Nem suono :) Az nem ovál profil hanem mint a MIVV emblémán a száj :D :) Ez sima Ovál karbon véggel. De olyan kályhacső vége van db killer nélkül... szerintem beindítom és hívják a zsarukat :D
Eeez iigeen
egy carbon mivv souno ha nem tévedek
nagyon tuti hangja lesz gratulálok
ha nem titok, mennyiért jutottál hozzá?
én egy x-cone-t szeretnék majd beszerezni...
Én 4 ujjasat vettem :) Nekem nem jön be a 2 ujjas. A felszerelés lutri ahogy halottam. Van amit kicsit alakítani kell. Majd hétvégén megmondom pontosan :)
Sziasztok!
Ahogy elnéztem elég sokan szereztek be mostanság fék és kuplung karokat. Gondolom ezek mind átalakítás nélkül felmennek a gyári karok helyére. A kérdésem annyi lenne, hogy nagy ördöngösség felszerelni ezeket? a fék kart biztos könnyebb felrakni de a kuplung az már biztos macerásabb.. Ezek amúgy 2 ujjasok vagy 4? Én már teljesen megszoktam a gyárin is a 2 ujjazást csak azért kérdezem.
Jahh apropó aki mostanság elővette már a vasat annak kb hány foknál áll be menet közben a vízhőfoka? Nyáron nekem 88 de most nagy átlagban 78-at ír ki(digi műszerfalas), de gondolom ez normális.
Előre is köszi a válaszokat!
egy carbon mivv souno ha nem tévedek
nagyon tuti hangja lesz gratulálok
ha nem titok, mennyiért jutottál hozzá?
én egy x-cone-t szeretnék majd beszerezni...
Ahogy elnéztem elég sokan szereztek be mostanság fék és kuplung karokat. Gondolom ezek mind átalakítás nélkül felmennek a gyári karok helyére. A kérdésem annyi lenne, hogy nagy ördöngösség felszerelni ezeket? a fék kart biztos könnyebb felrakni de a kuplung az már biztos macerásabb.. Ezek amúgy 2 ujjasok vagy 4? Én már teljesen megszoktam a gyárin is a 2 ujjazást csak azért kérdezem.
Jahh apropó aki mostanság elővette már a vasat annak kb hány foknál áll be menet közben a vízhőfoka? Nyáron nekem 88 de most nagy átlagban 78-at ír ki(digi műszerfalas), de gondolom ez normális.
Előre is köszi a válaszokat!
Hol lehet ilyen karokra szert tenni ?!?
Egy van nekem is még, sok-sok extrával:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Valaki akinek van ilyen Givi konzolja, le tudná mérni nekem a jelölt méretet? (Platni hátranyúlása a farok idom mögé)
Köszönöm szépen!