Jaja, ma felhívta a barátomat, h akkor levinné neki a motort, de utaljon neki 70.000 F, h biztos legyen a dolog......hmmmm, miért nem Én beszélhettem vele
már levette a hirdetést,írtam neki mikor még fent volt,de nem jött válasz..szerintem vagy valami előre utalós lehúzásra készültek....ha nem akkor elképzelésem sincs mit akart az ember
Bécsbe kimenni..jó nagy cumi,legalább Békéscsabáról mentetek?
Ezt a sztorit gyorsan megosztom veletek. Ma elmentünk R6R t venni 800.000 Ft 200 km mint utólag megtudtam, a meló miatt nem tudok vel menni szöveg de hibátlan( nem nekem mielőtt kapnék :-) A barátom intézte, én csak megfigyelőnek mentem, így kezdődött, hááát a motor Bécsbe van, ha gondolod kimehetünk megmutatom. Kimentünk az ipsének lemerült a telefonja, így csak 1 óra múlva hívott vissza mindjárt indulok, mindjárt ott leszek 1 óra múlva. Eltelt 1,5 óra felhívtuk ki volt kapcsolva, és mentek az ígérgetések, elromlott a kocsija és az volt a baj, de küldi a barátját. 8-10 perc és ott van, 20 percet vártunk és eljöttünk, azóta sem hívott minket...mikor hívod ki van kapcsolva, utána visszahív, hiteget...mire élveznek ezek a fas......kalapok?
Bécsbe kimenni..jó nagy cumi,legalább Békéscsabáról mentetek?
Ez az a motor amit itt hirdettek az apróba? Nem volt tel szám csak e-mail?Narancs fekete?
Boldog névnapot Ombre!