Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli, átmegyek a 10-esre ott válaszolok!
Szériában a 04' ZX-10R meg a K5 1000 ugyan azt tudják lóerőre csak a Kawasaki vadabbul adja le. De éppen ettől jó.
Feri,ezt már 2005 ben is leírták a tesztekben,ez nem egy női motor,ez nem oldja meg helyetted a problémát,ez odabassza a lóeröt,azt csinálj vele amit akarsz,de ha ez így megy,nem tudom mit tudhat az a hiper super suzuki,mint már írtam gyári motorról beszéljünk,ne arról,hogy kinek van több pénze! Amúgy nézted a videót amit Kawazsolti felrakott?
Majd az tavaszra a vallatáson kiderül , de nem itt és most!
Te suzukis vagy nem? Sokat kawával nem mehettél! Amit itt leirtál azok mind mind elmaradtak a kawasakihoz képest!
Pl. Nem fog úgy menni mint egy K5 1000, K7-ről már nem is beszélek!
Kormánygátló ellenére is támolyog kigyorsításon!
Vezethetősége rosszabb lesz mint a K5-é, vagy 06 CBR-é!
Sziasztok!
2003-as CBR954RR-re keresek DynoJet PowerCommandert III-at, USB csatlakozós. 30 papírt azonnal tudok adni érte.
Ha van újabb kivitel beszélhetünk az áráról háta, ki tudom köhögni.
Csak egy darab ehhez a motorhoz és csak hiba nélkül működő készülék érdekel! Használni szeretném nem továbbadni!
Mail: rr88@hotmail.hu Tel.: 20/44 77 820
A forumot ritkán tudom nézni, ha van ismerősnek kérlek dobjatok egy infót nekem.
Köszönöm!
Ide azért írtam hátha valaki 954ről ült átt 1000-re
Hát, ezt én se igazán értem amúgy. Nagytöbbségünk utcán tolja. Oda mindegy milyen ezrest választassz a kínálatból. Mindegyik sokkal többet tud mint kell. :) De azért nem árt, ha TETSZIK, amit vettél
Mert mit ne tudna mutatni egy zx10r ami miatt nem válna be utcára?!
Rendben, természetesen hívunk előtte. Ez alap. Üdv
Bigjoe

Ma halaszthatatlan dolgom akadt. Pénteken sasolnánk meg, ha akkor még aktuális lesz.

Minden jót!
Úgygondolod, hogy Bigjoe megvárja a bizonytalan tavaszt, ha mostanság akad egy biztos KP-s vevője? :)

Én nemismerem őt, de a véleményem az, hogy bolond lenne. :) Aztán kitudja, meglátjuk. :)
Tetszeni fog
Valóban patent az a hrc CBR
Te nem Kawás vagy
Lehet hogy ki kellett volna próbálnotok mielőtt megveszitek ?!
Szerintem attól ne félj, hogy a 10-est nem fogod tudni eladni
BIGJOE!
Ne add el a motort Gregorio-nak mert ha tavaszra nem válik be a 10-esünk akkor megy a piacra, és érdekel a CBR-ed!
Különben is még túl fiatal Gregorió az 1000-es CBR-hez, no jó ez vicc volt, De ha elkel a CBR akkor benéztem a dolgot, ha nem lesz jó nekünk a 10-es! Sebaj biztos lesz előbb-utóbb ilyen HRC színű, ABS-es CBR ami patent is!
Szia BigJoe !

Ma velem beszéltél a motorügyben. Ha holnap délután fateromnak s oké lesz, elképzelhető hogy lemegyünk megnézni a motorod. Holnap hívlak ha oké a buli

Üdv
Ha már a 10-esén ül és nem jön az adrenalin , legalább a sízés közben biztos jön neki!
Szia Feri .a Zoli siel ha jó tudom A motorról csak annyit hogy nekem nem sürgős mert nem azért eladó mert szar. Ha jön valaki úgyis jó ha nem akkor is. Nekem jó motorom lesz a szezonra.
Vagy beszámolod a 10-est tavaszra, ha nem tetszik nekünk? Ferenczi Zoliék-nak feléd, biztos tetszene a csere, ugye?
Mit tudsz Zoliról el van tűnve az oldalról, igért nekem egy muzzy átmérő adatot a 10-eséről!
. köszönöm.
Szia bigjoe!
Ajánlottam a gépedet a GSX-R 1000 oldalon egy motorosnak, motort akar venni fiatalabb 1000-es japánt. Azt írta magyar országon nem nagyon van használtan jó motor, ezért külföldre kell kimenni érte! Van azért itthon is patent gép, csak ki kell várni, és meg kell fizetni! Ha nekünk nem válik be a 04-es ZX 10-es, akkor ABS-es 09-10-es CBR-ert veszünk a fiamnak útcára, lehetőleg HRC színben mint a tiéd!