Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nein das schön
Hát akkor elég ronda lehet...
Ennek mondhatod EZ ZŐŐŐŐŐŐD.
Tudod ha megszokod a jót....
Abban is csak a Honda!
A motor egyenlőre itthon marad.
szar ez a billengyűzet / hatodik/ két ss-el
ötödikbe tomi majd felette hatdik
Annyit nem is, lehet h már átpördült benne az óra
Na ez az infó is sza. nem is mennek annyit
Van arra fele, fűthető aszfalt ?
Németországból, csak is németül írhatsz
Fehér ember nem felejt....
Vagy németül írogassak kintről ide?
De azért majd még tudsz magyarul beszélni?
Vasárnap megyek,már aláírtam a szerződésem.Annyi a szar,hogy 6 hetente jövök 1 hétre haza.
Ahhhh, akkor már kint is vagy?
Hát pedig hamar vissza lehet alakítani,azért is írtam a hirdetésbe és neked még az árban meg is csináltattam volna....
Most már azt mondom hál isten,hogy nem mert hiányozna+Németországban kaptam melót(fizu brutál és inkább veszek mellé egy pályagépet).
Nézegettem a Tiédet ismert az is nagyon jó vétel lett volna, de az az oldal dob, de kinek a szőke, kinek a fekete, legalább már tudom ha nekem a szőke, akkor neked a fekete
Akkor jó vételt csináltál!
Gratula Tesó!
1.5 be hoztam el, nagyon jó vétel volt, szinte új a motor, tologatták csak
Volt egy másik HRC 1.4 ért, most néztem a srác felemelte az árát 1.5 re abba 36.000 km van ami nem is baj, csak leinformáltam mert Tapolcára vitték szervizbe a motort, és van összeköttetésem a Robival a vezetőjével, és az előző tulaja vele motorozott, és háááát jahhh......
10 kor elindultak Veszprémből le horvátokhoz ketten, fürödtek, kajáltak, és este 10 re hazaértek, a srác azt mondta ha 300 nál elvette a gázt akkor a Robi kiment a képből......úgyhogy a motor nem volt kímélve, de megvettem volna, mert végig minőségi cuccot kapott, és most is azt mondom, h nem rossz vétel az a motor sem...
A 2008 asok ilyenek amik eszik az olajat.....
Mennyibe sikerült megcsípni,ha nem vagyok indiszkrét?