelegózott motorba fusson bele....?
Fordulaton is +0.1,0,2 különbséggel csak is lámpával mert az direkt!
Ma gurultam is kicsit vele K.métig ahol kicsit be sz@rtam mert kicsit kérette magát az indításnál de utána nem volt már gond!
Viszont meg hálálta egy kegyes fogyasztással! 198 km-re 10,7 liter benyát kért! 5,4-es átlag! Igaz nem téptem neki "nagyjából betartottam" a sebesség határokat!
Igen megcsináltam! Vettem egy után gyártott feszszabályozót 15.000.-huf ért és sk. kicseréltem! Van töltés ami annyit mutat már amennyit eddig is régebben is 13,4-et!
Szóval már csak jó idő és nekem is időm legyen és megyek!
Egy baratom eljutott oda hogy 2009tol erdeklodik egy cbr1000rr utan. Ha valaki netan fontolgatja az eladast vegyuk fel a kontaktot. Palyazott esett-borult kevesbe erdekes.
Elore is koszonettel
Állítólag a Koso nem szemét! :)
Viszont nem az a össze dugom azt jól van fajta!
Ezt eléggé olcsón vettem meg egy "rászorulótól" !
Leírása meg van mert sosem volt beszerelve és dobozában is van!
Valószínűleg érdekel majd a dolog ha jobb idő lesz!
Gondolom neked a hétvége jó!
Igen, neked.
Attól függ mennyi a cumi vele. Ha kompatibilis vele, akkor hamar megvan(mert futottam már bele sebesség jeladós váltókar érzékelős szemétbe). Miért nem GIpro-t vettél rá?
Igen, persze.
Érdeklődni szeretnék, hogy 2006-2007-es 1000RR-be gyárilag milyen színű lengővilla volt?
Neten van aluminium színű is fekete is... Esetleg a szín fügvényébe változott a lengővilla színe?
Állítólag a 06-07-es rr lengővillája rövidebb mint a 04-05 ezredesé...
Már csak az a kérdés mi alaplyán tudja az ember beazonosítani, hogy ne 1 összelegózott motorba fusson bele....?