Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorgumizala.hu Én most rendeltem tőlük elsőt, hátsót, a hét közepére igérték a szállítást. Nem túl drága, remélem a minőség nem lesz gáz, képről jól néznek ki.
Ennel olcsobban ujat nem kapsz szerintem, meg postakoltseggel egyutt is. Igaz, most nincs raktaron naluk, erdemes rakerdezni mikor lesz.
http://www.moto-vision.com/en/...

Vagy ez itthonrol, eleg jo aron http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok... érdekelne egy hátsó emelő cb1000r-hez tudtok segíteni hol keresgéljek? Nem akarok tákolni itthon, inkább vennék valamit... Előre is köszi
Nem volt veszes, a markolatfutest is csak a Szentendrein kapcsoltam be, 200 fole nem szabad menni
Most igazan fickos lett a motor, mar nyugalmi fordulatnal (3000 alatt) is erzodik, hogy o menni akar... A folott meg most mar erosen kell kapaszkodni (legalabbis remelem, hogy nem en gyengultem ennyit) . Erezhetoen mas karakter lett, nem az a szelidebb eros jofiu, hanem a kanos, akit tuzelesi idoszakban kiengedtek.
Ez az "új motorom lett" dolog érdekelne bővebben is. Egyébként nem semmi ebben az időben a Budaörs-Szentendre-Budaörs....Brrrrr
Rendes geppel kellene fotoznom
Lassan eljon a dontes ideje, a cucc mar uton
Grat avadászgéphez
Bakker. Legközelebb a nyitott szememmel nézem
Ott van az a karbon, mar megint a rossz szemed . Igen Szentendre, kesz van az uj setany. Ki kellett probalnom a decat + commander kombot... Hat uj motorom lett
Hú, de pofás bukógombák. Szép lett a géped. A blokkra a karbon miért nem került fel?
Ez Szentendrén van?
Mindenki motorozik azert ez a nagy csend?
Valakit érdekel egy ilyen Honda hátizsák? Kb 1000km-t motoroztam vele. Fél éve van meg. Hibátlan állapotban

9000Ft+posta(csak utánvét)
Urak, ha valakit erdekel karbon also takaro, az szoljon. Nagyon olcson megvalnek tole. Bodis dobhoz szabva, de lehet rajta alakitani vagassal.
Szuper, és érdekel is az Akra? Mert csak akkor érdekel a gyári dob+kp, ha viszed helyette az Akrát
cb1000R light rendszámtartó kis indexekkel kis pénzért eladó....
Nekem van egy gyári dobom....
CB1000R gyári dob 25000HUF Érd: nálam
Sziasztok!

Lenne egy eladó titán Akra decat Y-nal, mivel a motorom is eladó, így ha esetleg valakit érdekel a kipu külön, leszerelném.
Viszont mivel nekem a gyári nincs meg, így csak úgy eladó, hogy cserébe kellene egy gyári+cat a hozzá való cullangokkal+100e kp.
Ha érdekel jelentkezz!
Hát... egy-két profi funkciót kihagysz, nem kötöd be, vagy rosszul kalibrálod és máris amatőr cucc lesz belőle.
Meselj, mire gondolsz?
TÚL profi?....hm Legyen inkább kevésbé profi? Ez könnyen elintézhető.
Tul profinak hangzik holmi amatoroknek
Injektorvezérlő, gyorsváltó és kipörgésgátló egyben.
Meselj, mit tud az a szerkezet, nem hallottam meg rola.