Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huto javito muhelybe vidd szerintem is.
Igen, erre én is gondoltam hogy a tömítő a víz útját is elzárhatja, bár soha nem forgatom tiltásig a masinát, nyugdíjas módon vezetek, nálam a fordulatszámmérő 3 és 8ezer közt járkál
Efölé csak akkor kúszik ha 6.ban 150 felett akarok hajtani.
Kérdés a következő! A motor mikor vettem már sajna sérülve volt, a hűtő megvan nyomódva több helyen egy vonalban, nyilván ahol az ütés érte, ezen pontok egyikén kezdett el ereszteni, valószínűleg a többi nyomódásnál lassan elenged az alu és ott is folyni fog. Meg tudja a hegesztő úgy csinálni h teljesen eltűnteti a külsérelmi nyomokat a hűtőről? Amúgy már lezsíroztam szerelővel, hétfő reggel viszem, remélem az utat kiállja, 10ezer lesz.
Hát ezzel még meg lehet barátkozni, de ami a képen van az nem a te évjáratod, szólok előre, azaz új gép....
Jajj olyan szép a géped, NE TEDD! Így szép ahogy van.
Ha ennyire félted persze tegyél rá....
Amíg nincs rajta fotózd sokat:-D
lemaradt a link mire referáltam...

https://citybike.hu/shop_order...
Hűtőshöz vidd, autószerelős időszakomból tudom, a hűtőtömítő nem csak ott hat már ha hat, ahol szeretnéd, máshol is tömíthet, ami nem megfelelő hűtést okoz, ami egy motorkerékpár motornál ami forog 15 ezret is gond nélkül, egyenetlen hűtés okoz.
Raádást olyan kis picik ezek a motorhűtők, hogyha abban dugulás lesz....jajj neked.
Később a motor megszorulhat miatta, nagy meleg + dugó + pörgetés.
Kész is a baj.

Még a szaros X5 bmwnél is azért lett olyan hűtőmaszk mint a bika orrlyuka, ráncfelvarrás címszóval, mert a belső hengerek melegedtek és megsültek.....

Tessék elvinni egy hűtőshöz, megjavítja szépen.
köszi szépen.....és valóban jogos amit mondasz, gomba semmiképpen sem, "hullámvasútban"gondolkodtam, valami ilyesmire, ez nagyon nem rontja el a látványt, legalábbis képen...nem tudom élőben milyen lehet matt feketében a dolog, lehet h ottromba ahogy mondod
Na jól van.....ami szép az szép:-D
grat hozzá széles utat.
A bukógombához csak egy kicsike megjegyzés.
Pont annyi előnye van ám mint hátránya.....legalábbis szerintem.
Ha csak eldől a gép segít, vagy ha picit csúszik akkor is, de ha beakad, akkor csavarodik minden amihez rögzítve van...
Egy suliba megértem, bár ott már olyan csövezés van mintha hullámvasúton ülne az ember.
Én ezen dolgok mellett döntöttem nem lesz rajta...
Még mindig olcsóbb egy új dekli, mint amikor a motor tartók szakadnak ki a fenébe, mert beakad egy aknafedélbe a bukógomba ne adj isten.
Burkolt motornál már megint más tészta....

Nem lebeszélni szeretnélek róla csak gondold meg, mielőtt döntesz.
Sziasztok! Segítség kéne! 2006os Hornetem van, 4 éve vettem, soha nem volt vele semmi gond. Tegnap el kezdett szivárogni a hűtő. Nem merek így járni vele, mi a teendő? Hűtőtömítő segít? Ha igen milyen kell,mennyit tegyek bele?
ezek szerint a kép feltöltés sikeres lett az előnézetben nem láttam, üdv itt is:)
nagyon szep, szerintem a legjobb szin. Nekem ilyen volt csak fenyesbe.
Sziasztok,

elöszőr is beköszönnék Hozzátok mint Hornet tulaj.
Gépről annyit,h 27k val vettem nagyon megkímélt állapotban, igaz vannak vele még "gondok" de ennyi baj legyen...
Jogsi csak most van készülőben, úgyhogy van időm:)

Próbáltam feltölteni képeket a gépről de valamiért nem tudom kiválasztani beszúráshoz...ez van:(
Jelenleg épp villaszimeringet cserélem és a hátsó tárcsámat...Lett volna kérdésem bőven, amit sajnos kénytelen voltam az index bugyuta fórumán feltenni mivel eme fórum a hotmail címemre nem küld aktiváló kódot...

Kérdésem az lenne, hogy bukócsövet hol érdemes venni ill.vannak-e tervek(rajzok) esetleg az egyedileg valló legyártásra...

előre is köszi
http://www.aliexpress.com/item...

23 dolcsi postával együtt
Én ezt tettem fel, egy éve fent van. Simán ráment, alu a tartója, minden kínai shoppban lehet kapni pár rugi, és ezer színben van.
Hát nálam nem volt baj pedig megtéptem :) volt a konzol, rá 1 gumilat a csavaroknál meg jóféle alátét amibe belesüllyed a csavar feje :D meg vagyok vele elégedve. De a Puigot is szerettem csak az magasabb volt.
A zsír új givi is el tud repedni a csavar mentén - ráadásul rögtön felcsavarozáskor.
Úgy, hogy a csavar meg a plexi között van ugye a fém konzol meg egy gumilap is.
Telefonon egyeztess az évjárat miatt és ha a felszerelésnél kell segítség (tapasztalat) szólj. Előfordul, hogy kicsit máshogy kell felszerelni, mint ahogy a leírásban van . Akkor nem fog eltörni.
A Givi tényleg drága volt, szívtam is a fogam miatta. A Puig 2 évet kibír aztán elreped a 2 csavar mentén. Egyébként univerzális a Givim is mert nem találtam hornetemre valót de szereztem 2 öntapadós szivacskockát és ráraktam a kilóméterórára. Nem csúnya de nagyon sokat segít a plexi kitámasztásásval
A givi nekem túl drága egyenlőre megpróbálok egy ilyen puig plexit talán jólesz reméljük . köszi
Az én plexim eltörött és kénytelen voltam nélküle menni 2 hétig..... Autópályán 130 nál majd megbolondultam. Belém kapott a szél, nyomta a hasam. Most hogy megvan a Givi, újra 150 utazóba kényelmesen.
Köszi :)
Megéri tenni rá egy ilyen plexit rá? Van érezhető különbség?
Is. Meg Türnitzben. :D
Nálad!
Hornetből van kevés.