Sziasztok. Van egy hornetem 600 as .sok motoron láttam már kapaidomot ezt maszek kell felbogarászni vagy van felfogatási pont hozzá. Vagy hogy van ez? 98 as az enyém.köszi a válaszokat.
igen, hatulrol is "nez" a kamera. Azt hallottam hogy az extra dolgok mint pl. biztonsagi ov, zarovonal, telefonalas ellenorzes stb meg nem igazan mukodik. Remenykedj hogy a rendszam/vizsga ellenorzes sem.
2016.01.01-től nem tesznek már ugye matricát a renszámra műszaki vizsgakor. Szerintem ettől fogva az első leolvasásakor is tudják ellenőrizni a naaagy rendszerben a vizsga érvényességét. A büntetési tételt nem tudom de nem két gombóc fagyi lesz ha lesz...
Sziasztok, nem egeszen Hondas kerdes de hatha valaki tud válaszolni.
Véda rendszer.
Elmentem egy hosszabb túrára es hulye fejemmel elfelejtettem hogy egy hete nincs muszakim. Benéztem a naptárat. Átmentem par veda alatt.
Kerdes:
Hátrafelé is nez a veda ? Marmint a hátsó rendszamonat figyeli? Balatonfüreden azt hiszem mindket irányt nézi, de Solymáron csak a szembejovot. Valakinek van tapasztalata errol? Mekkore buntire számíthatok?
Elore is koszi!
Van egy 2005-ös hornetem ami elvileg pc36 kéne legyen(asszem) ,de a blokkon pc25e áll.A masina Magyarországi első forgalomba helyezésű.
Valaki elmagyarázná,h mi van? Vagy csak én vagyok segg hülye ehhez ?
Eladtam a motoromat es megvalnek par megmaradt kacattol. Minden PC36-ra valo:
-gyari hasidom, narancssarga
-gyari ulespup, teljesen uj, rogzitoje meg gyarilag becsomagolva, motoron meg nem volt, szinten narancssarga.
-gyari hatso sarvedo prizmaval
-4db gyari iranyjelzo
-gyari hatso lampa
Gyári alkatrészeket honnan lehet beszerezni? Konkrétan a motor és a tank közötti hővédő gumim pár helyen már szét van szakadva ezt cserélném, meg majd láncszett cserénél előre gyári lánckereket vennék plusz pár apróság.
Véda rendszer.
Elmentem egy hosszabb túrára es hulye fejemmel elfelejtettem hogy egy hete nincs muszakim. Benéztem a naptárat. Átmentem par veda alatt.
Kerdes:
Hátrafelé is nez a veda ? Marmint a hátsó rendszamonat figyeli? Balatonfüreden azt hiszem mindket irányt nézi, de Solymáron csak a szembejovot. Valakinek van tapasztalata errol? Mekkore buntire számíthatok?
Elore is koszi!
Van egy 2005-ös hornetem ami elvileg pc36 kéne legyen(asszem) ,de a blokkon pc25e áll.A masina Magyarországi első forgalomba helyezésű.
Valaki elmagyarázná,h mi van? Vagy csak én vagyok segg hülye ehhez ?
"Combosabb jószág"
Most johet valami combosabb joszag, de meg nem tudom mi lesz:)
-gyari hasidom, narancssarga
-gyari ulespup, teljesen uj, rogzitoje meg gyarilag becsomagolva, motoron meg nem volt, szinten narancssarga.
-gyari hatso sarvedo prizmaval
-4db gyari iranyjelzo
-gyari hatso lampa
Honda Dream postazza az alkatreszeket.
Futárral is kiküldik vajon az alkatrészeket? Hozzám a legközelebbi kereskedés 160km.