Sziasztok!
Asszonykámmal megtettük az első utunkat szombaton és olyan jól sikerült, hogy ma "mennünk" kellett!
Az első út majdnem 200km lett: Hatvan-Bp-Biatorbágy-Bp-Hatvan (autópályán csak 10km-t az M1-esen)ezt csak azért írom le, mert érdekes módon 6,7 literes átlagfogyasztást sikerült elérni!
Nekem eddig 7,1-7,2L volt a minimum, Szilvásvárad 7,5L volt!
Pedig mentünk rendesen, hazafele volt egy rövid szakasz ahol kipróbáltuk a 220-at - jó volt!
Ma Mátraházára mentünk, majd Galyatető-Pásztó-Hatvan, nagyon jó időnk volt!
Sziasztok.Sajnos anyagi okok miatt el kellene adnom a mocimat(jön a gyerek).Ha tudnátok benne segíteni megköszönném.Gondos gazdit keresnék neki mivel eddig is az volt neki.1995-ös és friss műszakis.2gyári+2sport kipufogó dobbal,49l(2sisakos)dobozzal,+fékpofa garnitúrával.A képek is magukért beszélnek.Az ár irányár:650000ft.A számom:06-70-77-57-894
Szia Csabi! Nem találtad meg véletlenül azt a 3 csavaros összekötőt,amit Gyulánk vitt neked.Állítja,hogy nálad van,engem meg érdekelne,ha megvan.Vagy ha akad egy 3 csavaros sérült összekötő az is megfelelne.
Honda CBR 1000F sc24 motorblokk (önindítókuplung, önindítólánc, generátor és láncfeszítő nélkül) eladó.
Irányár: 70.000.-
Megbeszélés alapján, meg tudom bontani, de inkább egyben szeretném eladni.
Hello ,ma beszéltünk telefonon(2012,05,24) dél körül
az (SC24 2. kép) oldal idom ügyben
lehet hétfőn nem tudok menni érte,akkor el tudnád küldeni futárral ?
persze állom a futárt
Asszonykámmal megtettük az első utunkat szombaton és olyan jól sikerült, hogy ma "mennünk" kellett!
Az első út majdnem 200km lett: Hatvan-Bp-Biatorbágy-Bp-Hatvan (autópályán csak 10km-t az M1-esen)ezt csak azért írom le, mert érdekes módon 6,7 literes átlagfogyasztást sikerült elérni!
Nekem eddig 7,1-7,2L volt a minimum, Szilvásvárad 7,5L volt!
Pedig mentünk rendesen, hazafele volt egy rövid szakasz ahol kipróbáltuk a 220-at - jó volt!
Ma Mátraházára mentünk, majd Galyatető-Pásztó-Hatvan, nagyon jó időnk volt!