Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy bizonyos kor után már úgyis mindegy,nem?
Joe nem esik meg oly kemény hogy ki is vete a protektort
Ok-ok!
Csak nekem is volt ilyen és tudom,hogy a prorektorozása egy kalap szart se ér-csak azért mondtam!
AKKOR ERRE FUTOTTA. .
Csak vegyél már egy rendes ruhát vagy cseréltesd ki a protektorokat-nehogy baj legyen!
.
De legalább mindenki láthatja százas vagy
köszönöm tomi eddig tartott az inkognitóm. .
Big teszt
Örülök neki.Hogy tetszett a pálya?
"Mi van teve, megfagytál?" :)

Ne izélkedj má'! Ma merészkedtem először a gyors csoportba.
Mert mész mint az állat
Ma a Hring sem volt piskóta. Ebéd után hamar vége lett a menetemnek, mert 103 fokra felment a hűtővizem.
mindenki egybe van és a gumi is kibirta pedig 62- fokos volt az aszfalt. .
Üdvözlet emberek... Nem tudja valaki az a repsol honda miért 1250 törött volt vagy csak elado mert meg szeretném venni hátha vki vmit tud a gépröl vagy ismeritek-e ?
Remélem ma minndenki jól szórakozott,és mindenki egyben van,én sajnos nem tudtam kimenni,mert nem kaptam szabit.
válasz elfogadva. de 45 még nem a világ vége mindenki annyi idős amennyinek érzi magát a képeket elnézve te se érzed magad 45-nek.
ETZ-re szeretném cserélni a vasat!Első olvasásra hülyén hangzik, de a történetem valós. Lényeg: 45. éves vagyok, egyre nehezebben tudom kondiban tartani magam. Mielött teljesen lecsengne a nemlétező pályafutásom, szeretném magam kipróbálni az MZ Kupában. Anyagi helyzetem viszont egyszerre csak egy dologra ad lehetőséget.Egyébként ha anyagilag nem volna gond ,akkor sem tudnék a nagy vasak között labdába rúgni. Mivel 200-g számomra mindegy, hogy egyenes vagy kanyar, de azon túl nem érzem a vasat.Így marad az ETZ.
ezt a jó motort mért árulod? . .
Hát te sem adsz magadnak sok esélyt a menekülésre.
az igen.-.. pont ebben a kanyarban dobtam el a vasat annak idején.