Nincs valakinek Krauser K2 kofferszett a CBR-jén. Csak a rögzítő konzolok kellenének, hogy lemásolhassam, vagy megvenném. Minden info hasznos lehet, ne tartsátok magatokban. Köszi!
Hááát a karbiszinkron az nem biztos, hogy olyan dolog ami nagyon fontos a service könyve 8 ezrenként írja... de ott 8000-enként kb csavarra szétszedetné a mocit.. ami valljuk be senkinek nem sikerült eddig:D
Szia!
Csak egy példa: nekem olyan problémám volt, hogy ha megálltam piros lámpánál, akkor nehezen tudtam betenni üresbe!
Ki lett cserélve az olaj: 4L Castrol xtra-actevo 4t 10W-40-re, és HF303 Hiflofiltro olajszűrőre és utána nem volt ilyen gondom!
Én személy szerint mértani 5 literes fogyasztásra szavazok személyek számától függetlenül "normál" körülmények között. egyszer sikerült 7 litert etetni a csacsival akkor az úgy nézett ki, hogy legalább 200-al utazóba 300km+ 1 levegővel...
A hétvégén sikerült vennem egy 95-ös jó állapotú cbr1000f-et. A motor nagyon tetszik, igazi erőgép.
A fogyasztást amit egyedül neheztelek, nem mentem vele 140 fölött és így is 7 litert evett. Szerintetek ez sok, vagy másnak mi a tapasztalata ebben a témában?
üdvözlet
Sziasztok.
Hát most már emlékeszem, hogy miért is akartam kintről hozni motort.
Itthon nem egyszerű. Igaz, drágábban érdemes kint is keresgélni, 2500-3000 euró, de az garantáltan jó.
Hát nem tudom mikor, hogyan, kivel és milyen körülmények között, de ki kell mennem venni....
Szevasztok!
Hát eljőtt az idő,fájó szívvel de eladtam a mozdonyt. Viszont van egy keveset használt, eladó Kappa doboztartóm és egy hátsó Moto detail dobozom azthiszem 47 literes. Egyben 45 ezer magyar forint. Külön is eladó, de akkor 30 ezer a tartó, 20 ezer a doboz.
Telefonszámom:06 30 3282378
Üdv:Robbie
Kész a Honda. FZR fórumon vannak képek.
tike + Bea
atissk + Gabika
basi+ hajni?
cube+Bea
-BT- + Adri
Én is gondolkodom hogy elviszem a Hondához egy átnézésre, hátha kell karbi szinkron!
Csak egy példa: nekem olyan problémám volt, hogy ha megálltam piros lámpánál, akkor nehezen tudtam betenni üresbe!
Ki lett cserélve az olaj: 4L Castrol xtra-actevo 4t 10W-40-re, és HF303 Hiflofiltro olajszűrőre és utána nem volt ilyen gondom!
Köszönöm a válaszod, én is Castrolra gondoltam!
személy szerint Castrol Actevo-t használok és szereti(mondta )
http://www.manualedereparatie....
Ha átmegy akkor itt egy service manual is ebben elég sok dolog le van írva.
Érdeklődnék hogy milyen motorolajat ajánlatok a cbr-hez, illetve hány litert vásároljak!
kösz mindenkinek!
Kicsit soknak tűnik, bár attól is függ milyen dinamikusan húzod neki.
Nekem 2 személlyel nyugodt tempóban max 120-al 6-ot eszik.
A hétvégén sikerült vennem egy 95-ös jó állapotú cbr1000f-et. A motor nagyon tetszik, igazi erőgép.
A fogyasztást amit egyedül neheztelek, nem mentem vele 140 fölött és így is 7 litert evett. Szerintetek ez sok, vagy másnak mi a tapasztalata ebben a témában?
üdvözlet
Hát most már emlékeszem, hogy miért is akartam kintről hozni motort.
Itthon nem egyszerű. Igaz, drágábban érdemes kint is keresgélni, 2500-3000 euró, de az garantáltan jó.
Hát nem tudom mikor, hogyan, kivel és milyen körülmények között, de ki kell mennem venni....
Hát eljőtt az idő,fájó szívvel de eladtam a mozdonyt. Viszont van egy keveset használt, eladó Kappa doboztartóm és egy hátsó Moto detail dobozom azthiszem 47 literes. Egyben 45 ezer magyar forint. Külön is eladó, de akkor 30 ezer a tartó, 20 ezer a doboz.
Telefonszámom:06 30 3282378
Üdv:Robbie