ez a topik jobban porog. A hornet és a CBF karbija közel azonos. Van valakinek tapsztalata a karbi felújíó szettekkel?
Nekem igazából csak az "O" gyűrűk kellenének,de nem tudom a méretekt. Gyáriban érdemes gondolkodni, vagy jó a Tourmax is? Vagy megteszi a sima benzin és olajálló "csapágyboltos" is.
Másik,
nekem 2 év után már nem rémlik, hogy melyik gyűrú hová való. A kicsi a pilot csavar, a nagyobb a tolattyban lévő tún. DE nagy hová való? A karbik közé, mert akkor kevés a 4 szett..
Sziasztok. Nagy változáson ment át a darazsam, ha valakit érdekel akkor kép formájában meg is tudom itt osztani. Viszont hozzá jutottam egy hasidomhoz viszont egy darab fül sincs hozzá. Ha valakinek lenne vagy tudja a pontos méreteket és formákat valamint a felfogatási pontokat akkor legyen szíves és segítsen nekem. Előre is köszönöm. A képeken látható hasidom van nekem is ehhez kellene a segítség. Az én Hornettem 2002-es.
ez a topik jobban porog. A hornet és a CBF karbija közel azonos. Van valakinek tapsztalata a karbi felújíó szettekkel?
Nekem igazából csak az "O" gyűrűk kellenének,de nem tudom a méretekt. Gyáriban érdemes gondolkodni, vagy jó a Tourmax is? Vagy megteszi a sima benzin és olajálló "csapágyboltos" is.
Másik,
nekem 2 év után már nem rémlik, hogy melyik gyűrú hová való. A kicsi a pilot csavar, a nagyobb a tolattyban lévő tún. DE nagy hová való? A karbik közé, mert akkor kevés a 4 szett..
https://www.motorosboltroadrid...
Milyen márkákat kell kerülni?
900-ashoz keresek középsztendert, nem aranyáron! Akinek van kérem jelezze üziben! Köszönöm!
Csak tuti k... Drága lesz
A fekete meg a feher snassz.
Ahogy a 650 is!!!
A gülüke feketében adja
Kekfeherben pliiiiiiz.
Naaa neked sincs szép érzéked