Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a rang idős bizti
te vagy a moderátor? ,azt nem írtad nekik,hogy fejezzétek abba,mert ki lesztek zárva!
Te a nyulat hizlald
De ha már a tutit akarja tudni , muszáj az igazat írni!
Még te mesélted azt hiszem....
Ezt te honnét tudod tapasztalat
Kicsit olyan mint amikor a buzi bemegy a sztriptízbárba...
Honda topicba ne reklámozzatok suzukit meg kawasakit légyszi . .
Kezdesz szimpi lenni
Ja, egy olyan is jó lenne.
Amit te keresel az olyan mint az ideális feleség...nincs olyan vagy sokba kerül!
Én röviden fogalmazok, a saját tapasztalatomból!
Ha 04-05 akkor, a másik 2 Japán, GSX-R 1000 K5 vagy 04-05 ZX10-es!
Igen a két típus között gondolkozom.Hondám már volt több is pár évvel ezelőtt hajtottam 900rr-is.Tudom hogy nem egyszerű ennyiért jó állapotút találni,de hátha.
Érdekelne az is hogy kinek milyen tapasztalata van.Mindkét típusról.
De nem az általa vázolt állapotúak. Persze lehet talál valami hülyét.
Igen már látom az R1 oldalon hogy ott is keres!
Ha 04-05-ös CBR 1000-est akarsz az sem rossz,de ha már Honda CBR 1000 akkor inkább tegyél hozzá még egy kicsit és 06-07-est az már kiforrtabb!
honda és r1
mito!
Melyik a másik márka?
Egy 04-05-ös ennyiért is mennek, mivel nem is érnek többet! 06-07-es az már más tészta!
. .
Az igen...
Olcsó legyen de kifogástalan 2005-től... Épp csak az hiányzik a végéről, hogy tele tankkal kéred, és természetesen egy évi biztosítással...
Eladtam már egy pár motort, és elég sokszor találkoztam ezzel a "sokat kérek, de keveset adok" mentalitással. Emelned kell a tétet ha igazán jó motort akarsz, vagy lejjebb adni az elvárásokból. Lehet találsz egy barmot, aki a kifogástalan motorját elpazarolja, de akkor lehet évekig nem motorozol...
Azt nem értem, hogy aki így akar motort venni az nem veszi észre a hülyeségét?
Nemnem igazából a két márka közül vacilálok csak beírtam mindkét topicba.
Meg hondát is ,?,
Üdv mindenkinek.Hamarosan venni akarok egycbr1000rr-t.Akinek esetleg van eladó azt meghallgatom.2005-től keresek 110000-1150000 körüli áron.Csak karc és sérülés mentes magyar pótkulcsos szervízkönyves érdekel.Behozott,taknyolt,barmolt kókányolt nem érdekel,az ne is írjon,köszi.
Jó motor után kutatnak szegények. .
Hát inkább a moci a hírős