Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kawákat kell népszerűsíteni, a Hondáról mindenki tudj, h pöpec
Szépen lepukkant ez a topic.....

Ne haragudjatok meg de mi a francért kell csak kizárólag Kawasakis témával foglalkozni ?
http://www.youtube.com/watch?f...!

Én kipróbálnám saját motorral. Persze ennél lájotsabb tempóban :)
Zolikám! Segiteni kell a srácoknak hogy kinyissák a szemüket!És tudják meg mi az ETALON!
Köszi Tomi így megkésve is
Akkor az 1000 meg úgy kéne, h +2 élőre és -2 hátulra nem?
látod Joe,én is ezt pofázom,de ha már rám nem hallgatsz,mint kawabuzira,akkor Hondás cimboráidra hallgass legalább!ilyen színű kell neked , ,
oké,már látom honnét kell kezdeni az alkut,vagy nekem csak 5% jár,mint egyéb szolgáltatónál a hűségért?
Mért kellet volna? a600 gsx -r az le volt -1 elöl+2 hátul azon ez nagyon jó volt utcán partiba volt az ezresekkel normál gyorsulásnál. .
Akkor a te 1000 ed nem is volt leáttételezve?
Csak is 600 -as mert 1000 em már volt de az kicsit sok volt. öregszem de azért még törekszem
1000 st vagy 636 ost célzod meg ?
Vágom, nekeem mondjuk tárgytalan, örülök a gépnek nagyon, éshát sorry ha kellemetlenséget okoztam.
Szeva ! engem is környékez a csávó de még nem mondott jó árat csak a kawát dicséri. most kértem tőle egyedi ajánlatot majd meglátjuk hogy mennyire lesz egyedi ja és nem tudja hogy te vetted meg a motorom
OkÉÉÉÉÉÉÉ!
Ha valakinek kellene most majdnem fél áron vannak TOP minőségű Racer kesztyűk nálunk.
Még az e-baynél is olcsóbban lehet fínom verseny kesztyűket kifogni.
www.darazsgarazs.hu
Mostvettem meg csak a Fireblade-t :-) de akkor ha a jövőben úgy alakul gondolok rád mint a rettenthetetlen kawa dealer
Nem! Most azonnal! Minek várni addig! elpocsékolt idö
Na komolyan ha KAWA akkor keress meg!
Szóval aztmondod hogy zx10r-t vegyek két év múlva? ?
Ez már úgy is Honda és kawa fórum lett
Hondás fórum, de akkor is ami szép az szép, nem mondom, h szép az új 6 kilós RR, mert egy okádék szerintem, hiába Honda
Na ja . Már hondázom is mert itt bezárt mifelénk Aztán látom mind a 4 márkát mit müvelnek egyesek!
Kereskedő vagy :) ez a dolgod pontosan amit csinálsz szóval megértem