Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jól emlékszem nem metál volt (már eladtam a vasat ) deformálódott....modjuk én adtam is neki rendesen
hali.
Eladó Remus elektronika 1000 04-05:
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
A fekete résznél metál szemcsés volt a fényezése? Megolvadt a hőtől vagy csak deformálódott? Az enyémen van pár pici horzsolás és cserélni akarom.
Hali
szárnyam nem volt pluszba. az idom akkor 120 és 150ezer között mozgott. utángyártott ABS műanyag. egész jól illeszkedett viszont a hőt kevésbé bírta.
Üdv! Esetleg kipu takaró "szárnyacskád" lenne? A repsol idom mibe fájt és milyen minőségű?
Bizony! Így hétvégén el tudjuk űzni a telet Kiskunhalason a Honda Ironnal!
Köszönöm a képeket, de sajnos itt sincs több hely, mint az ülés alatt.
Lényeg hogy megvan a hiba!
power commander hiba lett.
Vészleállító?
Borulásérzékelő?
Benzin?
Igen az enyém is ebay-es.A gyárinak más a formája+kicsit szebb kidolgozású.
A Tiéd is az? Hol van rá írva ?
Segítség! Valami letilt a mocimban! Önindító teker, szikra nincs! Egyik nap indult, de másnap már nem. Már próbáltam a tartalék kulccsal is, hátha az immobilizer, de nem az.
Szóval Ebay-es...
szia! jöhet a kép, amiről telefonon beszéltünk!
Multkor cudarul be volt baszva a kocsmába, szerintem be is hugyált. Mondjuk nem vizsgáltam emg jobban. Amúgy még él és virul. Ha alkalom nyílik rá, lehet lencsevégre kapom megint sutyiban :)
Leforgathatnál vele egy interjút, hogy mi történt az elmúlt 2 évben....
szponzorokkal hogy áll ... van-e fejlesztés köszörűs szemüveg fronton, meg ilyen apróságok
Ebay-es vagy gyári?
15e az ára,új
Eladó! 2004-2005 1000rr hez gyári dob, hővédőlemez, karcos plexi, fesszabihoz alu alaplemez, takaróműanyag apróságok.
Helló! Engem érdekelne az üléspúp! Egy árat írhatnál, elérhetőség az adatlapomon. Köszi!
Akkor van egy fekete eladó:-)
igen, a 04-05 re ugyan az a póp megy mint a 06-07 esre !