Akkor autógumit sem javítunk ? Nemááá még sohasem halottam olyat hogy egy defekt javítástól bármi baja is lenne a motorosnak, persze nem egy nagy vágást kell befoltozni ami már szétvágta a szövetet, vagy mint a lenti képen ahol látszik hogy roncsolodott a fémszövet...
Nem kell feltételen egyet értenünk, de azért ésszerűnek ne nevezd ezt a procedúrát kérlek. Lehet olcsó, vagy költséghatékony, vagy pénztárcabarát, de semmiképpen sem ésszerű
Abszolút egyet értek veled. A nem vágott, hanem szúrt defektet én is megcsináltatom. Nem volt semmi gond a javítással, legközelebb is megcsináltatom és ez nem felelőtlenség, hanem ésszerűség.
Murphy rendesen dolgozott akkor ellened... ...de ez a jó hozzáállás, elcseszted, tudod, beismered, tanulsz belőle és nyomod tovább az ipart ...jobbulást kívánok, én is hasaltam már párszor, de még élek ...én pld pont ezért nem indulok soha full protektor nélkül sehova, mert amilyen mákom van tuti összetörném a pofámat első alkalomra, míg sok ismerős arc éveking kísérti a sorsot és nem történik velük semmi ...erre szoktam azt mondani: én a vassal, lehagyom az angyalomat
jobbulást még1x...és a zúzódásokra nagyon jó a dunsztkötés..ha kéred leírom miből is áll az, nagyon hamar lehúzza a lila/feketés foltokat..
A két érintkező a csatlakozóban maradt. Ez tipikusan az olcsó izzó ismérve. Elég a csatlakozási/forrasztási pontnál. Még szerencse (ha) a gyári stekker nem olvadt meg.
Csak az iden 14000 mentem eddig a mocimmal es egy olyan pancser voltam hogy csak na. Szombaton uj elso fekbetetet kapott a kicsi plusz raalitottam. Vasarnap reggel egy kavet akartam a havernal inni es rovidgatya polo szerelesben amit nagyon ellenzek kigurultam. Semmi extra tempon eal kerekparos gyerekek elottem jobboldalt libasorban. Mar meszirol kihuzodtam a felezohoz amikor az egyik bekacsazott en meg ranyultam a fekre ahogy eddig is.. Csak hoppa az joval kijebb blokkolt es ennyi. Nem is hiszem el hogy ilyen megesett. Persze lement a grumanc rolam de megerdemeltem mert egy szaros protektort sem vettem fel. Ennyi to.ore
Szia
Közben elkezdtem használt gumit keresni, de már meglett csinálja. Azt mondta az arc hogy mivel a drót nem sérült bírni fogja,de amit te írsz lehet benne igazság. Üdv
jobbulást még1x...és a zúzódásokra nagyon jó a dunsztkötés..ha kéred leírom miből is áll az, nagyon hamar lehúzza a lila/feketés foltokat..
Milyen méretű gumi megy még fel hátra? Most 17: 180/55 Van fent. Mi a határ amit fel tudok tenni?
Köszi
Üdv
Közben elkezdtem használt gumit keresni, de már meglett csinálja. Azt mondta az arc hogy mivel a drót nem sérült bírni fogja,de amit te írsz lehet benne igazság. Üdv