Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inditogomb kontact elegett vagy elolvadt
Hali
Most vasárnap sajna van programmom
Meg elmèletileg szar idõ is lesz
Nagyjából hètvègèn mindig van idõm
Kapcsolot kimerted?!
sziasztok.
egykis segítségre lenne szuksegem.Honda hornetem van 2007 es.
A probléma fényszorokat erint ugyanis nem mukodnek sem a tompitott sem a távolsagi.
A motoron minden tokeletesen mukodik (iranyjelzok,féklámpa,,parkolo lámpa)
Az ules alatti biztositekokat att neztem es mindeggyik rendben van.
Esetleg valami tipp hogy mi lehet a probléma? köszi :)
Szotyival arra jutottunk hogy le kell engedni a gumit. 1,8on az eleje már kezd jó lenni.
Vasárnap délután, nyélbe üthetnénk az emlegetett Rohonc-Lékát!
Pedig de,a diablo egy bakelit szemét.Közös lehetett a jó édes anyukája a Z6-al.
deee háát poros volt a kanyar

Deee hogy tapad
Nekem sosem sodrodott/sodródik az ívről, pedig elhasználtam már pár sima powert és 2ct is. De lehet igazatok van és én csinálok rosszul valamit :D Mondjuk én a supermoton használom, ami jóval könnyebb az átlag motoroknál. De a mai napig állítom, hogy ár/érték arányban nekem a Pilot Power 2ct a nyerő.
Használtam (kétszer is) első szériás Pirelli Diablot, na nekem azzal gyűlt meg a bajom. Szerintem sehogy nem tudtam felmelegíteni a hátsót. De nem állítanám, hogy szar gumi, csak valószínűleg az én stílusom nem feküdt neki.
M7RR???
Vagy gyorsan kopik

Bezzeg a trabikon diagonál guma volt, aztat lehet padkázni, jó merev a széle, csak nem lehet dönteni
Mondjatok már egy mindenkinek mindenre jó gumitipust,ami nem csúszik?
Egyáltalán nincs itt hiba. Az ismerősi körömben MINDENKI szidta a power 2ct-t, én is, mind ugyanazt mondtuk, sodródik le az ívről. Az hogy a vanditosok a 250+kilós motoron szeretik az legyen az ők dolguk, nekünk a 600-as 200kilós motorokkal mind szar volt.
Ez a sportsmart 2 meg jó gumi, ha tudod értelmezni amit olvasol akkor nem azt írtam hogy szar gumi, hanem hogy NEKEM nem tetszik. Le is írtam miért, elmegy az eleje, random módon, nem az érintési ponton, van amikor már előtte de van amikor már a kigyorsításon, ez a fura. Pontosan ugyanaz az érzés mint amikor van egy kopott elsőgumid és a kopás élen átdöntöd, nem tudom hogy írjam, biztos tudod miről van szó.
Ha megnezed a sportsmartot, nem olyan a felépítése mint egy hagyományos guminak.
De ha peremig lehet dönteni, akkor mi a szar benne? Én elhiszem, hogy szar volt neked. De a hangsúly a NEKED-en van. Nem gondolod, hogy a Te "készülékedben" van a hiba?
Peremig voltat is döntve, de egy rakás szar az a power. A 09es sportattack is peremig volt döntve.

Bocs hogy érzem mi történik alattam...
Nem feltétlenül. Nekem is volt egy olyan elsőm. Párszor meg lett rendesen melegítve, meg a végefele is járt. Ugyanezt éreztem én is, hogy el akar indulni az eleje...
Sziasztokt! F 2 töröt idom nincs valakinek van rajt pár kicsi müanyag ablak pl a lámpa mellett relé felet. Köszönöm! Vagy ilyet tudok valahol venni??
Hát igen vagy zabszem vagy vószem!
nincs neki különösebben különleges stílusa..............már motorkázás ügyileg.
szerintem túlspilázza.
Ha az eleje nagyon csúszik fekszik az ember. Ha kicsit csak beszarik de megtapad.Pillogni nincs idő.

Ettől még lehet nem jó.A pirelli viszont császárkirályistenség.Meg az M7RR.
Jó de neked a Michelin Pilot Power sem tetszet... Amit szintúgy az emberek 90% peremig tud dönteni gond nélkül. Lehet, hogy valami különleges stílusod van ami a gumihasználatot illeti?
Várjál, még nem biztos, hogy Repsol
Dobj már egy képet róla. Csiszolópapírral lehet érdemes lenne meghúzni kicsit. Sok rövid távot szerintem nem szereti.
Mintha én írtam volna :D
Van benne már kb 3000km. Már próbáltam 100ról satu elsővel megállni hogy melegedjen de nem ért semmit. 2016-os gumik. Mindenkibek tetszett ez a gumi, nem értem nekem miért csúszik.