Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És Te hogy kerültél Hatvanba?
Sajnos nem tudom!
Ráadásul én reggeltől estig dolgozom, így még csak robogóst is ritkán látok!
Üdv!

Kit láttam tegnap dél körül Hatvanban piros-fehér SC24-el?

tike
Önindító? Illetve a kábelokat és a csatlakozási pontokat nézd meg! Valahol túl nagy lehet az ellenállás oxidáció miatt ezért nem indul rendesen! Viszont tolásra azonnal!
Szia Bea!
Email:
laczko.attila@freemail.hu
Az adatlapon direkt szerepel "furcsán", hogy egyéb adathalász progik ne tudják kiszedni könnyen!
Köszi!
500Km után azt hittem leszakad mindkét vállam. Az utolsó 100Km-en 3-szor álltunk meg, de már semmit sem segített.
Szóval hozzám képest te vasgyúró vagy a 700Km-eddel.
én is hamar elfáradok rajta, 40-50 percenként szívesen pihenek kicsit.
Na kész vagyok teljesen... tegnap meg ma odaléptem a vasnak és belesett 700km:D fárasztó ezzel a vassal menni vagy csak én vagyok lány?:D
Szia Atissk!
Bea lennék.. Légyszíves küldj nekem egy e-mail címet egyeztetés céljából,mert ami az adatlapodon van,nem igazán akar műxeni..
Köszönöm szépen!
Üdv:Bea
A motor nem hagy ki, de: ... Nekem mindig is bajom volt azzal, hogy ha nem volt tutira töltve az aksi: pl lámpával megyek és bekapcsol a hűtőventilátor is a városban, akkor jó sanszom van arra, hogy nem indul be a gép ha leállok pl egy boltnál vagy benzinkútnál. Ha ilyenkor van valaki oly kedves és lök rajtam egyet, akkor azonnal indul. (Roszabb esetben én tolom meg a mocit egy méternyit.)
Ez csak kismértékben javult azzal, hogy vettem egy zsír új aksit bele.
Arra gondoltam, ha esetleg kikapom az ellenállást akkor ez javulhat.
Szerinted?
igaza van öregednek mindegyikben van és a pipában(zavarszürő)
miért akarod kivenni?
ha gyenge a szikra,kihagy a motor ,
lehet gyújtótafó,gyertyakábel,pipa,gyertya,vagy lent jeladó,esetleg elektronika
Ma nekiálltam a fényezés előkészítésének. Ha sikerül összerakni Áprilisra akkor szívesen elkísérnélek benneteket a találkozótokra. Sajnos nagyon kevés időm van foglalkozni vele(heti 1-2 óra).
Basi ...
Szétvet az irigység.

Jut eszembe: nem tudod a CBR1000F-nél a gyertyapipában vagy elé valahova tettek ellenállást?
Faterom azt mondja, hogy régebben (értsd 30-50év ) elfogadott volt ez, hogy nehogy bezavarja a rádióadásokat mikor megy a gép. Hátránya az, hogy gyengébb a gyújtószikra.
Mi van ha kiveszem vagy kicserélem olyanra amiben nincs?... Úgyis gyorsan elhúzok a házak elött, így csak kis ideig recseg csak a Kossuth.
Ennek az egésznek amit leírtam van/lenne alapja/értelme?
Gratula!

Nem birtam ma magammal
mentünk egy 50est az asszonnyal
Ezeket a motorokat nem én árulom,a linkre kattintva meg tudod nézni az elérhetőséget. link
Állat!
Sziasztok!
Ha még nem láttátok, akkor érdemes megnézni ezt a videót!
http://youtu.be/7Hw_0-fRR4Q tesztvezetés[/L]

Állat!
Hopsz, ezt elnéztem..
Az idegesség következménye a figyelmetlenség.
Amúgy helyileg hol vannak a motorok?
Egyelőre úgy áll a dolog, hogy postán elküldi, - ha megbeszélte a barátjával - és ha nem jó, akkor visszaküldöm! - ez még nincs lefixálva!
Békéscsabán van a motor, ami nekem most messze van, még ha motorral is lemennék, akkor se tudnám elhozni.....
Robbie-nál is érdeklődök...
Szia!
A dual-os cbr-en milyen állapotban van a gyári kipufogó és mennyibe kerülne mind a kettő kompletten az y-csonktól?
Köszi!
Mérget nem vennék rá
A plexi tetején az arany díszcsík, a két kis lemezzel megvan még?
A markolatok gyáriak?
Hát még gyakorolnom kell