Ahogy irtad 1/4 fordulat be es nalad esik 50-et a fordulat. Itt megallsz es a vegso pont az lesz hogy kifele csavarod 3/4 fordulatot. Itt lesz a legjobb az alapjarati keverekkepzes.
srácok a f3 karbiszinkron Magyar fordítása ez:
1. Csavard be a pilot csavart koppig. Innen indulj
Figyelmeztes! Ne huzd meg a csavart csak finomant erintesre majd onnan ki. Serulhet a csavar ha meghuzod!
2. Melegitsd fel a motort Menj vele 10 percet.
3. Csatlakoztasd a merokeszuleket.
4. Allitsd be az alapjaratot 1200 49 allam es 1400 Kalifornia allamban
5. Kezd a 3-mas hengerrel es lassan ki be csavargatva talald meg a legnagyobb fordulatot.
6. Vegezd ezt el mindegyik karburatoron.
7. Adj par kisebb gazfroccsot, es finomhangolj az alapjaton
8. Csavard befele a pilot csavart amig 50 fordulatot ejt
9. Innen csavard kifele a vegso pontig
49 allam 3 negyed fordulat
kalifornia 1 fordulat
Kanada 1 fordulat
10. Vegezd ezt el mindegyik karburatoron.
Sziasztok! Friss gazdája lettem egy 2002- es Hornetnek. Esetleg tudtok szerelőt Székesfehérváron, vagy a közelében? :) Már nagyon várom, hogy tapasztalatokat szerezzek vele. Volt pár motorom, de Hornet nem.
Nem kérdés/segítség miatt érdekelne,hanem egyszerűen csak egy "felmérés" lenne,mivel ritka motor.
Jó lenne egy kis Hornet találkozót összehozni,de úgy látszik ez nem fog megvalósulni,olyan kevés van.:D
Sziasztok!
Nagyon érdekelne, hogy hány 250-es Hornet tulaj van még rajtam kívül itt a fórumon?Leginkább arra lennék kíváncsi,hogy kinek van most jelenleg.Akár merre jártam,eddig még nem láttam egyet sem az enyémen kívül.
Nem olyan rossz az a "Dukát" ! Madárdalos pálinkás szép jó reggelt Neked is és Motorosoknak is! Itt még süt, de "aszondta": esni fog , és qrva hideg lesz!
A 8-as pont nálam 1/4 fordulat vissza.Legalábis én így szoktam.
A kilecnest nem tudom értelmezni.
1. Csavard be a pilot csavart koppig. Innen indulj
Figyelmeztes! Ne huzd meg a csavart csak finomant erintesre majd onnan ki. Serulhet a csavar ha meghuzod!
2. Melegitsd fel a motort Menj vele 10 percet.
3. Csatlakoztasd a merokeszuleket.
4. Allitsd be az alapjaratot 1200 49 allam es 1400 Kalifornia allamban
5. Kezd a 3-mas hengerrel es lassan ki be csavargatva talald meg a legnagyobb fordulatot.
6. Vegezd ezt el mindegyik karburatoron.
7. Adj par kisebb gazfroccsot, es finomhangolj az alapjaton
8. Csavard befele a pilot csavart amig 50 fordulatot ejt
9. Innen csavard kifele a vegso pontig
49 allam 3 negyed fordulat
kalifornia 1 fordulat
Kanada 1 fordulat
10. Vegezd ezt el mindegyik karburatoron.
8-9 pontot kifejtené nekem valaki?érthetően?
https://hu-hu.facebook.com/pag...
Jó lenne egy kis Hornet találkozót összehozni,de úgy látszik ez nem fog megvalósulni,olyan kevés van.:D
Nagyon érdekelne, hogy hány 250-es Hornet tulaj van még rajtam kívül itt a fórumon?Leginkább arra lennék kíváncsi,hogy kinek van most jelenleg.Akár merre jártam,eddig még nem láttam egyet sem az enyémen kívül.