Sziasztok!Próbáltam Lacinak küldeni videót,nem sok sikerrel,viszont a You Tube-on fenn vannak,link: http://youtu.be/zjkloysfNAU
Kellemes időtöltést,remélem Laci tud belőle sűríteni egy jobbat!
Mi is sikeresen haza értünk (én személy szerint már Bp-en várom rendkívül a holnapi óráimat )
Mennek a képek lassan mindenkinek. A terv, h küldöm a linket mailben. Felraktam az enyémet is ha esetleg érezne valaki ingerenciát...
Azt hiszem, h mi nagyon puhányok vagyunk a kilóméteróra állást nézve erk04-ékhez képest. (nekünk a szombat csak 435 volt)
Próbáljátok már meg újra megnyitni, le volt zárva én meg nem figyeltem eléggé... bocsesz!
Ja! Csabi elküldte a videóit, átnézem és majd valamit megpróbálunk összehozni
Hát a kormánnyal van 1 kis nyűg a cserénél,de mindenképp megéri ! Sokkal jobb üléshelyzetem van szélesebb és magasabb is a gyáritól,csak hát az összes bowdent csináltatni kell hozzá az 18000! Az a vicc hogy a kormány meg 10000 volt (Renthal)
nekem is széles kormányom van 1 SV-ről kaptam. De jó a bovden simán :)
De tudom már mi volt elátkozott az öreglány akinek bele akadtam a tükrébe 1 picit.. semmi baja nem lett és még bocsánatot is kértem
Még hogy a hondához drágább az alkatrész mint a többi japánhoz 3500-ér ajándék a gyári bowden! 5000-ért csináltattam mert sajnos nekem rövid a gyári a kormány miatt.
Laci,
Nekem a linked nem nyílik meg. Ehhez be kellene jelentkeznem?
Én nem ismerem ezt a picasát, de lehetne -egyszerűbb lenne talán-, ha csinálnék egy cb-500 profilt, mindenkinek elküldjük a jelszót és oda fel lehetne tölteni minden cb-500-as képet. Letölteni is lehet erről az oldalról? Mert akkor tényleg jó lehetne.
Az a vízszint nem rossz volt tavasszal...
Tyűűű az nem pitlák!
Azon is agyaltam hogy megjavítom ideiglenesbe forrasztással.
Ha 6 bár nyomást kibír a lágyforrasztás vízvezetéknél... talán ezzel is tudok valamit kezdeni
Igen szégyen sorry
Tényleg ritkán olvasom... szégyellem is magam pofám ég de még is köszi!
A vészvillogó projekt lehet télre ha meg csinálom ! Úgy néz ki a szelephézagokat kell majd ellenőrizni mert mintha ciripelnének picit.
Vissza kéne szokni mert hiányzik a társaság
Látszik keveset olvasod a fórumot, legalább kétszer mutattam már a linket!
Arról nem is beszélve, hogy szétbombáztam a lampabúrám és a vezetékkötegeket... újra visszabontottam az egészet azért, hogy lásd a vészvillogó elvét... azt nem mondtad utána fapapucs!
De hát az áldott jó szívem
Innen rendeld meg, tessék csak Neked csak most: link
Az se rossz
Nekem budaörsön az 1-es útnál ahol lehet menni budakeszi felé a lámpánál... fincsi volt onnan hazajönni!
Hmm eredetit? Mibe fáj az Hondáéknál?
A váci úton lévő bovdenszervizt kerüld el messzire... kétszer csináltattam ott S.O.S. jelleggel a kuplungbovdenem, egyik kibírt 3 vagy 4, másik meg talán 5ezret.. így nem is volt olyan olcsó. A a később beszerzett gyári meg futott azóta talán 40et..
Jah, nekem a délutáni csúcsban szakadt el a Margit-hídnál. Élmény volt
Hááát igen a korral jár!
Ma elszakadt a kuplungbovdenem...
Rémálom kuplung nélkül hazajönni.
Nincs valakinek 1 felesleg? Vagy 1 ötlete honnan jön meg 2-3 napon belül?
Hehe akkor lehet rosszul láttam a pirosat :P Mind1 akkor is szépek
A YT-on csak biztonságból vannak fenn,hátha úgy is boldogultok,jó munkát(ahoz pedig idő kell)!