A suzukimba is ilyen volt és nem ette szerintem ha eszi akkor eszi amásikat is .Én azért raktam ilyet bele mert úgy vettem észre hogy a váltólya simább lett / suzuki/
Még nem, de vmit nekem is ki kell találnom a használt "sima" D211 helyett, vagy megtanulnom használni azt. Nincs gumimelegítőm, nem tudom cserélgetni a gumikat ha hideg van, ha meleg van, és utcán meg pályán is használom. A D211 nagyon jó, de eléggé kényes gumi.
Ha valakinek van tapasztalata ilyen vegyes és "igénytelen" hobby felhasználásról, arra kíváncsi vagyok én is. GP Racer vagy SportSmart?
Ja, hátul. Elöl kiváló a D211 is.
A factory line-t használhatod utcán is, de szezon végén mindenképpen engedd le. (bár ezt érdemes minden olajnál megtenni) Magas szintű kenést biztosít, viszont nem annyira adalékolt (korrózió védelem stb.) A kuplung sok első szériás motornál gyári hibás volt, de ha neked gariban cserélték, akkor további baj nem lehet vele. Elméletileg. Szerintem jól választottál, én imádom az enyémet. Tetszik hogy kicsi, könnyű (könnyebb mint a 03-as 600RR-em...), oda megy ahova akarom mint egy bicikli, és izomból tol mint egy mozdony.
Szeeva Yamo Azt hittem elvesztél,hétfön voltam idegsebésznél,meg akart müteni beszartam nem kicsit...Olyan komojan nyomta a rizsát vert a viz Aztán elnevette magát,a mihez tartás miatt huzta az agyam,gratulálok Ö is motorozik jo fej nagyon!Szóval kiirtak melo képes vagyok,tehát MOTOROZHATOK Feltéve ha Frenky barátom nem tart igényta motoromra,mert ugye már füzi az agyam: Lalikám fekete repsol még nincs senkinek,Ferikebarátom a gyára ment a repsol,föleg hogy az övé gondos gazára lelt Dehát,a sors oly kegyetlen, hirtelen 3 db repsol viggyorog a garázsban,de már a marha alkudozik az egyikre,nincs egy hete hogy elkelt a gép Aszem lakás felujitásnak anyi tuira megveszi Lalikám én ezt nem birom motor nélkül Valoszinüleg a szük baráti körben 4 repsol vigyorog,vagy a kerités is repsol hondábol lesz ! JÖHET AKÉRDÉS AMI UGY FÁJ: MELYIK IS A TE MOTOROD?
Nem tudom mi számít jó árnak, de sehol nem volt, legalábbis amikor én kerestem. A konzol 10eFt volt a fékkar 10eFt+ a taposó 5-6eFt
Ahogy hívogattam a bontósokat kb ennyiket kértek mindenhol érte. 04-05-ös höz való konzol tuti volt még nála, mert először azt akarta oda adni
Üdvözletem Fórumtársak! Csalódásom az oka, hogy bár a vasam pályát csak mint néző látott, km (valós) 10130 van benne, leszabályzás még üresben sem történt, mégis lett benne cserélve : csúszókuplung és a gyújtásvezérlő elektronika.Bár utóbbinak gondolom semmi köze az igénybevételhez. A MOTUL 300V FACTORY LINE 5W-40-s olajat pedig azért kérdeztem mert egy spanom olcsón szabadulna tőle és T. Kaizen írtad, hogy a versenyolaj inkább árt mint használ utcára.
Suzuki finom váltóval?
2008, ezres, egyszrűen nem jövök rá. Azt tudom állítani, h l/km, vagy km/l legyen, nullázni is tudok mindent, de az óra ... az rejtély.
Köszi Úrak.
Ha valakinek van tapasztalata ilyen vegyes és "igénytelen" hobby felhasználásról, arra kíváncsi vagyok én is. GP Racer vagy SportSmart?
Ja, hátul. Elöl kiváló a D211 is.
Ezen gondolkozom most vagy a Sportsmarton.
Jobb, igen.
Örülök,hogy jobban vagy!
Nem tudom mi számít jó árnak, de sehol nem volt, legalábbis amikor én kerestem. A konzol 10eFt volt a fékkar 10eFt+ a taposó 5-6eFt
Ahogy hívogattam a bontósokat kb ennyiket kértek mindenhol érte. 04-05-ös höz való konzol tuti volt még nála, mert először azt akarta oda adni
Remélem tudtam segíteni
Vagy tolni szabad még csak