Közben már keresett műanyaghegesztőt és festőt aki jó minőségben lefújja az egész gépet 40k-ért....aha....nekem meg 3 tököm+4 mellem van,ha az gyári minőségű lesz!
Az egész herce-hurcából azért annyi jó kisült,hogy megismerkedtünk!
Vagányék voltak motorszentelésen Kanizsán,én ma sajna nem értem oda pedig terveztem-de majd holnap bepótolom!
Te meg csak gyógyulgass,hidd el eljön a te időd is!
az ára 970 e volt.
nekem a 900as szerette az olajat,arra azért rá kellett töltögetni,bár sok volt benne a km, tuti visszavolt tekerve... szerintem már 100körül járhatott
Bögtél te is kurvapalánta? Legalább képben vagy a kici kinai márkákkal milyen idomot lehet rendelni, bár még a dekorosunkra nem tudtak ráverni,mi is a kinaiaktol lopumk
Szeva,Hát igen,Én a milyeinkre csak azt mondom ucai harcosok a kapják az ivet azért vannak,itt volt a tél gatyába ráztuk öket,látod,te is azt montad zsir lett,sosem volt enyire egyben a gépe mindt most,a milyeink az öszes csipi az olajat és akkor mi van? Akkor is HONDA Szerintem nem lett volna rosz bolt ,bár ahogy leirtad a géped életét kivállo döntés volt,na meg az ára? kurva jó!
hali
nemtudom nekem nincs velük tapasztalatom,meg nem is tervezek rendelni,csak láttam,hogy van millió féle ebay en hozzá
nekem cserencsére a gyári idomok épek,szóval reméljük nem lesz sükség rá a jövőben sem
mennyi volt am kínából az idomszett postával mindennel?
31e km-nél a 2004-es Fireblade-emen minden szelephézag gyári értéken van.
Az eddigi talán legdrágább "semmit nem kell állítani" típusú művelet volt, de vannak képek, mennyire szét kell ehhez borítani a jószágot.
Szeeva Bandita ! Mindt irtam áthegesztem csak ne hagyjalak cserbe Te ésgurultál? Adtál a pofájának helyettem is?Frankon lerendeztem mindent tegnap,biztositás,forgalomba viszahelyezés,tépek haza a gyógytornárol boldogan,mert ugye az még kell,látom adokim rendel,gondoltam belépek,elkérem a tápénzes papirt meg beköszönök, Azt mondja az öreg: látom jol vagy,és mikor akarsz motorozni? Én meg frankon odavágtam: midjárt Dokim felált a karosszékböl se idegsebésznél,se más orvosnál nem voltál,és csak ugy mész? MEG NE TUDJAM HOGY MOTOROZOL ,Ugyhogy kitoltam az udvarra ma is a vasat,ráültem,a csajom is együtt érzett velem mert mőgém üt és bögünk REMÉLEM TI ADTATOK A POFÁJÁNAK
Nem akarok beleszólni, de azok az e-bay esidomok nem olyan jók, repednek, nagyon ridegek, egyik barátom R1 ére olyat tettünk fel!
Egyik barátom rendelt kínából a gyártól idomokat, azok igen jóóók, stimmeltek mindenhol a furaok, és az illesztés is nagyon jó volt, egyedi fényezést is lehetett kérni, poton árért! .-))
Csak gondoltam hozzá szólok -))
F@szom abba az uborka fejembe!
Én vagyok a ludas,elfelejtettem hogy az övé is 06-os....
Ne haragudj,nagy marha vok!
Szóval akkor 06-osra keresünk fejidomot!
én is számoltam azzal a géppel,csak amikor megnéztük élőbe,eléggé összevolt törve az idom rajta,meg mondta,hogy ette neki az olajat ? azon is csodálkoztam. aztán jött ez az alkalmi vétel,milla alatt sikerült ezt megvenni,gyári karmences,szervizkönyvel,összes gyári cuccával.ráadásul akitől vettem,2.tulaj volt,de egy haverja vette újonnan,szóval lehetett tudni,hogy mi volt az előélete
na de örülök neki,hogy akkor sikerült eladnia,ha nem titok,mennyibe vitték el? szép lett azzal a fehér repsolos idomszettel,néztem én is őket az Ebayen,hogy mennyi féle van rá,nem is olyan horror áron.
