Ezért írtam,hogy nem ismerem a részleteket....
De részemről annyit,hogy nekem bőven megfelel a szar kis Honda...amúgy meg úgyis 2 fajta vélemény létezik,tudod?
Tudnék még 2 embert mondani szűk ismeretségi körömből akinek 04-05-ös 10-esen váltót kellett cserélni,csak te jutottál eszembe.Remélem nem gond és nem tudtam a részleteket.
akkor megúsztam,az enyém a 16001.ik darab ,amúgy az enyém 05 évjárat,addigra már kijavították a gyerekbetegségeket,én tartom magam ahhoz,hogy új modellt nem veszek első körben
Hengerfal, hónolás nem mindegy? Maradjunk annyiban, hogy nem kapkodták el! Főleg a mi kis országunkban. Ismert hibával elküldenek, hogy méregessék az 1000km-es olajfogyasztást.
Az jó dolog ha visszahívással reagálnak de ettől még a szívás szívás marad. Egy őshondás biztos nagyon megértő amikor a zsír új 1000RR-je zabálja az olajat, aztán1 hétig a szervizben van mert a blokk 80%-át lecserélik.
Ja 2004-es ZX-10R első 16 000 példányát visszahívták a generátorával mert az hajlamos volt felrobbanni és ezzel a blokkot is tönkretenni.
én ezekről nem hallottam,kivéve a 2011 gondot,de ha visszahívást adnak ki rá,az már félig jó,az a cumi,amikor szopnak u.a a problémával a tulajok,a gyár meg le sem szarja
Nem találkozni kell vele hanem olvasni a híreket. 2011 ZX-10R visszahívás szelepbelebegés miatt. A 2004-es ZX-10R-t visszahívták az első felni repedésével kapcsolatban, a 2008-ast a feszszabályzóval.
Ezért mondom, hogy nincs olyan gyártó amelyik ne követne el hibákat. A
Nem azért árulom hanem mert kawát akarok. viccet félretéve én se ismerek olyatakinek henger problémája lett volna1 olajfogyasztás azt már hallotam többtöl is/pl az enyém nem eszi / de van ismerősöm akinek egy olajcsere közt 2litert is meg eszik.
De részemről annyit,hogy nekem bőven megfelel a szar kis Honda...amúgy meg úgyis 2 fajta vélemény létezik,tudod?
Ja 2004-es ZX-10R első 16 000 példányát visszahívták a generátorával mert az hajlamos volt felrobbanni és ezzel a blokkot is tönkretenni.
Ezért mondom, hogy nincs olyan gyártó amelyik ne követne el hibákat. A
Azért ne feldkezzünk el a Honda hengerfal problémájáról... Lehet több blokkot cseréltek a hondánál az elmúlt években, mint a többinél...