Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Tudnál valami elérhetőséget adni? Hol van? Vagy tel szám?
hali , valaki ha tunda esetleg erre válaszol : cbr 929be talál a 954es hátsó felnije ?
Hi,

04-05 évj. hoz Yosi dob összekötővel.
Ha van valakinek dobjon egy mailt.

THX!
Hali!
Puig-ot tudok szerezni neked újba, nekem az van az SP-n és nagyon jó.Ha érdekel hívj 20/596-8172
Szasztok, Sajna eldobtam a vasat nyár végén, eltört a vas na meg a gerincem is,rakosgatom ösze már a vasat, sötétbubisplexit hajtok,nem tudtok vmit,05-ös a mocim, csörges meg viszahivlak 06209208708 kösz.
Szeva, ha esetleg nincs a Ricsinél kipu, a Jelcsánál is voltak RR kémények, Arrow-ot láttam tutira.
Érdekel! Küldj egy (két? ) elérhetőséget ide légyszi: webb.david.22@googlemail.com
35e.
Szia! Mennyi az ára?
Sziasztok. Van eladó pályaidomom 2004-2005-ös 1000RR-hez. Nagyon szép Repsol fényezésben. Most vettem de inkább eladom mert nekem mégsem kell.....Első sárvédő nincs hozzá.
Szia. Sajna azt a yoshit már eladták. A bontós srácot majd felhívom. Nekem összekötő csővel kéne. Nem akarok annyit barkácsolni. Elég lesz felrakni rá valahogy azt a kiput.
A télen volt itt szó arról hogy 2004-2005-ös blade-be erősebb rugó, stb.
Nos, jelentem nagggyyyon jól sikerült belőni a gépet az erősebb Racetech első rugókhoz (1.0kg/mm), így 6-pack Guinness-ért átadom a 2006-2007-be való 0,95-ös rugóimat. Sosem építettem be, nem próbáltam, de egy próbát megérhet egy kicsit vastagabb olajjal és/vagy magasabb olajszinttel annak, aki nem tud többet rászánni.
Kedves márkatársak!

Megvolt az idei év első adrenalinlökete. Eszement kiegyensúlyozott ez a motor, tetszik. Kiváncsi vagyok milyen lesz új gumikon, powercommanderrel.

Csak óvatos, de jó motorozást mindenkinek.
Szia!
Ventillátorom nincs sajnos.A plexin van egy X alakú repedés de használható 3000 ft-ért odaadom ha kell.
Szeva! 2007-eshez hűtőventillátorod van esetleg?
A műszerfal plexit mennyire tartod? köszi.
Szeva,Egy oldalt lapozz visza ott hirdettek egy yosit,igen-igen Ricsibarátom is rendelkezik pár szép példányal,aszem öszekötö csöveket kell hozzá késziteni,az Arrovhoz tuti,Én az enyémhez 2ora alatt ösze ütötem! Az átmérön ne sporolj annál méjebb a hangja!(inkább 60-as körüli kipukakat nézz,yosiban is azok szolnak amik megégtek már,és katalizátor nélküliek)
Sziasztok!
Akit érdekelne esetleg van pár dolgom 1000 RR-hez 2004-től
2493es komment
pár oldallal odébb a ricsi bontós srác hirdetett több sportkipuffot is 04-07es cbr re,nézd meg azokat bár ha jól emlékszem yoshi nem volt közötte,arrow meg még valami talán
A gyártó mindegy. A teljesítményszint a lényeg. Minimum SG.
Ha esetleg valakinek lenne eladó sport kipufogója 2007es cbr1000rr hez szóljon. Valószínüleg vevő lennék rá. Főképp ha yoshimura. :)
Hy!

Valakinek egy zsir állapotu gyári akku? 8 ezret ment 07-es rrbe...
8 pénz.

üdv
Én most olyat használok, semmi gondom vele. Mondjuk eddig másik gyártóval sem volt...
Repsol 10w50-ről mi a vélemény? Hamár repsol a honda?