Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jogos.Átfogalmazom,új gazdája.
már van gazdája barátom / hát én/
Szerintem is hamar lesz gazdája.Szép a fekete,csak baromi kényes.A vtr-em volt fekete,meg a fostalicska Szutyoki autóm az-de soha többet.
Persze, szó se róla. Biztos vagyok benne, hogy az is ugyanilyen jó lett volna. Annyi, hogy ez a szín jobban tetszett a leendő gazdának, plusz még az is hozzájön, hogy mi Miskolcról mentünk, tehát a Bigjoe féle gépért még messzebb kellett volna menni.

Mindegy, jelenleg szerintem az övé a legjobb ajánlat a neten (SC59), így tuti, hogy hamar gazdára fog találni
Jól döntöttetek,mert Honda lett!
Azért Bigjoe gépe is jó választás lett volna...
Sziasztok!

Nos, eldőlt a dolog. A metálfekete, aranyszínű felnis, ABS-es Honda lett végül

Üdv midnenkinek és még egyszer köszi a hasznos tanácsokat és segítséget.

Peti
Jaaaaaaj, nem kell szerénykedned
Hidd el én se azért cserélgetem,csak a hangja miatt.Erő nem kell több,nem vagyok Valentino Rossi mint egyesek.....
Dobjatok egy like-ot légyszi ha tetszik :))

http://www.facebook.com/photo....
Sziasztok!

Mivel megígértem, hogy beszámolok majd, így röviden: Megnéztük a Yamahát, holnap megyünk megnézni egy Hondát

Mivel még nincs eldöntve a dolog (ahhoz látni kell a Hondát is), ezért nem akarok még részletekbe bocsátkozni. Na, meg nem is az enyém lesz a gép.

Holnap délután már többet tudok majd mondani.

Üdv

Peti
oké :D benne vagyok
1.6 az sok , oké, 1.04 millcsi az jó , meg én állom az átírást?
az 1.6 sok :)
de szép lett az új kiegészítőkkel :)
Máté!
A 10-es marad! De 1.6 ok!
A 600-as nem 100%, az biznisz!
Miféle 600as? :) Nem kell a kawasaki mi? :) tudok rá egy vevőt
Lehet hogy nálam landol nemsokára egy bankos 09-es CBR 600 RR! Ha jó pénzt toldasz cserélhetünk!
.
Akkor ennek a CBR 1000 RR projektnek nem sok értelme volt, ha újból 600-as lesz!
PÁLYÁRA?
Elözö motorom gsx- r 600 és jobban szerettem. ez sokkal erőseb. de ezzel is lehet ésszel menni.
600-AST
És te most mit akarsz venni a CBR 1000 RR helyett, ha ez sok, ahogy előbb írtad?
Ne értsd félre a GSX-R-ek maradtak! Azért mert attól hogy ez a 10-es 2006. 06. forgalomba helyezésű, szinte teljesen új (EZ MIATT)! A gumik és a centírozás még a gyári rajta, és nincsenek teljesen lefutva, hihetetlen pedig így van! Egy baja volt ezeknek a 04-05-ös 10-eseknek, nem volt rajtuk gyárilag kormánylengéscsillapító! De mi már tettünk rá egy Öhlins-et!
Bandita!
De legalább egy 10-esen nem kell csere-berélgetni a dobot (ülés alól oldalra, majd vissza) azzal a tudattal, hátha jobban megy majd! De sajnos nem fog!