Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem suono :) Az nem ovál profil hanem mint a MIVV emblémán a száj :D :) Ez sima Ovál karbon véggel. De olyan kályhacső vége van db killer nélkül... szerintem beindítom és hívják a zsarukat :D
Eeez iigeen
egy carbon mivv souno ha nem tévedek
nagyon tuti hangja lesz gratulálok
ha nem titok, mennyiért jutottál hozzá?
én egy x-cone-t szeretnék majd beszerezni...
Jah és az új hangszerem :) Hétvégén koncertezek :P
Én 4 ujjasat vettem :) Nekem nem jön be a 2 ujjas. A felszerelés lutri ahogy halottam. Van amit kicsit alakítani kell. Majd hétvégén megmondom pontosan :)
Sziasztok!
Ahogy elnéztem elég sokan szereztek be mostanság fék és kuplung karokat. Gondolom ezek mind átalakítás nélkül felmennek a gyári karok helyére. A kérdésem annyi lenne, hogy nagy ördöngösség felszerelni ezeket? a fék kart biztos könnyebb felrakni de a kuplung az már biztos macerásabb.. Ezek amúgy 2 ujjasok vagy 4? Én már teljesen megszoktam a gyárin is a 2 ujjazást csak azért kérdezem.
Jahh apropó aki mostanság elővette már a vasat annak kb hány foknál áll be menet közben a vízhőfoka? Nyáron nekem 88 de most nagy átlagban 78-at ír ki(digi műszerfalas), de gondolom ez normális.
Előre is köszi a válaszokat!
Ezt nem nekem akartad írni? :)
Igen. Ez 2009 év 29.hét.
Az indexek ismét gazdára találtak.
A fekete részére gondolsz?
Majd a naptól védd, mert kifakul !
Szerintem egyszerre jött mindenkihez a posta.
A flakon gyártásának ideje bent van a fröccsöntésben (kör alakű jelzés) . De hogy mikor töltötték bele az olajat azt nem tudom.
Azt honnan lehet leolvasni a motorolaj flakonról, hogy mikor gyártották? Megjött a 7100 és kíváncsi lennék. :)
Én is az Ebayről rendeltettem haverral :) csak 3 hét és megjön kínából :)
Én ITT vettem.
eBay :)
Urak !

Hol lehet ilyen karokra szert tenni ?!?
Ismerős
Mivel az eladás utáni kétségbe esett érdeklődő nem jelentkezett, ezért van még 4db gyári index 8pénzért telo számom adatlapon
Megjöttek az új karok :D 6500 ft és eléggé igényesnek tűnik.
Köszi,a régebbi verzió az elképzelés.
Szia!
Egy van nekem is még, sok-sok extrával:

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Sziasztok!
Valaki akinek van ilyen Givi konzolja, le tudná mérni nekem a jelölt méretet? (Platni hátranyúlása a farok idom mögé)
Köszönöm szépen!
Sziasztok, látom mindenki pakolászik a garázsban, ha valaki talál ott egy feleslegessé vált sportdobot arra vevő lennék... Előre is köszi!
sziasztok Honda Hornet doboztartó konzolt keresek valakinek eladó?