Majd crazi joe haverod megveszi neked, úgy is szeret ilyent ajándékba adni másnak, mint ahogy leírta! Látod nekem kellet neki megköszönni hogy találtam neki egy ARROW slip-ont!
Én 2,3-ért adtam el a 2010-es 1000RR-emet. Előtte többen mondták hogy ááá max 1,9-et ér. Persze megnézni egyik sem jött el. Az első aki eljött el is vitte. Így ment az alku:
-Mennyit engedsz belőlle?
-Mutass rajta egy hibát!
-Hááát azt nem tudok.
-Akkor semmit.
-De szoktak engedi... (kemény érv, gondoltam)
-Ez nem az a történet...
-Na akkor hol van itt egy bank automata mert vennem kell fel még egy kis pénzt.
Lehet jó gépeket találni, de meg kell fizetni az árát. Rengeteg az olyan, aki mindent akar semmiért. Sajnos. A másik fajta meg tudja hogy nincs rá elég pénze de azért bepróbálkozik. Az ilyet azonnal kiszúrom, mert azoknak van a legnagyobb arcuk.
Épp a minap láttam egy hírdetést. Pályamotort keres az ember, max 350-ért, de csak kifogástalan érdekli, 2003-as évjárattól...
nagy hülye voltál,hogy eladtad,szép motor volt nagyon!más milliókat költ,hogy erősebb legyen a motor,neked az volt a baj,hogy túl erős,csak le kellett volna egy gyertyapipát húzni,az még pénzbe se kerül
ők nem voltak hűlyék , csak mérlegeltek hogy fél áron vettek egy újszerü motort és nem kereskedni akarnak ennyi.szerintem jó boltot csináltak de én nem
Ha így van az biztos nekem is jobban kellene mint a CBR!
De bigjoe azt mondta hogy 600-ast akar mert sok az 1000-es, erre új 10-est vesz, az nem lesz sok?
igen annyiért amennyiért árultam. de messze nem biztos hogy zőőőőőd leszek. ez csak egy lehetőség, főleg nem 1000-es. csak 600-as de nagy valószinüleg hogy HONDA lesz vagy valami más . . .
Bigjoe!
Elvitték a CBR-t, jó járt vele aki megvette, nem egy kókány motort vett, jó vételt csinált! Pedig az okosok hogy mondták hogy ezt nem lehet eladni max. 2 millióért, gondolom nem annyiért kelt el!
Látom zx 6-oson gondolkodsz, a kawás haverok meg ne "vezessenek", ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jó a zx 6, lehet 600-ban az a legjobb!
-Mennyit engedsz belőlle?
-Mutass rajta egy hibát!
-Hááát azt nem tudok.
-Akkor semmit.
-De szoktak engedi... (kemény érv, gondoltam)
-Ez nem az a történet...
-Na akkor hol van itt egy bank automata mert vennem kell fel még egy kis pénzt.
Lehet jó gépeket találni, de meg kell fizetni az árát. Rengeteg az olyan, aki mindent akar semmiért. Sajnos. A másik fajta meg tudja hogy nincs rá elég pénze de azért bepróbálkozik. Az ilyet azonnal kiszúrom, mert azoknak van a legnagyobb arcuk.
Épp a minap láttam egy hírdetést. Pályamotort keres az ember, max 350-ért, de csak kifogástalan érdekli, 2003-as évjárattól...
Valószínű hogy én sem adtam volna el egy szinte új motort
Georgióék vették meg?
De bigjoe azt mondta hogy 600-ast akar mert sok az 1000-es, erre új 10-est vesz, az nem lesz sok?
Elvitték a CBR-t, jó járt vele aki megvette, nem egy kókány motort vett, jó vételt csinált! Pedig az okosok hogy mondták hogy ezt nem lehet eladni max. 2 millióért, gondolom nem annyiért kelt el!
Látom zx 6-oson gondolkodsz, a kawás haverok meg ne "vezessenek", ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jó a zx 6, lehet 600-ban az a legjobb!