Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár érte jó guma nagyon,nekem bejött.A Sportsmart is az mondjuk+ a Qulafier RR is.
Te tudod,de a 300V-t versenykörülményekre fejlesztették és nem utcára.Én maradok a 7100-nél.
Suzuki finom váltóval?
A gp racert állítólag már nem fogják gyártani /kiss tibi szerint/
A suzukimba is ilyen volt és nem ette szerintem ha eszi akkor eszi amásikat is .Én azért raktam ilyet bele mert úgy vettem észre hogy a váltólya simább lett / suzuki/
Az enyémen is Gp racer van,csak jót tudok róla mondani!
Versenyolaj versenypályára,de ha akarod tedd bele max. hangosabb lesz a blokk és csipeget egy kicsit.....
Én ilyet használtam pályá is és utcán is super volt tapad mint az állat! És nem kopottl le 5000km alatt amibe volt pálya is!
Szabad kérdezni hogy mértnem ?
Az alsó gombot tartsd lenyomva kb 2-3 másodpercig és elkezd villogni. Utánna állíthatod.
Lehet madár vagyok, de valaki írja már le ide hogy a fenébe kell beállaítani az RR-en az órát.....? !

2008, ezres, egyszrűen nem jövök rá. Azt tudom állítani, h l/km, vagy km/l legyen, nullázni is tudok mindent, de az óra ... az rejtély.

Köszi Úrak.
Még nem, de vmit nekem is ki kell találnom a használt "sima" D211 helyett, vagy megtanulnom használni azt. Nincs gumimelegítőm, nem tudom cserélgetni a gumikat ha hideg van, ha meleg van, és utcán meg pályán is használom. A D211 nagyon jó, de eléggé kényes gumi.

Ha valakinek van tapasztalata ilyen vegyes és "igénytelen" hobby felhasználásról, arra kíváncsi vagyok én is. GP Racer vagy SportSmart?
Ja, hátul. Elöl kiváló a D211 is.
Sziasztok valaki próbálta már utcán, pályán a Dunlop GP Racer D211-et?
Ezen gondolkozom most vagy a Sportsmarton.
Szerintem is 7100, a 300V nem utcára való.
Dr? Maximum nőgyógyász lehetnék...

Jobb, igen.
Dr kaizen akkor utcára szerinted jobb a7100 10w30 motul?
Akkor ha motorozhatsz már el is gurulhatnál mifelénk!
Örülök,hogy jobban vagy!
Köszi, felhívom, megkérdezem tőle is .-)
A factory line-t használhatod utcán is, de szezon végén mindenképpen engedd le. (bár ezt érdemes minden olajnál megtenni) Magas szintű kenést biztosít, viszont nem annyira adalékolt (korrózió védelem stb.) A kuplung sok első szériás motornál gyári hibás volt, de ha neked gariban cserélték, akkor további baj nem lehet vele. Elméletileg. Szerintem jól választottál, én imádom az enyémet. Tetszik hogy kicsi, könnyű (könnyebb mint a 03-as 600RR-em...), oda megy ahova akarom mint egy bicikli, és izomból tol mint egy mozdony.
Szeeva Yamo Azt hittem elvesztél,hétfön voltam idegsebésznél,meg akart müteni beszartam nem kicsit...Olyan komojan nyomta a rizsát vert a viz Aztán elnevette magát,a mihez tartás miatt huzta az agyam,gratulálok Ö is motorozik jo fej nagyon!Szóval kiirtak melo képes vagyok,tehát MOTOROZHATOK Feltéve ha Frenky barátom nem tart igényta motoromra,mert ugye már füzi az agyam: Lalikám fekete repsol még nincs senkinek,Ferikebarátom a gyára ment a repsol,föleg hogy az övé gondos gazára lelt Dehát,a sors oly kegyetlen, hirtelen 3 db repsol viggyorog a garázsban,de már a marha alkudozik az egyikre,nincs egy hete hogy elkelt a gép Aszem lakás felujitásnak anyi tuira megveszi Lalikám én ezt nem birom motor nélkül Valoszinüleg a szük baráti körben 4 repsol vigyorog,vagy a kerités is repsol hondábol lesz ! JÖHET AKÉRDÉS AMI UGY FÁJ: MELYIK IS A TE MOTOROD?
Bocsi! Csalódásomnak oka, ...
Itt találtam: http://www.autoalkatresz.hu/mo...

Nem tudom mi számít jó árnak, de sehol nem volt, legalábbis amikor én kerestem. A konzol 10eFt volt a fékkar 10eFt+ a taposó 5-6eFt
Ahogy hívogattam a bontósokat kb ennyiket kértek mindenhol érte. 04-05-ös höz való konzol tuti volt még nála, mert először azt akarta oda adni

Remélem tudtam segíteni
Üdvözletem Fórumtársak! Csalódásom az oka, hogy bár a vasam pályát csak mint néző látott, km (valós) 10130 van benne, leszabályzás még üresben sem történt, mégis lett benne cserélve : csúszókuplung és a gyújtásvezérlő elektronika.Bár utóbbinak gondolom semmi köze az igénybevételhez. A MOTUL 300V FACTORY LINE 5W-40-s olajat pedig azért kérdeztem mert egy spanom olcsón szabadulna tőle és T. Kaizen írtad, hogy a versenyolaj inkább árt mint használ utcára.
Jobban vagy ? Doki mit mondott mikor mehetsz legalább 2 métert a géppel?
Vagy tolni szabad még csak
Ha tudsz jó áron akkor nekem is szólja, légyszi
Ragasztó! mért csalódtál abba a szép motorban ?