Szevasz BANDITA voltunk felétek bocs hogy nem szóltam tudom arról volt szó de hirtelen jött az infó . Csak egy zöld KAWASAKIT LÁTTUNK AZ OMV kútnál / megvan az első 1000 km/ szervíz azt GÓÓÓÓÓÓÓÓ.4
Szeeva Bandita A tanulo pénzt mindig meg kell fizetni,de az is lehet hogy az ö szemében kivállo munka lesz,mert nem ért hozzá,te meg megnézed és siro görcsöt kapsz .Pár éve beugrott egy cimbi,és azt mondja mondjunk valami jo csajozos motorszint,az egyik marha tanult cimbim rávágta,fesd rozsaszinre, szerinted lefestette? SIMÁN Párnap mulva,este hozta a rozsaszinpuncimágnest, büszkén mutatja, lámpa fény mellet is katasztrofa volt nem hogy még világosban Sajnos a puncimágnes nen sokat gurult a koolega szinmintát hagyott egy auto hátulján egy hét leforgásán bellül,de addig sokan meglepödtek a paripán
igen,úgy monta haver.mert valaki megkérte,hogy rendeljen neki 600rr re,és akkor nézte,hogy 130ba itt lenne mindennel,de aztán végül mégse kellett,igy nem rendelte meg,szval nem derült ki,hogy tényleg annyiból itt lenne e
hali
köszi az ajánlatot,de szerintem most nem tartok rá igényt, nem akarom szétszedni az elejét,meg én megvagyok elégedve az elejével,nekem nem koppan le (75kg vok)
azért ha mégis kellene ,akkor majd szólok
Fireball! Nem kell neked a 06-07-esből való első rugó párom? Nekem nem kellenek, mert nagyon bejött az 1.0kg/mm-es Ractech.
Ezek 0,95-ösök (a gyári 0,88). Kicsit "vastagabb" villaolaj és kész a racsing "teknikkka" ;)
Szegedre le tudom vinni, az már közel van. Néhány doboz Guiness-ért a tied lehet.
Sajnálom,Ákos mondta hogy nálad is előjött a Kawa betegség!
Ha nem akarod ide írni akkor küld el a grozinger@gmail.com-ra!
Vagy még is?
Mikor voltatok?
Legközelebb keress nyugodtan!
0670-3315-155
Találtam már közben, egyébként annyi a különbség, hogy a 06-07-en van középen egy furat ami egy hővédő lemezt tart, de köszi még egyszer a tippet.
Patrik
Vannak még állatok látom felétek is!
köszi az ajánlatot,de szerintem most nem tartok rá igényt, nem akarom szétszedni az elejét,meg én megvagyok elégedve az elejével,nekem nem koppan le (75kg vok)
azért ha mégis kellene ,akkor majd szólok
06-07-es 1000 RR jobb oldali lábtartó konzolt keresnék fékpedállal+ taposóval akinek van kérem jelezze.
Köszi
Ezek 0,95-ösök (a gyári 0,88). Kicsit "vastagabb" villaolaj és kész a racsing "teknikkka" ;)
Szegedre le tudom vinni, az már közel van. Néhány doboz Guiness-ért a tied lehet.