Azt szeretném kérdezni hogy a 2001-es Hornet 600-as motor olajleeresztő csavarja jobbos, vagy balos? Szerintem jobbos, de szeretnék megerősítést kapni.
Gyári felállásban nem hajlamos, de előfordulhat. Pl.: Sérült motor esetén, ha nem szakszerűen lett megjavítva. Hátsó túradoboz fent létekor is előfordulhat. Rossz gumi esetén is. S.t.b.
Kormány stabilizátort illetőleg elég mostoha helyzetben van a Hornet. Ami létezik hozzá az nagyon-nagyon ritka és horror ára van. Kínai nem létezik hozzá (konzol). Gyárilag tudtommal nem volt szerelve, egyik típus sem.
Konkrétan melyik típusról van is szó?
hellosztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire hajlamosak a hornet-ek kormányszitalásra. Valakinek volt-e mar vele tapasztalata, érdemes lenne-e venni rá egy kormánygátlót(kormány lengéscsillapítót) vagy esetleg gyárilag szereltek azzal valamelyik modellt. koszi a választ
PC41-hez van még mindig pár dolog a polcon. Kuplungkar, ülés, műszerfal alsó idom, első lámpa melletti két kicsike idom (újak fehér színben), első lámpa feletti idom, első fektárcsa párban, plx doboztartó, karbon hátsó sárvédő. Ízelítő kép alant:
Hellosztok!
Most egy cbr55r em van és nem régóta motorozok ezert nincs túl nagy tapasztalatom.Szeretnek venni egy hornetet, amit többnyire egyedül használnék (kb82 kg vagyok) Budapest varos és külvárosaiban, de terveznek a feleségemmel is (50kg) kisebb túrákat Visegrád vagy akar Balatonra leugrani. Az lenne a kérdésem hogy mennyire elviselhetetlen az autópálya így szelvedelem nélküli naked bike-al( Plexi) előre is koszi a választ.
Marciusban eladtam. A hatsodoboz tartokonzolja kell az oldaldobozhoz is. Nekem ketto volt hozza. Egy amit meghagytam gyarinak, egy amit atalakitottam hogy csak oldaldobozokkal lehessen hasznalni, mert olyan rusnya a hatso dobozzal hogy .... Utobbi megvan.
A használati útmutatóban az van, hogy 10W30 30 Celsius fokig, fölötte 10W40. Mivel nem nagyon cserélgetünk hőmérséklet fgv-ében olajat, így az emberek nagy többsége 10W40-et használ. A márka és a félszintetikus/szintetikus hit kérdése...
Van valakinek PC41-re hátsó doboztatrtó konzolja PC41-re, eladó? Ha jól emlékszem olyan is volt aki maga készített, akár olyat is szívesen vennék.
De dobozzal együtt akár bérelnék is nyáron kb. 2×1 hétről lenne szó.
Azt szeretném kérdezni hogy a 2001-es Hornet 600-as motor olajleeresztő csavarja jobbos, vagy balos? Szerintem jobbos, de szeretnék megerősítést kapni.
Köszi!