Nekem érdekes sztorim volt ilyen tekintetben. Egy túrán(!) leégett tavaly a generátor tekercsem. Dream szerviz vezető állította, ő nem tud olyanról, hogy arra +6 év kiterjesztett gari lenne. Honda Hungary call center-es szintén nem tud ilyenről az alvázszám alapján. Mire kész lett, a végén kérdés, szólás, stb. nélkül ingyen volt gariban. Mondjuk nem panaszkodom, csak furi volt.
Amúgy elég kevesen látják be ezeket a dolgokat, azaz vetik le a szemellenzőt. Előző Honda motorom fan klubjában pl. sokakra jellemző, hogy az ilyen-olyan über állat mindennéljobb, a világon nincsen jobb, stb. nézet. Sztem is zseniális allrounder, de semmi sem tökéletes, és ez nem is lehet cél.
próbálkoztak egy alusil újítással, de nem jött össze és "lepergett" kicsit...
Meg a főtengely vége (a kuplung oldalánál) "elhajlott"... Ettől van a csúnya hang...
Ezeket a 2008, szeptember utáni gyártásnál már korrigálták.
Én tudok olyan motorról is, ami 600km/1 liter olaj.
Amúgy a mostani Hondáknál jellemző, hoyg "meghúzza" elég rendesen a hengerfalat...
Amúgy elég kevesen látják be ezeket a dolgokat, azaz vetik le a szemellenzőt. Előző Honda motorom fan klubjában pl. sokakra jellemző, hogy az ilyen-olyan über állat mindennéljobb, a világon nincsen jobb, stb. nézet. Sztem is zseniális allrounder, de semmi sem tökéletes, és ez nem is lehet cél.
a 06-07-nek meg leszakadt a nagy lendkerék...
Meg a 04-07 hegesztés repedés...))))
próbálkoztak egy alusil újítással, de nem jött össze és "lepergett" kicsit...
Meg a főtengely vége (a kuplung oldalánál) "elhajlott"... Ettől van a csúnya hang...
Ezeket a 2008, szeptember utáni gyártásnál már korrigálták.
Én tudok olyan motorról is, ami 600km/1 liter olaj.
Amúgy a mostani Hondáknál jellemző, hoyg "meghúzza" elég rendesen a hengerfalat...
Legalább beindult a topic!