Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Asszonykámmal megtettük az első utunkat szombaton és olyan jól sikerült, hogy ma "mennünk" kellett!
Az első út majdnem 200km lett: Hatvan-Bp-Biatorbágy-Bp-Hatvan (autópályán csak 10km-t az M1-esen)ezt csak azért írom le, mert érdekes módon 6,7 literes átlagfogyasztást sikerült elérni!
Nekem eddig 7,1-7,2L volt a minimum, Szilvásvárad 7,5L volt!
Pedig mentünk rendesen, hazafele volt egy rövid szakasz ahol kipróbáltuk a 220-at - jó volt!
Ma Mátraházára mentünk, majd Galyatető-Pásztó-Hatvan, nagyon jó időnk volt!
Szia!
Sikerült felszerelni a szivargyújtót, itt egy pár kép róla!
A szivargyújtó tartóját Basi22 csinálta: ezer köszönet érte!

ui.: a gyújtáskapcsoló csavarjával tényleg meg kellett küzdeni, el is törtem egy t40-es torz kulcsot...
Basi:
Kösz, hogy utána néztél, megrágom és szólok. ;)
Sziasztok.Sajnos anyagi okok miatt el kellene adnom a mocimat(jön a gyerek).Ha tudnátok benne segíteni megköszönném.Gondos gazdit keresnék neki mivel eddig is az volt neki.1995-ös és friss műszakis.2gyári+2sport kipufogó dobbal,49l(2sisakos)dobozzal,+fékpofa garnitúrával.A képek is magukért beszélnek.Az ár irányár:650000ft.A számom:06-70-77-57-894
Hali
utángyártott 1300/db de kell a minta!
gyári 4300/db
átfutási idő kb 3 nap
kellene valakitől kérni egy mintának valót
Hajtogass azt is alu dobozból
Biztos tudod....
Ha nem olyan,mint a balaton viharban akkor érdekel. Ha tudnád jóárasítani,akkor meg nagyon érdekel..
egyik tárcsa 4,5mm a másik 4,2
a dobra ráférne egy takarítás , de ami a lényeg nem estek el vele
Szia!
Képet kérnék!
Köszi!
ha valakit érdekel sc21-24 re valo 4:1 rozsda mentes teljes rendszer irjon németből van ha kell teszek fel képet ára 15000.-
zx 12 van de az katalizátoros
igen posta 1770.- küld a cimet
Szerintem ez a legjobb:D
http://youtu.be/6jF0w-M7aEo
Arréb tojjam a pizsamaszökevényt?:D hogy tuggyá szerellni?:D Habár lehet hogy a hosszúhétvégére eltűnik
Naná.. Ma megjöttek a csapágyak is.
Tennéd már a kéményt felfele mi?
Szia Csabi! Nem találtad meg véletlenül azt a 3 csavaros összekötőt,amit Gyulánk vitt neked.Állítja,hogy nálad van,engem meg érdekelne,ha megvan.Vagy ha akad egy 3 csavaros sérült összekötő az is megfelelne.
Sziasztok!

Honda CBR 1000F sc24 motorblokk (önindítókuplung, önindítólánc, generátor és láncfeszítő nélkül) eladó.
Irányár: 70.000.-
Megbeszélés alapján, meg tudom bontani, de inkább egyben szeretném eladni.

Érdeklődni az alábbi számon tudsz: +36304750233

Üdv: Tamás
érdekel képet teszel fel a nyakidom betétről külőn számom 06303360972 csörges viszahivlak megbeszélni.
Hello ,ma beszéltünk telefonon(2012,05,24) dél körül
az (SC24 2. kép) oldal idom ügyben
lehet hétfőn nem tudok menni érte,akkor el tudnád küldeni futárral ?
persze állom a futárt
vagy egyben 10000.-
oldal idomok 10000.-
az ára 2000.-