Igen a két típus között gondolkozom.Hondám már volt több is pár évvel ezelőtt hajtottam 900rr-is.Tudom hogy nem egyszerű ennyiért jó állapotút találni,de hátha.
Érdekelne az is hogy kinek milyen tapasztalata van.Mindkét típusról.
Igen már látom az R1 oldalon hogy ott is keres!
Ha 04-05-ös CBR 1000-est akarsz az sem rossz,de ha már Honda CBR 1000 akkor inkább tegyél hozzá még egy kicsit és 06-07-est az már kiforrtabb!
Az igen...
Olcsó legyen de kifogástalan 2005-től... Épp csak az hiányzik a végéről, hogy tele tankkal kéred, és természetesen egy évi biztosítással...
Eladtam már egy pár motort, és elég sokszor találkoztam ezzel a "sokat kérek, de keveset adok" mentalitással. Emelned kell a tétet ha igazán jó motort akarsz, vagy lejjebb adni az elvárásokból. Lehet találsz egy barmot, aki a kifogástalan motorját elpazarolja, de akkor lehet évekig nem motorozol...
Azt nem értem, hogy aki így akar motort venni az nem veszi észre a hülyeségét?
Üdv mindenkinek.Hamarosan venni akarok egycbr1000rr-t.Akinek esetleg van eladó azt meghallgatom.2005-től keresek 110000-1150000 körüli áron.Csak karc és sérülés mentes magyar pótkulcsos szervízkönyves érdekel.Behozott,taknyolt,barmolt kókányolt nem érdekel,az ne is írjon,köszi.
Ha 04-05 akkor, a másik 2 Japán, GSX-R 1000 K5 vagy 04-05 ZX10-es!
Érdekelne az is hogy kinek milyen tapasztalata van.Mindkét típusról.
Ha 04-05-ös CBR 1000-est akarsz az sem rossz,de ha már Honda CBR 1000 akkor inkább tegyél hozzá még egy kicsit és 06-07-est az már kiforrtabb!
Melyik a másik márka?
Olcsó legyen de kifogástalan 2005-től... Épp csak az hiányzik a végéről, hogy tele tankkal kéred, és természetesen egy évi biztosítással...
Eladtam már egy pár motort, és elég sokszor találkoztam ezzel a "sokat kérek, de keveset adok" mentalitással. Emelned kell a tétet ha igazán jó motort akarsz, vagy lejjebb adni az elvárásokból. Lehet találsz egy barmot, aki a kifogástalan motorját elpazarolja, de akkor lehet évekig nem motorozol...
Azt nem értem, hogy aki így akar motort venni az nem veszi észre a hülyeségét?