Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Eladó a képen látható emelő CB1000r-hez! 34.000 ft-ért vettem márciusban! Kb. 4-szer használtam. A motor eladása miatt adom el!

Ár: 20.000,- miller.zoli73@gmail.com
Szevasztok! Palika nem tul aktiv amiota lecserelte a CB-t, igy segitek neki a maradek CB cuccainak az eladasaban.

Szoval megmaradt neki egy eleg jo csomag (agyalok en is a vetelen, de most fontosabb a helyreallitas...):
- carbon Akra dob
- rendes csovel es katalizator kiiktato csovel
- dynojet commander
- belott terkepekkel

A szett igy egyutt 159ezer.
Akkor mar ketten leszunk, ha nem lesz eso!
Szeptember 5
Akkor messze leszunk a 2:19 tol
majd viszed te a telom
Hat eleg gyorsan lezartak a temat... Majd inkabb megyek utanad!
Na vegre, legalabb tanulunk kicsit!
Hany kilot konnyitettel mar a CB-n?
Kimegyek és szétcsapok köztetek
bakker en is ugy nezem, iphone-ra nincs es nem is lesz:
RC forum
kell venni egy androidos telot
lehet kimegyek, munkatol fugg
A jovo tavaszi Szardiniat akkor idoben be kell tervezni nalad . En akkor lekoptatom addig ezt a gumit.
Nem tokeletes azt tudjuk... jol latom, hogy ez a RC alkalmazas nincs iOS-ra?... Es legkozelebb kijossz?
Ez a Diablo nem igazan jol mer....
Szoval Kakucson a mult penteken nekem 152 km/h max sebesseget is mert, holott ora szerint nem mentem 120-al sem.
Legkozelebb probald ki ezt, ez sokkal kozelebb volt a valosaghoz, nalam:
RaceChrono
ááááá.... nem érvényes ! Ti tréningeztek, én melózom... Aztán legközelebb csak akkor látlak titeket amikor leköröztök...
Nekem már csak a vágyakozás és az irigykedés marad... Unokaöcsém is kinn volt a limepartyn, Te is... és ráadásul szeptember 5 is meló lesz... Ha jobban megnézem a naptáramat, akkor könnyen előfordulhat, hogy csak jövőre húzzuk együtt a gázt legközelebb... De optimista vagyok, hátha még beesik valami
Mr... Azt ne mondd, hogy szeptember 5-en is dolgozni fogsz?...
Ma is jo volt am, a kis Diablo 2:19-es legjobb koridot regisztralt. Es meg nagy ZZR-t is elozhettel volna
Hatso ules takaro nincs valakinek elado feherben? Vagy akinek van a motoron, hol szerezte be? Koszi...
Nem tudom, hogy vegul lesz-e 23-an Ring, most olvasom hogy aznap delutan 4tol Kawa Lime lesz a Hungaroringen... Es ne dolgozz annyit ennyi idosen
Szevasz, pont ma beszeltem Palival es szoba kerult az ules. Dobj egy mailt ide nekem es atkuldom az elerhetoseget. ponus kukac freemail pont hu
Pali penteken utazik el 10 napra, arra figyelj, ha surgos.
Szia,

hogyan érlek el az üléssel kapcsolatban?
Köszi az infót, de egyenlőre a mivv takaró mellett döntöttem, amíg össze nem gyűjtők egy commander-re. Mar meg is rendeltem. Majd dobok kémfotókat a gépről. :)
Laczmaffia,

A nemet ebayon lättam karbon takarolemezt koräbban, ha räkeresel talän most is akad. Ahogy Mrvalakinak, nekem is kisimitotta az egyenetlensegeket a powercommander. Igaz, az udvari gyep egyenetlense´geire nincs ilyen hatässal........
Bocs, de végül is előbb kellett mennem melózni, így még csak oda sem tudtam köszönni... Mondták is aznap a kollégák, hogy milyen jó nekem, motoron biztosan nincs meleg... ááááá... tényleg nincs... mintha egy légkeveréses sütőben haladnál "széllel" szemben
Sajna a 23.-a sem lesz jó nekem... (Szegeden leszek egész héten...)
Azért szólj a következő lehetőségnél is! Hátha...
Vasárnap akciós nap lessz az Euroringen
Valaki?
Es van is egy elado commander Palinal meg!

Mr. Nem tudom, hogy jol tetted-e hogy nem jottel ringre, mert nagyon durva volt igy... Meg most is zsong a fejem, egy kis hoguta bejatszott szerintem

Haromszor mentem fel, 15 percnel tobbet nem birtam egyszerre, de jol esett igy is am. Annak ellenere, hogy a motor hofok nem ment 95 fok ala, igy a blokkbol erkezo ho meg perzselte a fekete borgatyat . A legjobb az volt amikor a celegyenesben 200 felett a homlokomrol lefolyo izzadsag a szemgolyomban landolt...

Az alkalmazas meg ugy latszik a gondolatot is olvassa, a terkep alapjan jartam az aquaparkban is menet kozben

Augusztus 23 a kovetkezo alkalom, most mar nincs kifogas!
Hi,
Takarólemezt ugyan nem tudok, de a powercommender nagy valószínűséggel nálad is megoldhatja ezt a problémát... (az enyém hibátlan vele...)
Nincs valakinek elfekvőben katalizátor takaró lemeze? Ma visszaraktam a motorra a katalizátort, mert egyenetlen volt a járása 4000ford/min-ig. Arrow kipu+arrow katalizátor helyettesítő volt rajta. Most csak a kipu maradt. Hat így szörnyen néz ki.
Vagy ötlet, ahol jutányos áron hozzajutok?
Esetleg valaki aki elkészíti?
A képen mivv takaro szerepel...