sziasztok.
egykis segítségre lenne szuksegem.Honda hornetem van 2007 es.
A probléma fényszorokat erint ugyanis nem mukodnek sem a tompitott sem a távolsagi.
A motoron minden tokeletesen mukodik (iranyjelzok,féklámpa,,parkolo lámpa)
Az ules alatti biztositekokat att neztem es mindeggyik rendben van.
Esetleg valami tipp hogy mi lehet a probléma? köszi :)
Nekem sosem sodrodott/sodródik az ívről, pedig elhasználtam már pár sima powert és 2ct is. De lehet igazatok van és én csinálok rosszul valamit :D Mondjuk én a supermoton használom, ami jóval könnyebb az átlag motoroknál. De a mai napig állítom, hogy ár/érték arányban nekem a Pilot Power 2ct a nyerő.
Használtam (kétszer is) első szériás Pirelli Diablot, na nekem azzal gyűlt meg a bajom. Szerintem sehogy nem tudtam felmelegíteni a hátsót. De nem állítanám, hogy szar gumi, csak valószínűleg az én stílusom nem feküdt neki.
Egyáltalán nincs itt hiba. Az ismerősi körömben MINDENKI szidta a power 2ct-t, én is, mind ugyanazt mondtuk, sodródik le az ívről. Az hogy a vanditosok a 250+kilós motoron szeretik az legyen az ők dolguk, nekünk a 600-as 200kilós motorokkal mind szar volt.
Ez a sportsmart 2 meg jó gumi, ha tudod értelmezni amit olvasol akkor nem azt írtam hogy szar gumi, hanem hogy NEKEM nem tetszik. Le is írtam miért, elmegy az eleje, random módon, nem az érintési ponton, van amikor már előtte de van amikor már a kigyorsításon, ez a fura. Pontosan ugyanaz az érzés mint amikor van egy kopott elsőgumid és a kopás élen átdöntöd, nem tudom hogy írjam, biztos tudod miről van szó.
Ha megnezed a sportsmartot, nem olyan a felépítése mint egy hagyományos guminak.
De ha peremig lehet dönteni, akkor mi a szar benne? Én elhiszem, hogy szar volt neked. De a hangsúly a NEKED-en van. Nem gondolod, hogy a Te "készülékedben" van a hiba?
Nem feltétlenül. Nekem is volt egy olyan elsőm. Párszor meg lett rendesen melegítve, meg a végefele is járt. Ugyanezt éreztem én is, hogy el akar indulni az eleje...
nincs neki különösebben különleges stílusa..............már motorkázás ügyileg.
szerintem túlspilázza.
Ha az eleje nagyon csúszik fekszik az ember. Ha kicsit csak beszarik de megtapad.Pillogni nincs idő.
Ettől még lehet nem jó.A pirelli viszont császárkirályistenség.Meg az M7RR.
Jó de neked a Michelin Pilot Power sem tetszet... Amit szintúgy az emberek 90% peremig tud dönteni gond nélkül. Lehet, hogy valami különleges stílusod van ami a gumihasználatot illeti?
Van benne már kb 3000km. Már próbáltam 100ról satu elsővel megállni hogy melegedjen de nem ért semmit. 2016-os gumik. Mindenkibek tetszett ez a gumi, nem értem nekem miért csúszik.
Most vasárnap sajna van programmom
Meg elmèletileg szar idõ is lesz
Nagyjából hètvègèn mindig van idõm
egykis segítségre lenne szuksegem.Honda hornetem van 2007 es.
A probléma fényszorokat erint ugyanis nem mukodnek sem a tompitott sem a távolsagi.
A motoron minden tokeletesen mukodik (iranyjelzok,féklámpa,,parkolo lámpa)
Az ules alatti biztositekokat att neztem es mindeggyik rendben van.
Esetleg valami tipp hogy mi lehet a probléma? köszi :)
Deee hogy tapad
Használtam (kétszer is) első szériás Pirelli Diablot, na nekem azzal gyűlt meg a bajom. Szerintem sehogy nem tudtam felmelegíteni a hátsót. De nem állítanám, hogy szar gumi, csak valószínűleg az én stílusom nem feküdt neki.
http://youtu.be/PA1wPu13Qng
Vagy gyorsan kopik
Bezzeg a trabikon diagonál guma volt, aztat lehet padkázni, jó merev a széle, csak nem lehet dönteni
Ez a sportsmart 2 meg jó gumi, ha tudod értelmezni amit olvasol akkor nem azt írtam hogy szar gumi, hanem hogy NEKEM nem tetszik. Le is írtam miért, elmegy az eleje, random módon, nem az érintési ponton, van amikor már előtte de van amikor már a kigyorsításon, ez a fura. Pontosan ugyanaz az érzés mint amikor van egy kopott elsőgumid és a kopás élen átdöntöd, nem tudom hogy írjam, biztos tudod miről van szó.
Ha megnezed a sportsmartot, nem olyan a felépítése mint egy hagyományos guminak.
Bocs hogy érzem mi történik alattam...
szerintem túlspilázza.
Ha az eleje nagyon csúszik fekszik az ember. Ha kicsit csak beszarik de megtapad.Pillogni nincs idő.
Ettől még lehet nem jó.A pirelli viszont császárkirályistenség.Meg az M7RR.