Szeva Mexikoi Csatlakoznék jómagam, szerintem Gabbikabarátom, is a cseszneki brancshoz ,2-ét ütöképes gép van,csak kérdéses repszolosz banosz mikor lesznek meg a papiroszok 4RR-rel gurulnánk! Yamo? Bandita barátunkra nem is gondolsz? Yamot kiküldhetnénk sasolja meg a placcot nincs-e megint olajjal meglocsova a kanyarok,ja?Yamo gépe még nincs is kész
No para Barátom A váltó már cserén túl esett még a nyáron Nagy tisztelet ért hogy,Gabbika megjáratta!Bár megemlítette, aggodalmat érzet rendben történt-e az összeszerelés,de a második egykerék után ráébredt menyivel jobb az Én vasam SZERINTEM... De sajnos,el kell ismerjem,Gabbika gépe patika gyári állapotú A futomüvön nem módosítottam semmit a segéd vázam kapott a perecnél,én meg adtam neki vágópuskával,persze észerü keretek között Tútkóra tetszeni fog,kb úgy áll mindt a tiéd csak kipuval akkora a kerékhézag!
Szeeva Yamo Sajna megint nem én adtam a pofájának hanem az egykerék király barátom, Gabbika bitorolta a vasat adott neki .Szoval nem jött be a picsánrugott RR-m nem jok a képek
Nekem jó a Cseszneki összeröffenés is de odáig is lehet menni közösen:)
Csak ne merüljön feledésbe
Ha jó idő lesz összefuthatunk ,mondjuk Cseszneken,ez a többi 1000 rr-esnek is szól
Ideje összehozni egy talit,csak rendeződjön már ez a qrva időjárás!
Oldalnézetből megnézném,hogy néz ki a Sas-utána nyilatkozom!(biztos fordulékonyabb lett)
Lehetne hozzátok csatlakozni 3.-nak szintén Repsol-al?:)