A kevés sem jó. Vagy az sem ha oldalszkanderen melegíted mert ugye balra dől és tolná a szívattyú az olajat de nem tud eleget mert nincs a szinten az olaj. Én ezért melegítem vagy emelőn, vagy egyből indulok mint ahogy elő is írják.
Az olajnyomás nem lesz nagyobb, nem nyom ki semmit hiszen van karterszellőzője. Nem lehet a karterban nagy túlnyomás. Persze ha csordultig van az nem tesz jót de 1litert még nem lesz semmi baja.
A nem megfelelő oljszint miért kellene bármilyen összefüggésben legyen az olajnyomással ? A pumpa x mennyiséget szállit amivel y nyomást épít fel.
Dávid, te milyen nyomással használod a sportsmart2-őt? Van kb 1centi majre hátul de nem merem továbbdönteni mert elcsúszik az eleje. Szerintem ez a nulla vállöv cucc nem tetszik nekem. Az az érzés minden kanyarban ha egy bizonyos szögnél kobban döntöm mint amikor a fehéraszfalton megcsúszik az eleje.
Sziasztok!
Ha már doboztartóról van szó. Kérdésem a 2002 ig tartó doboztartó miben más mint a 2003-2006 ig fajta? Felrakható a 2002 -re való a 2006 ra? Valaki megoldotta esetleg így a dolgot?
Engem pedig a 2006 -ra való doboztartó érdekelne.
Üdv mindenkinek!
Érdeklődöm, hogy nincs-e valakinek eladó givi doboztartó konzolja 98-02-es hornethez? Ha igen, kérem írjon rám! M5-ös platnim van már. Előre is köszönöm. Szép napot mindenkinek!
Friss gumi? Be van koptatva?
A nem megfelelő oljszint miért kellene bármilyen összefüggésben legyen az olajnyomással ? A pumpa x mennyiséget szállit amivel y nyomást épít fel.
Nem mindegy.
Ha már doboztartóról van szó. Kérdésem a 2002 ig tartó doboztartó miben más mint a 2003-2006 ig fajta? Felrakható a 2002 -re való a 2006 ra? Valaki megoldotta esetleg így a dolgot?
Engem pedig a 2006 -ra való doboztartó érdekelne.
Érdeklődöm, hogy nincs-e valakinek eladó givi doboztartó konzolja 98-02-es hornethez? Ha igen, kérem írjon rám! M5-ös platnim van már. Előre is köszönöm. Szép napot mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy valaki nem e cseréli mostanában le a 600-as Hornet-jét Supermotora? Mert én még supermotoról váltanék újra Hornetre !
Tudna nekem valaki segíteni??!Rugóstag gyàri beàlítàsa érdekelne hogy melyik àllàsba van.