Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy ezt hogy csinálod?
Nekem 6 alá itthon soha nem megy, pedig szinte sosem húzom neki...
Halihó!
Csak gondoltam megírom, két jó hírem van:

Az egyik, hogy tavaly ősz óta kezdem megszokni a gépet. Eleinte kicsit féltem tőle, pedig nem két éve motorozok...
Kellett majdnem egy év, hogy bízzak benne, de már élvezem!
A másik, hogy gyanús volt eddig is a fogyasztás, de nem írtam rendesen ezért nagyon nem hetvenkedtem. Most azonban eldöntöttem, hogy még a számlákat is elteszem, mert ezt egyébként senki nem fogja elhinni: 3,84 lett!

Ez alig bő fél literrel több, mint a CB 500-asomé volt, és itt még nem is módosítottam semmit!
Szerintem a karbik is rosszul vannak belőve - de mondjuk ezek után félek hozzányúlni, nehoogy elrontsam...
Aushwitz-tól 6 km-re,egy Skidzin nevü kistelepülésen :) A Limba.com-on foglaltam a szállást,csak ajánlani tudom,nagyon kulturált szép környezet,és kedves emberek.
Hol volt a szállásotok?
Ez így baba, a Fogaras túloldala szar kicsit, mi onnan Brassó felé kanyarodtunk, na az volt az igazi tankcsapda...
Itt van egy "kis" beszámoló: Jöttünk-láttunk-hazaértünk!
Viccen kívül,jól sikerült túránk volt,szép tájak,jó utak,rendőröket megúsztuk,sok látnivalóban volt részünk(Auschwitz,Birkenau,wieliczkai sóbánya(elképesztő ),szép szállást intézett cube,volt sör-becherovka kombó(ki is jött ),1600 km a hétvégén,guminak a pereme is kopott ,itthon várt minket a család...Szóval sok szépélménnyel lettünk gazdagabbak!
Szia tike!
ez lesz az útvonalunk:
transzfogaras
melyik út az, amit mondtál, hogy nagyon rossz minőségű?
kérnénk kis beszámolót a hétvégéről :-D
Fölugrott a körülményekre (időjárásra) váró rágógumi... Nagyon BETEG (szó szerint ragad) eddig néha nem tudtam, mertem nyelezni, mert ment a feneke, de ezzel MINDENT lehet... remélem 500km-nél többet bír
Nincs mit!

-BT-
Köszönöm szépen az infót!
Van annak az oldalán egy kis kupak. Azt kiveszed, egy 5-ös imbusz kulccsal kinyitod a szelepet, s már tudod is cserélni lefelé a fékfolyadékot.
Fél liter bőven elég szerintem.

-BT-
Hali!
Részben!
Basi22 cserélte az elsőt, amikor a kormány-csere volt!
A hátsó rész még nem volt!
Jujujj:D és sikerült?:D konkrétan az első féken lógó munkahengerre lennék kiváncsi azt egyszerre nyitottad a hátsóval? 0,5 liter olaj elég a cseréhez?
Én igen...

-BT-
Atissk:) Te cseréltél már fékolajat?
Széles utat, s z á r a z időt:)
Pakolás megvan(esőruhák is),mindenkinek szép hétvégét,sok kilómétert(szárazat ha lehet),a részünkről megnézzük Lengyelországot...
Sziasztok!
Felújítottam motorom és jogosítvány hiányában megválnék tőle!
Linkelem a hirdetést : link
Hátha érdekel vkit vagy tudtok vevőt akit érdekelhetné.
Az ár ÍRÁNYÁR, hajlandó vagyok egyezkedni!
Ja-ja, így már férfi utasként sem kell feszengeni, hogy hol fogd meg a havert, hogy ne nézzenek b.zinak

Egyszerű és nagyszerű!

Még 1x köszi!
Szia!
Nincs mit!
Fékezésnél is jó meg gyorsításnál is, de a legjobb az benne, hogy van egy másik kapaszkodási lehetőség és az utas nem gémberedik el!
Én kipróbáltam vezetőként/utasként kb.:200km keresztül és nem volt zavaró, sőt!