Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs de benne van az E betű
gyárilag
Nekem a sportkipufogóhoz nincs műbizonylatom, Neked van a Bódishoz?
Ja el is felejtettem,a havernak az idén a busáján power 2 ct ment újonnan úgy hogy előtte több garnitúrát elhasznált már a sima powerből és azt mondta hogy sokkal szarabb mert úgy vannak leosztva benne a sávok hogy mindig ott nem jó a tapadása ahol kellene!És így bosszankodott sokat mert vicces tudott lenni a gumi sokszor!
Amúgy nem könnyű gumit választani, erre gyorsan rájöttem!
Még annak sem szerintem, akinek van rá korlátlan pénze, bár ha lenne 80000 fölös pénzem, akkor jóval egyszerűbb lenne...
Én seretnám látni hogy mi kerül rá!
Bizony ez még a végig egy keverékű régi fajta sima road ami mellesleg nekem a kedvenc gumim.Kibaszott sokat elmegy és amellett még tapad is amennyit kell akár vizes úton is!Nekem sokáig volt fenn és egész gyorsan be is melegszik.Újonnan egy milivel nagyobb a mintája majdnem mint a road 2ct nek.én 28600 nál nem találtam olcsóbban belőle!tehát szerintem ez jó ár párban viszont már több mint két éve sajnos nem gyártják így tény hogy 2009 körüli lehet max ez is!A pilot power nagyon jó gumi de egy szezont ha elmegyen egy ilyen súlyú mozdony alatt mint a Feri!
Seretnám = szeretném
Kap egy saválló bóritást és megmarad,nincs elhervadva sehol
csak seretnám ha icipicit nagyobb lenne a hangja,hátha előbb észre vesznek az autós emberek
Egy észrevétel:a Pilot Road a képen nem a 2ct-s,vagyis nem kétkomponensű ami befolyásolhatja az élettartamot!A pilot Power már 2ct-s,viszont a Road-nál puhább keverék ami az 1000 f súlyát tekintve megintcsak gyorsabb kopáshoz vezethet...
Igen, a Pilot Road nekem is jobban tetszik, a mintája miatt főleg!
57-ért jó áron van szerinted?
Kérdeztem a Bt56-ot, hogy hány éves, azt mondta 2007/08-as!
Az idén szereltem ugyan ilyen bt 56 ot és lehetetlen volt az elejét kicentírozni!Szerintem a sebesség indexe sem felel meg közel sem annak ami rajta van!Én a pilot road ba benne lennék szívesen!
Kielégítő volt a válaszod teljes mértékben!
Lehetne ötletet meríteni belőle...
te a BT056 az már nagyon öreg gumi lehet...szerintem..

én biztos nem adnék 50 ezret 6-8 éves gumiért inkább legyen 70 de legalább 2011 es
Jó pihit!
Én reggel 9-kor szoktam lefeküdni..
Szia!
Mi lesz a régi kipufogóval?
Még annyit, hogy nem kelek ilyen korán, hanem most megyek lefeküdni!
Sziasztok!
Tápiószelén ezeket a gumikat nézte nekem a kollégám:
Michelin Pilot Power 2ct - 65000Ft
Michelin Pilot Power - 62000Ft
Michelin Pilot Road - 57000Ft
Bridgestone Battlax BT-56 - 48000Ft
A pénztárcámhoz az utóbbi állna közelebb, eddig ez a legolcsóbb, ha valaki tud ennél olcsóbban legyen szíves szólni!
Köszönöm!
Szevasztok!
Köszi hogy feltettél a térképre,ötletes.
Gondoltam én is hogy csinálok csavart,de először megpróbálok eredetit szerezni.Ha nem találok akkor megcsinálom amit javasoltál.Sajnos a gyári csavar 600 ft+ útiköltség vagy posta.Komáromban a KOMFRONT-nál mindent meglehet kapni csak megfizetni nehéz.
A forgalmiban csak műszaki előtt iratom át a színt.Ha viszont csak színárnyalati különbség van akkor kihagyom az átíratást, Pl:piros=narancs vagy ezüst=szürke s.t.b. Most át kell íratnom mert narancsból lesz szürke és műszakira is vinnem kell.
A teleszkópok eredetiek,ez volt az első vasam amit megbántam hogy eladtam,pedig volt már egy pár motorom.De nem adom fel,mert ha találok egyet akkor megveszem.Persze a CBR mellé mert ezt meg IMÁDOM!
Remélem mindenkinek választ adtam a kérdésére.
Azért nem kéne...az apáca nagyon nagy volt!
A puha gumi valóban 6-8000 km és vége,de pont ezért vannak a kétkomponensű papucsok!
Ez a vidi meg ad pár ötletet hogy tavasszal hogyan induljunk el
Hát ezt kell csinálni e !Adjatok gumit és megyek is kifelé http://youtu.be/zy04PEGUrN0
http://www.kepesmotor.hu/sport... Még ezt lehet bevállalom!