Szeva Igen-igen számitott is rád,csakhát az üzlet az üzlet Jo gazdát kapott a kicsi RR,az hogy most mi lesz ezt még ö sem tudja, Dehogynem viszi az enyémet,törött geincel még nem kéne menni....Egyéként az enyémnek is ilyen volt a festése idöszámitásunk elött,kissebb nagyobb darabok alapján Szép a géped
a fehér 1000RR tulaj frenky? mert akkor azt voltam megnézni ősszel,csak végül egy másikra esett a döntés,mert kaptam 1 nagyon kedvező ajánlatot.
láttam,hogy szépen kipofozta télen,új idomszett meg minden
Szeva Bandita. Hivot a cimborád,belekeveredtünk az évjáratok bermuda három szögébe,04-05-ös fejidomot kerestél ami ugye kéremszépen,van,csakhát a kooléga 06-os fejidomot kért, akkor most, átthegeszem 06-osra? csak hogy ne hagyalak cserbe Barátom? MITÉVÖ LEGYEK? Elvitték a Frenki gépét, azota ,zokog ,és valoszinü már a fél láda sörnél jár,és közben ezt hajtogatja:Lalikám mi lesz most?
Szeva Yamo! Szerintem lesz konzolol,és km óra hátlap is,csak az akérdés 05-ősé jo-e? a konzol tutira jo, nekünk csak 05-ös vasak vannak . Holnap rákérdezek a cimborára,csörges meg 06209208708
Szeva Bandita! Nekem is van pár nagy vadász barátom,vadakat,és motoros rendöröket terelgetnek kissebb nagyobb sikerrel!Két RR-t is kivégeztünk a nyár végén,(majdnem magamat is)van pár motyo amiben tudok segiteni két sérült fejidomom is van,tuti nincs anyira elszálva mindt a vadász koolegáé,csörges meg!06209208708
Srácok ha valaki 04-5-ös RR-hez tud fejidomot emberi áron az kérem jelezze!(Haver fogott egy Opelt)
Más:
Felkerült a 16/45-ös áttétel az enyémre és csak ajánlani tudom,elég mókás!
Tudna valaki, 06-07 es 1000rr hez műanyag műszerfal burkolatot, nekem elég lenne csak a hátsó része is, illetve job lábtartó konzolt, csak a konzol részét!
Előre is köszi a segítséget!
Az egész herce-hurcából azért annyi jó kisült,hogy megismerkedtünk!
Vagányék voltak motorszentelésen Kanizsán,én ma sajna nem értem oda pedig terveztem-de majd holnap bepótolom!
Te meg csak gyógyulgass,hidd el eljön a te időd is!
nekem a 900as szerette az olajat,arra azért rá kellett töltögetni,bár sok volt benne a km, tuti visszavolt tekerve... szerintem már 100körül járhatott
nemtudom nekem nincs velük tapasztalatom,meg nem is tervezek rendelni,csak láttam,hogy van millió féle ebay en hozzá
nekem cserencsére a gyári idomok épek,szóval reméljük nem lesz sükség rá a jövőben sem
mennyi volt am kínából az idomszett postával mindennel?
Az eddigi talán legdrágább "semmit nem kell állítani" típusú művelet volt, de vannak képek, mennyire szét kell ehhez borítani a jószágot.
"Gyerekek!Tiszta hülye aki nem normális!"
Ti sem vagytok normálisak az tuti
Egyik barátom rendelt kínából a gyártól idomokat, azok igen jóóók, stimmeltek mindenhol a furaok, és az illesztés is nagyon jó volt, egyedi fényezést is lehetett kérni, poton árért! .-))
Csak gondoltam hozzá szólok -))
Én vagyok a ludas,elfelejtettem hogy az övé is 06-os....
Ne haragudj,nagy marha vok!
Szóval akkor 06-osra keresünk fejidomot!
na de örülök neki,hogy akkor sikerült eladnia,ha nem titok,mennyibe vitték el? szép lett azzal a fehér repsolos idomszettel,néztem én is őket az Ebayen,hogy mennyi féle van rá,nem is olyan horror áron.
láttam,hogy szépen kipofozta télen,új idomszett meg minden
Ismered a dísze s kompániát!
Megadom havernak a számod és megdumáljátok!Köszi!
UI:
Asszem van egy közös ismerösünk,egy galamboki állitolagos motorszerelő mester,nem?
Más:
Felkerült a 16/45-ös áttétel az enyémre és csak ajánlani tudom,elég mókás!
Tudna valaki, 06-07 es 1000rr hez műanyag műszerfal burkolatot, nekem elég lenne csak a hátsó része is, illetve job lábtartó konzolt, csak a konzol részét!
Előre is köszi a segítséget!