Sziasztok!
Egy kis segítség kéne nekem.
Meg tudná mérni valaki nekem akinek 06-07 RR-je van, a plexi felső részénél a két oldali lefogató csavarok közti távolságot a pexi ívével 1-üt?
jártam arra de nagyon gyorsan . a nyáron voltunk / elindultun 6-an hazaértűnk 3-an/ . egy hazament / egyet meghúztak a r endőrök hazament. egy elesett /hazahoztuk autóval./ de jó hely csak kicsit veszélyes . talán az idén odaérünk normálisan is.
Helló!Megnézem még mi maradt! Gratulálok a motorodhoz biztos nagyon fogod szeretni!Szivesen látlak, remélem hamar itt a tavasz mert már nagyon mehetnékem van!
Így vettem! Pályaidomot kapott meg egy-két extrát! Vegyes használatban volt utcán és pályán! Bár sokat nem mentem vele 2 pályanap meg két verseny+3000km és el kellett adnom! Elért a válság!
Köszönöm, nem terveztem tuningolni a mocit!
Viszont ha kitavaszodik, szívesen elnéznék hozzád, hátha szükségem lesz majd erre-arra. Elküldöd az e-mail címed ide: brick2004@freemail.hu ?
Előre is köszi!
Egy kis segítség kéne nekem.
Meg tudná mérni valaki nekem akinek 06-07 RR-je van, a plexi felső részénél a két oldali lefogató csavarok közti távolságot a pexi ívével 1-üt?
Ott leszel a rajt rácson?
Na majd tavasszal vagy nyáron összefutunk ott
Vagy is remélem
Remélem ezzel szerencsésebb leszek mint a másikkal.....
Fuel pump flow (at 12V) 189 cm3 (16.4 US OZ, 6.7 Imp oz) minimum/10 seconds
Köszönöm, nem terveztem tuningolni a mocit!
Viszont ha kitavaszodik, szívesen elnéznék hozzád, hátha szükségem lesz majd erre-arra. Elküldöd az e-mail címed ide: brick2004@freemail.hu ?
Előre is köszi!
Üdv. Brick