Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen tudom
A sráccal beszéltem még régebben itt....
Tényleg jól jártak a motoroddal, te meg gyorsan szerezz helyette valami másikat, az új kawa 636 igen elrontották, mert marha jól néz ki de a 600RR az valami hányás lett szerintem, hihetetlen, h emberek ezért pénz kapnak, h ilyet tervezzenek..
Korral jár....
megszoktuk
BOCS A J-ÉRT /YAMO/
Szevasz jamo. TÉT-RE KERÜLT A MOTOROM BIZTOS HOGY TALÁLKOZTOK.
Sajnos, h nem mindenkinél így van!
ÉRtem, fő a barátság
A lényeg Józsi jó cimbink és felhívtuk telefonon hogy megvennénk a mocit terményért vagy haszonállatért
nem, az enyém piros fekete amcsi modell volt
Majd ha elhoztad a motort
Beavatasz?
HA tudnád az előzményt jobban röhögnél
Jóvicc
úgy is szar lett volna belőle
mindig kések nembaj az előleg maradhat
elnézést nem gondoltam volna hogy ennyire kapós lett avolt motorom TOMI ha gondolod az előleget vissza adom de szerintem nem jogos későn jöttél . .
Pedig érdekelt volna engem is . igaz csak cserélni tudtam volna Pl haszon állat (bontott csirke) előleget küldtem stb
Nem írom hogy miért, mert megint belém kötnek a Kawások, de lehet hogy tavaszra nekem is "érdekes" lett volna Bigjoe CBR-je!
Hát így jártam, megelőztél, de hát ez nyilvánvaló volt, nem mindenki olcsót akar venni egy kategóriában, de ő teszi jól, persze ha van rá pénze!
Ezaz. Én is ezt mondom. De nem zavar ám hogy mit írkálnak. Ha én nem vagyok, akkor Bigjoe motorját az első olyan vevő megveszi aki élőben látja a motort. Ha az alku árába kerül az, hogy beleköthetetlen motorod legyen, akkor meg kell fizetni. Győri Redbaronban 2008as 0kmes Fireblade 2,9ért.... :D Joe-ba meg 4100, és abs és HRC. Egyszó mint száz, NEKEM megérte. Más meg vegyen olyat amilyet tud. Nem igaz?
köszi de nálam ez természetes nálunk az adott szónak még súja van. de ez nem mindenkinél van igy.
Gregorio
Nem vetted drágán, a 08-12 cbr 1000 rr-ek között ez volt a legjobb vétel, legszebb szín, gratula hozzá!
Szard le hogy ha azt mondják hogy drága volt, mond azt, vegyen ettől jobbat!
Üdvözlet!

Igen, nálam landol a CBR. Szerintem jó motort vettem. Bigjoe-t pedig korrekt embernek ismertük meg. Amúgy, Szinte új szaga van minden túlzás nélkül. Aztmondják drágán vettem? Ugyan, pont az van amit ti is írtok, 2ért hívtam fel párat az elmúlt hónapokban, mind volt az oldalál vagy valami gebasz. Akadt olyan is, amit újjá kellett építeni. Hát, mondom inkább nem.... Drága húsnak nem híg a leve. Evvan. :)
.
Nem hiszem, mert mi nem 2,3-ért vettük