Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ! Nekem van. Ha gondolod küldök képeket a felfogatásról, vagy össze is futhatunk valahol, bár elég messze lakunk egymástól.
Nincs valakinek Krauser K2 kofferszett a CBR-jén. Csak a rögzítő konzolok kellenének, hogy lemásolhassam, vagy megvenném. Minden info hasznos lehet, ne tartsátok magatokban. Köszi!
Üdv mindenkinek!
Kész a Honda. FZR fórumon vannak képek.
Jelentkezni itt:

tike + Bea
atissk + Gabika
basi+ hajni?
cube+Bea
-BT- + Adri
NAAA sztenderre lett rakva a dolog
Hááát a karbiszinkron az nem biztos, hogy olyan dolog ami nagyon fontos a service könyve 8 ezrenként írja... de ott 8000-enként kb csavarra szétszedetné a mocit.. ami valljuk be senkinek nem sikerült eddig:D
Helo

Én is gondolkodom hogy elviszem a Hondához egy átnézésre, hátha kell karbi szinkron!
Actevo nekem is bevált, fogyasztás 5,5L volt most felkúszott 7L-re mióta volt a porlasztós mizériám.
A fogyasztás nekem sajnos szintén sok: 7,2-7,5L, de az asszonykámmal csak 6,7L!
Szia!
Csak egy példa: nekem olyan problémám volt, hogy ha megálltam piros lámpánál, akkor nehezen tudtam betenni üresbe!
Ki lett cserélve az olaj: 4L Castrol xtra-actevo 4t 10W-40-re, és HF303 Hiflofiltro olajszűrőre és utána nem volt ilyen gondom!
Én személy szerint mértani 5 literes fogyasztásra szavazok személyek számától függetlenül "normál" körülmények között. egyszer sikerült 7 litert etetni a csacsival akkor az úgy nézett ki, hogy legalább 200-al utazóba 300km+ 1 levegővel...
Üdv

Köszönöm a válaszod, én is Castrolra gondoltam!
SC24 (enyém) 140 km/h autópálya(néha 2.. felett )5,3l
személy szerint Castrol Actevo-t használok és szereti(mondta )
Ez és még más cbr 1000f service manual megtalálható az adatlapomon lévő linken üzemelő Homepage-n.
Nem sikerült természetesen, úgyhogy linkelek:
http://www.manualedereparatie....
3.8 liter megy bele.
Ha átmegy akkor itt egy service manual is ebben elég sok dolog le van írva.
Sziasztok

Érdeklődnék hogy milyen motorolajat ajánlatok a cbr-hez, illetve hány litert vásároljak!
kösz mindenkinek!
Üdv!

Kicsit soknak tűnik, bár attól is függ milyen dinamikusan húzod neki.
Nekem 2 személlyel nyugodt tempóban max 120-al 6-ot eszik.
Sziasztok!

A hétvégén sikerült vennem egy 95-ös jó állapotú cbr1000f-et. A motor nagyon tetszik, igazi erőgép.
A fogyasztást amit egyedül neheztelek, nem mentem vele 140 fölött és így is 7 litert evett. Szerintetek ez sok, vagy másnak mi a tapasztalata ebben a témában?
üdvözlet
Sziasztok.
Hát most már emlékeszem, hogy miért is akartam kintről hozni motort.
Itthon nem egyszerű. Igaz, drágábban érdemes kint is keresgélni, 2500-3000 euró, de az garantáltan jó.
Hát nem tudom mikor, hogyan, kivel és milyen körülmények között, de ki kell mennem venni....
Megdöglök ezekért az osztott lámpákért!
Szevasztok!
Hát eljőtt az idő,fájó szívvel de eladtam a mozdonyt. Viszont van egy keveset használt, eladó Kappa doboztartóm és egy hátsó Moto detail dobozom azthiszem 47 literes. Egyben 45 ezer magyar forint. Külön is eladó, de akkor 30 ezer a tartó, 20 ezer a doboz.
Telefonszámom:06 30 3282378
Üdv:Robbie
Szep parositas. Vmelyik este nem teged lattalak az ülloi uton egy zzr tarsasagaban?
Egy kicsit még gyakorolnom kell a magyart. Bocsi!