Honda Hornet 600 és 900 mindenféle gyári bontott alkatrészek,extrák eladók 98-tól 06-ig.
Nem csak a képeken szereplők,több motor is.
Középállvány is 600 és 900-hoz!
Csak tel,üzeneteket ritkán nézem.
Tel:70-3179083.
Szia.
Csak infokent:
A gyári kopasmentes első tárcsa pár ára 60eft,
felszerelve,kipróbálhatóan.
Mivel írtad hogy nem a lista aljáról keresel,gondoltam az eredeti gyári a listán előrébb szerepel mint az utángyártottak.
Nyilván te tudod a preferenciáidat.
Udv Pali
Ha muszáj lesz kifizetem a 120-at a két tárcsára, csak gondoltam tud esetleg valaki más módszert. Hátha van cikkszámban egyezőség más típussal amihez ugyan az olcsóbban van. Én nagyon sokallom az 50-90eFt/db tárcsa árat, de fékkel nem játszunk szóval kell vennem így is úgy is, de amennyiben van rá mód szívesen faragnék a kiadásból...
Jó beszerzési forrást nem tud valaki pc36-os hornet féktárcsára? Esetleg nem egyezik valamelyik másik típus fékével? Olyan áron van mintha űrtechnika lenne...
ABS-es Horneten az abs egységben (ill annak csöveiben) kell olajat cserélni? Szerintem az nem normális, hogy a szerelő mindig csak a tartály és a féknyereg közötti szakaszon cseréli ki, a vas meg elmúlt 12 éves :(
Válaszotokat előre is köszönöm!
Az akku, és a gyújtáskulcs-kapcsoló alapos, kontakt sprével történő tisztítása, fújod rá, és közben működteted, akkusaruk tisztítva sprézve , meghúzva stb ! Csak egy délutáni tevékenység a garázsban!
A kis doboz amire gondolsz, az a borulás érzékelő. Fesszabályzó rögtön a tank után fejjel lefelé felcsavarozva. A leírásod alapján én inkább vmi kontakthibára gondolnék.
Segítséget kérnék egy 2007 Pc41 darázs ügyében!
Problémám vele az, h hidegen indításnál néha azt csinálja, h nehezebben akarja megforgatni. Dadogósabban indul, de aztán szerencsére elkapja. Nem mindig csinálja csak néha. Ill. egyszer kétszer olyat is csinált, h még alapjáraton melegítésnél elalszik pár másodpercre a tompított, de aztán visszakapcsol (szerencsére ezt még este menet közben nem csinálta).
Sajnos hosszabb túrákat mostanság nem tudtam menni, így csak melóba járok vele egy út 30km.
Kérdésem, h lehet, h az akksi döglődik és azért csinálja? Esetleg más lehet a probléma?
A fórum iránymutatásai alapján rámértem az akksira,
Beindítás nélkül 13,03 V az alap,
Gyújtás ráad 12,5V
Beindít 10,05V ra leesik
Járó motornál 14,38V
+ távolsági 14,2V
+elakadásjelző 13,2- 14, V között.
Egy Hi Q 8,6Ah akksi van benne idestova 2-3 éve, télen csepptöltőn.
Lehet, h elkelne egy akksi csere? Mit gondoltok?
Ill. egy plusz kérdés. Hol találom a feszszabályzót? Menetiránynak bal oldalt akksimögött kis fekete doboz mellette egy zöld csati 3 erű lenne az?
Előre is köszi a segítségeteket!
Széles utat!
Sziasztok!
2008-as Hornethez jobb első féktárcsát hol tudnék bontottan venni?
Elkezdett kotyogni-lötyögni a külső rész a belső részen, nem csak tengely irányban, hanem előre-hátra is, és ez nem tűnik helyesnek :)
A másik még teljesen jó, nincs válluk, alig 50ekm van a motorban.
Karbis cbf-em van. 7. Szezonjat kezdi nalam, tobb mint 50 ekm. Egyszer volt egy karbi szinkron (az nem sikerult jol, utana korrigaltak). Semmi gondom n volt a karbival azon kivul, hogy tisztitas utan nem jol raktak ossze. Azotacaz is megoldva.
Eddig minden telem inditgattam 3 hetente, tavaly leengedtem belole a benzint es tavasszal feltoltottem a karbikat es poc rof.
Ha ki tudod probalni a karbial 4 dolgot nezz:
Gumi csonkok allapota
Melegen masodik fokozatban hirtelen felgaznal.csuklik-e egyet 4-5 e fordulat kozott
Siman tul forog-e 8-9 ezres fordulatig
Tartosan 7 ezres fordulat folott menve 3-4 perc utan ki fogy-e a karbibol a benzin.
Ha ezek nem jelentkeznek, melegen hirtel gazra felporog es szep az slapjarat 1300 korul akkor a karbi es sz uzemanyag ellatas az jo.
Sziasztok! A kérdésem és a dilemmám, hogy vennék egy Honda CBF 600-ast, 2005-ös, még karburátoros, 98000km van benne, de rendesen szervízelték, 82000 km- nél láncszett csere is volt, de volt aki azt mondta hogy inkább injektorost vegyek, mert a karbival sokkal több a gond... merjem bevállani a karbist? köszi a válaszokat!!
Rendeltem ebayről GIVI V47 dobozt, ami határidő előtt meg is érkezett, leszámítva, hogy az olaszok nem küldték el a kulcsát, de hallom hogy a ládában bent van a pótkulcs :( .
Irtam nekik, azt mondják küldjem vissza a dobozt és adnak másikat vagy fúrjam ki a zárat és küldenek másikat. Ezek jó ötletek, csak én meg használnám a jövő hét végén...
Esetleg van valakinek ismeőse, aki roncsolásmentesen ki tudná nyitni a zárat? Elvileg ez a fajta zár van benne: https://www.motorcycleplanet.c...
Nem csak a képeken szereplők,több motor is.
Középállvány is 600 és 900-hoz!
Csak tel,üzeneteket ritkán nézem.
Tel:70-3179083.