Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És te
kawa topikosok biztos buzi tehetségkitatót néznek,ott halál van
ti mit kerestek itt
hogy neked milyen híred van,vagy a motorodnak
Csak hallok ezt-azt...
Na akkor a tied hosszabb.....
Az van nekem is,de készül 320 és 350 is.
Most mondjam,hogy én se arra írtam?
Ismered a Tomi motorja előéletét!Mert én adtam el újonnan és utána vagy 3 szor! A z a motor annyit kibirt mint 10 honda!
De ez a 08-as Tizedes elég megbízható nem?
Nekem érdekes sztorim volt ilyen tekintetben. Egy túrán(!) leégett tavaly a generátor tekercsem. Dream szerviz vezető állította, ő nem tud olyanról, hogy arra +6 év kiterjesztett gari lenne. Honda Hungary call center-es szintén nem tud ilyenről az alvázszám alapján. Mire kész lett, a végén kérdés, szólás, stb. nélkül ingyen volt gariban. Mondjuk nem panaszkodom, csak furi volt.

Amúgy elég kevesen látják be ezeket a dolgokat, azaz vetik le a szemellenzőt. Előző Honda motorom fan klubjában pl. sokakra jellemző, hogy az ilyen-olyan über állat mindennéljobb, a világon nincsen jobb, stb. nézet. Sztem is zseniális allrounder, de semmi sem tökéletes, és ez nem is lehet cél.
Na megmértem 310mm 65mm A palást átm.90mm
Bódis GP1: 290/60
ddt500,

a 06-07-nek meg leszakadt a nagy lendkerék...

Meg a 04-07 hegesztés repedés...))))
bigjoe,

próbálkoztak egy alusil újítással, de nem jött össze és "lepergett" kicsit...
Meg a főtengely vége (a kuplung oldalánál) "elhajlott"... Ettől van a csúnya hang...

Ezeket a 2008, szeptember utáni gyártásnál már korrigálták.
Én tudok olyan motorról is, ami 600km/1 liter olaj.

Amúgy a mostani Hondáknál jellemző, hoyg "meghúzza" elég rendesen a hengerfalat...
holnap megmérem de kb 20cmm vagy a kipufogó
Majd nyilatkozom milyen a Hondán,ha felkerül....A tieden mekkora van?30cm/60mmbeömlő?
HÁÁÁT NAGY A GÁZÁRAMLÁS A KAWÁN ezért szétesett a közepe
Bódis GP-1
Mivel
Így igaz!
Legalább beindult a topic!
Remélem a Gp 1-el viszont nem járok úgy mint te...mikor mondtam Ákosnak mindjárt a tieddel példálózott.
persze,még jó hogy van ennyi fajta,mert akkor mivel szórakoztatnánk magunkat,meg basztatnánk a másikat
Ez bárkinél előfordulhat-bármilyen márkánál.A másik két esetben viszont sima utcai használatnál esett szét a váltó.