Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod a korsó és a kút esete
Azért én ennél jobban remélem, hogy emberére akad egyszer, aki egy örök életre megtanítja neki, mi a tisztesség!
Aki hülye, megérdemli...
Fasza gyerek! Mégse 100000
Ebbe az a szomorú, h sokan utalnak is
Jaja, ma felhívta a barátomat, h akkor levinné neki a motort, de utaljon neki 70.000 F, h biztos legyen a dolog......hmmmm, miért nem Én beszélhettem vele
Miből gondoltad
Győr
már levette a hirdetést,írtam neki mikor még fent volt,de nem jött válasz..szerintem vagy valami előre utalós lehúzásra készültek....ha nem akkor elképzelésem sincs mit akart az ember
Bécsbe kimenni..jó nagy cumi,legalább Békéscsabáról mentetek?
jajaja,.....amerikai modell
Hello!
Ez az a motor amit itt hirdettek az apróba? Nem volt tel szám csak e-mail?Narancs fekete?
Nincs mit,5000!
Ahogy Ákos ráér.Januárban talán meglesz és akkor a felniket is megcsináltatom.
Köszi
Bandita mikor kerűl fel az új dob ,?
Vannak ilyenek.Tuti valami nem stimmelt a géppel.

Boldog névnapot Ombre!
Fasza
Ezt a sztorit gyorsan megosztom veletek. Ma elmentünk R6R t venni 800.000 Ft 200 km mint utólag megtudtam, a meló miatt nem tudok vel menni szöveg de hibátlan( nem nekem mielőtt kapnék :-) A barátom intézte, én csak megfigyelőnek mentem, így kezdődött, hááát a motor Bécsbe van, ha gondolod kimehetünk megmutatom. Kimentünk az ipsének lemerült a telefonja, így csak 1 óra múlva hívott vissza mindjárt indulok, mindjárt ott leszek 1 óra múlva. Eltelt 1,5 óra felhívtuk ki volt kapcsolva, és mentek az ígérgetések, elromlott a kocsija és az volt a baj, de küldi a barátját. 8-10 perc és ott van, 20 percet vártunk és eljöttünk, azóta sem hívott minket...mikor hívod ki van kapcsolva, utána visszahív, hiteget...mire élveznek ezek a fas......kalapok?
Ne bánd hogy 2010-es, az már az igazán kiforrott SC-59!
nem azé te fő kawás
Ja azért Joe nem mondja hogy már szét hajtotta azé eladó vagy kinőtte nem tudom
Bocs /és én voltam/
tegnap buli volt!TOMI ÉS VOLTUNK A SÖFÖRÖK
Remélem a Főkawást felköszöntötted!