Sziasztok!
Eladó egy használt, gyári Honda CBF 250 középsztender! (A motort eladtam, néhány kiegészítő maradt.) Ára 15.000.- Érdeklődés akár telefonon: 06-20-582-2336
Eladó a képen látható kifogástalan állapotban lévő HONDA CBF600as motor! Első tulajdonostól külföldi papírokkal, vezetett szervízkönyvvel még (garanciális), igény esetén teljes regisztrációs ügyintézés stb. (forgalomba helyezési költség: 50e közlekedésfelügyelet +118e regadó +17e okmányiroda= 185eFt) kb. 10 munkanap a átfutási idő és ezzel meg van spórolva az átírási költség ami egy magyar papiros motornál kb. 40e Ft lenne!
Extrák: CIVI sisaktartó doboz, egy könnyen felszerelhető nagy plexi (4 patent) és tanktáska sajnos ez utóbbi nyomot hagyott a tankon ettől eltekintve a motor karc mentes! A felszerelés értéke 150-200e Ft) HITELRE is! (hitelügyintézéssel)
Az ár irányár ajánlatoddal keress meg!
nekem is ez a nagy diliemám,mert a fentartási költségek miatt 250,de mível én 115kg vagyok(netto)és amikor a bükkbe megyek fel ,hát sajnos igen csak kevés az a 21 paci.Legalább még 10-15 paci kéne...
PUSZTAI JÓZSEFNÉ 9022 GYŐR BAJCSY ZSI. 41 AZ IWIWEN TUDSZ RÓLA többet is. táskák,ruhák stb foglalkozik.