Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen a pontosság nem erény ha nem kötelesség.
Automata váltós kell csak gázt kell húzni basszus.
Holnap jössz
És még váltani is lehetvele még? hogy meddig , nem tudom.
Ez nem Kawa hiba hanem én vagyok túl gyors 3-5 egyszerre ragad be
Mi a helyzet váltós ember?
Sajnálom,Ákos mondta hogy nálad is előjött a Kawa betegség!
OK!
Jó motort láttatok :) :)
Adatlapon barátom!
Add meg a tied is,hogy tudjam te hívsz!
Ha nem akarod ide írni akkor küld el a grozinger@gmail.com-ra!
Kanizsán kb 13.30-kor
Telefon szám elmentve.
ÁÁÁ többet szóba se állok veled!
Vagy még is?
Mikor voltatok?
Legközelebb keress nyugodtan!
0670-3315-155
Szevasz BANDITA voltunk felétek bocs hogy nem szóltam tudom arról volt szó de hirtelen jött az infó . Csak egy zöld KAWASAKIT LÁTTUNK AZ OMV kútnál / megvan az első 1000 km/ szervíz azt GÓÓÓÓÓÓÓÓ.4
Köszi a segítséget

Találtam már közben, egyébként annyi a különbség, hogy a 06-07-en van középen egy furat ami egy hővédő lemezt tart, de köszi még egyszer a tippet.

Patrik
Rózsaszín?
Vannak még állatok látom felétek is!
Szeeva Bandita A tanulo pénzt mindig meg kell fizetni,de az is lehet hogy az ö szemében kivállo munka lesz,mert nem ért hozzá,te meg megnézed és siro görcsöt kapsz .Pár éve beugrott egy cimbi,és azt mondja mondjunk valami jo csajozos motorszint,az egyik marha tanult cimbim rávágta,fesd rozsaszinre, szerinted lefestette? SIMÁN Párnap mulva,este hozta a rozsaszinpuncimágnest, büszkén mutatja, lámpa fény mellet is katasztrofa volt nem hogy még világosban Sajnos a puncimágnes nen sokat gurult a koolega szinmintát hagyott egy auto hátulján egy hét leforgásán bellül,de addig sokan meglepödtek a paripán
Szeeva Aszem az egyik cimborának megvan még ez a motyoja csak 05-ösé de szerintem ugyan az, 06209208708
igen,úgy monta haver.mert valaki megkérte,hogy rendeljen neki 600rr re,és akkor nézte,hogy 130ba itt lenne mindennel,de aztán végül mégse kellett,igy nem rendelte meg,szval nem derült ki,hogy tényleg annyiból itt lenne e
házhoz annyiért?
hali
köszi az ajánlatot,de szerintem most nem tartok rá igényt, nem akarom szétszedni az elejét,meg én megvagyok elégedve az elejével,nekem nem koppan le (75kg vok)
azért ha mégis kellene ,akkor majd szólok
Sziasztok!

06-07-es 1000 RR jobb oldali lábtartó konzolt keresnék fékpedállal+ taposóval akinek van kérem jelezze.

Köszi
Fireball! Nem kell neked a 06-07-esből való első rugó párom? Nekem nem kellenek, mert nagyon bejött az 1.0kg/mm-es Ractech.
Ezek 0,95-ösök (a gyári 0,88). Kicsit "vastagabb" villaolaj és kész a racsing "teknikkka" ;)
Szegedre le tudom vinni, az már közel van. Néhány doboz Guiness-ért a tied lehet.
na de akkor nem volt annyira olcsó hát ebayről nézte haver ,mert 1 srácnak ugyvolt h kell idom 600rr re,valami 130r ajött vna ki mindennel
Jó a kínai idom, csak meg kell találni a normális céget!